Sakın maaş kartına el koymak diye bahsetmeyin deKizlar yine bir gorumce sorunuyla karsi karsiyayim. Her ay sorun cikariyor zaten.
Kayinvalidem biraz rahatsız ve bekar gorumcem bakiyor ona.Bu siralar bakmaktan bıktı ki yeni seyler turetiyor. ise girecem deyip duruyordu. Gecen gun esim ben yokken bir ziyarete gitti morali bozuk döndü. Ne oldu deyince döküldü.
Kardesim calismak istiyor iyi hir is firsati ciktu annem hasta nasil olacak falan dedi.
Ben hemen anladim tabi ihaleyi bana yikmaya calisiyor görümce. Ise girincede durmaz zaten biliyorum. Sen bakarmisin diyemedi eşim. Tepkimi bilir.
Ben karismiyorum dedim konuyu kapadim.
Biliyorum bubteklif edilecek bana. Yine ortalik karisacak. Bende diyorum ki kayinvalidemi alsam yanima maas kartina el koymak sartiyla. Bende boyle teklifte bulunsam. Ne dersiniz? Tecrubelere ihtiyacim var
Ilgi ceksin diye soyledim. Kendi kizi hasta annesini birakip ise gidecek para icin kahirlarini ben cekecem. Gecmis konularim var okuduysaniz onlarla ilgiliMaaş Kartına el koymak şartıyla mı?? Bu üslup bana hiç iyi gelmedi
Gorumcem ve kayinvalidem gelecek yanima dogal olarak. Kayinvalideme birsey demiyorum ama gorumcem cok fena.Eve 1 kisi daha gelecek, bu durum maddi zorluklar getirebilir,
maasli olan bu kisi de ortaya maasini koymali bence de bu sebeple,
ama yukaridaki arkadaslara katiliyorum,
boyle bir negatif enerji aldim konudan ben de,
maas kartina el koymak falan, cok garip ve uzucu ifadeler gibi geldi bilemedim.
Maaş kartına el koymayı teklif edeceksiniz hiç bakmayin daha iyi karşınızda hasta bir kadın var belliki bakım gerekli bu kişi eşinizin annesi el değil böyle teklif sunma son derece saçma..Kizlar yine bir gorumce sorunuyla karsi karsiyayim. Her ay sorun cikariyor zaten.
Kayinvalidem biraz rahatsız ve bekar gorumcem bakiyor ona.Bu siralar bakmaktan bıktı ki yeni seyler turetiyor. ise girecem deyip duruyordu. Gecen gun esim ben yokken bir ziyarete gitti morali bozuk döndü. Ne oldu deyince döküldü.
Kardesim calismak istiyor iyi hir is firsati ciktu annem hasta nasil olacak falan dedi.
Ben hemen anladim tabi ihaleyi bana yikmaya calisiyor görümce. Ise girincede durmaz zaten biliyorum. Sen bakarmisin diyemedi eşim. Tepkimi bilir.
Ben karismiyorum dedim konuyu kapadim.
Biliyorum bubteklif edilecek bana. Yine ortalik karisacak. Bende diyorum ki kayinvalidemi alsam yanima maas kartina el koymak sartiyla. Bende boyle teklifte bulunsam. Ne dersiniz? Tecrubelere ihtiyacim var
Yok ilgi çeksin diye söylemediniz. Genel üslubunuz bu şekilde onu bu mesajdan da anlıyoruz maalesefIlgi ceksin diye soyledim. Kendi kizi hasta annesini birakip ise gidecek para icin kahirlarini ben cekecem. Gecmis konularim var okuduysaniz onlarla ilgili
Siz de çok fenasınız görünen o ki...Gorumcem ve kayinvalidem gelecek yanima dogal olarak. Kayinvalideme birsey demiyorum ama gorumcem cok fena.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?