- 10 Nisan 2014
- 42.652
- 114.124
- 798
görümce kurban seçilmiş resmen.ama sosyal hayata karışmak isteyince iş hayatım olsun deyince görümcek oluvermiş hemenBekar olunca insanın hayatı olması yasak mı? İlla bütün hayatını annesine mi adaması gerekiyor? Her evlat evlatlık görevini yapmalı. Bekara bütün sorumlulukları yükleyemez diğer aile bireyleri.
Aa bu yaşta önemli gorumcenin yaşı varmış.bu zamana kadar çalışmayıp şimdi çalışmak istemesi tuhaf olmuş..Tabiki parasida olmasa bakarim ben. Gorumceme soyluyorum zaten evlen yuvani kur anneni dusunme diye. 40 yasinda gorumcem. Hic calismadi okumadi. Kayinvalidem hasta oldu 1 ay oldu ben calisacagim diyor. Normalmi
El koymak diye birsey demem zaten. Cok ustume gelirlerse esime bu teklifi soylerim. Yoksa bu sorumlulugu almak kolay birsey degil. Beni kotu niyetli gorenlere de benim yasadigimi yasamazsiniz umarim diye temennide bulunuyorum.Sakın maaş kartına el koymak diye bahsetmeyin de
Uygun bir dille konuşulursa zaten size verilir
Valla görümce bekar diye bakım görümceye yıkılamaz ne zaman özgür olacak bu kız?Tabiki parasida olmasa bakarim ben. Gorumceme soyluyorum zaten evlen yuvani kur anneni dusunme diye. 40 yasinda gorumcem. Hic calismadi okumadi. Kayinvalidem hasta oldu 1 ay oldu ben calisacagim diyor. Normalmi
Kayinvalidenize bakmak istersiniz istemezsiniz buna karışmam. Ben hep şöyle düşünüyorum bende yaslanacagimm . Nasıl davranılmasını istiyorsam öyle davranmalıyım. (Tabi aranızda çok kötü birşey yaşanmıştır o ayrı).Kizlar yine bir gorumce sorunuyla karsi karsiyayim. Her ay sorun cikariyor zaten.
Kayinvalidem biraz rahatsız ve bekar gorumcem bakiyor ona.Bu siralar bakmaktan bıktı ki yeni seyler turetiyor. ise girecem deyip duruyordu. Gecen gun esim ben yokken bir ziyarete gitti morali bozuk döndü. Ne oldu deyince döküldü.
Kardesim calismak istiyor iyi hir is firsati ciktu annem hasta nasil olacak falan dedi.
Ben hemen anladim tabi ihaleyi bana yikmaya calisiyor görümce. Ise girincede durmaz zaten biliyorum. Sen bakarmisin diyemedi eşim. Tepkimi bilir.
Ben karismiyorum dedim konuyu kapadim.
Biliyorum bubteklif edilecek bana. Yine ortalik karisacak. Bende diyorum ki kayinvalidemi alsam yanima maas kartina el koymak sartiyla. Bende boyle teklifte bulunsam. Ne dersiniz? Tecrubelere ihtiyacim var
Ben bekar olsam annemle ayni evde yasasam tabiki ben bakarim isi gucu dusunmem ki.Aa bu yaşta önemli gorumcenin yaşı varmış.bu zamana kadar çalışmayıp şimdi çalışmak istemesi tuhaf olmuş..
Oda biraz realist olsa iyi iş bulması zor gözüküyor.
Benim cevremde böyle bi tanıdık vardı oda 40li yaşlarında bekardı anneye babaya o bakıyordu çok zordu.. ama asla gelinler bakmıyordu onlara arada gidiyorlar tekrar evlerine geri dönüyorlardı.. malesef böyle durumlarda ilk bakacak kişi evdeki bekar kız oluyor..
Ilgi ceksin diye soyledim. Kendi kizi hasta annesini birakip ise gidecek para icin kahirlarini ben cekecem. Gecmis konularim var okuduysaniz onlarla ilgili
Napiyim paralari var yardımcı tutmak zor degil. Bunada yanaşmıyorlar. Ben kpssye caliyorum.bebegim olmuyor onun icin çabalıyorum. Anladim ben yanasmayim hic . Para icin annesini birakan bir kişi hakli. Sorumlulugun karsiliginda 2 liralik emekli maasini alip birikim dusunmek haince.Valla görümce bekar diye bakım görümceye yıkılamaz ne zaman özgür olacak bu kız?
Herkes elini taşın altına koysun yardımcı tutun madem…
Parasını verin ya da kıza para verin bu işler maaş kartıyla oluyorsa baksın
Şurada yazdığınız şeyin maaş kartına el koymakla alakası yok kılıf uydurmak amacınız hem de cidden çok ama çok ayıp şekilde bunu yapıyorsunuz
Bunu kocam dese ağzına iki tane çarpardım hadsize bak derdim
Kız da sıkılmış bunalmış yahu sürekli bakmaktan gayet de olabilir
Demek annenizin tek evladı olarak kalsanız kocanız size evime gelebilir ama bir şartla maaşına el koyacağım
Hatta çalışıyor musunuz bilmiyorum ama çalışmıyorsanız demek ki kocanız benim paramla alınan yemekten mi yiyecek vs va diyip maraza çıkarabilir o zaman?
Bu arada koca da bakımı karısına yıkamaz ama hep de görümce bakamaz
Bir tek gorumcenizin annesi olmadığına gore eşiniz de bir zahmet biraz baksin annesine.Gorumce de işe girip calisaack tabi onun da bir hayatı var sizin eşinizin olduğu gibi.Ilgi ceksin diye soyledim. Kendi kizi hasta annesini birakip ise gidecek para icin kahirlarini ben cekecem. Gecmis konularim var okuduysaniz onlarla ilgili
Böyle söylemesi kolay tabi.Ben bekar olsam annemle ayni evde yasasam tabiki ben bakarim isi gucu dusunmem ki.
O eşinizin ve diğer kardeşlerin sorunu onlar karar verecek kaç kardeşlerseNapiyim paralari var yardımcı tutmak zor degil. Bunada yanaşmıyorlar. Ben kpssye caliyorum.bebegim olmuyor onun icin çabalıyorum. Anladim ben yanasmayim hic . Para icin annesini birakan bir kişi hakli. Sorumlulugun karsiliginda 2 liralik emekli maasini alip birikim dusunmek haince.
Lütfen siz kv ye bakmayın mümkünse...Kizlar yine bir gorumce sorunuyla karsi karsiyayim. Her ay sorun cikariyor zaten.
Kayinvalidem biraz rahatsız ve bekar gorumcem bakiyor ona.Bu siralar bakmaktan bıktı ki yeni seyler turetiyor. ise girecem deyip duruyordu. Gecen gun esim ben yokken bir ziyarete gitti morali bozuk döndü. Ne oldu deyince döküldü.
Kardesim calismak istiyor iyi hir is firsati ciktu annem hasta nasil olacak falan dedi.
Ben hemen anladim tabi ihaleyi bana yikmaya calisiyor görümce. Ise girincede durmaz zaten biliyorum. Sen bakarmisin diyemedi eşim. Tepkimi bilir.
Ben karismiyorum dedim konuyu kapadim.
Biliyorum bubteklif edilecek bana. Yine ortalik karisacak. Bende diyorum ki kayinvalidemi alsam yanima maas kartina el koymak sartiyla. Bende boyle teklifte bulunsam. Ne dersiniz? Tecrubelere ihtiyacim var
Bu arada bunu eşinize diyeceksiniz yardımcı tutunu görümce neden bakmıyor ay mantıklı mı demeyeceksiniz yok öyleNapiyim paralari var yardımcı tutmak zor degil. Bunada yanaşmıyorlar. Ben kpssye caliyorum.bebegim olmuyor onun icin çabalıyorum. Anladim ben yanasmayim hic . Para icin annesini birakan bir kişi hakli. Sorumlulugun karsiliginda 2 liralik emekli maasini alip birikim dusunmek haince.
Ee görümce annesine bakmak için yıllardır calisamamis belki onun için evlenmedi bile. Gönlünce nasıl harcasjn o maaş faturalara, yeme,icmelerine gidiyordur zaten. Mantıklı düşününce 2x2=4Eğer şu an maaş kartı kızındaysa o gönlünce harcıyorsa, bakımını siz üstlendiğinizde maaş kartını da siz alın tabi ki. Siz bakacaksınız parayı görümceniz mi alacak
Ama kayınvalideniz param bende dursun derse de diyecek bir şey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?