Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunlar olabilen durumlar, ben yadırgamadım. Bir teyzemiz kızı bakıyor, bakıcı ya verdikleri 4 bin kusuru kızına veriyorlar. Ama sizin söyleyiş tarzınız, üslubunuz ofsaytKizlar yine bir gorumce sorunuyla karsi karsiyayim. Her ay sorun cikariyor zaten.
Kayinvalidem biraz rahatsız ve bekar gorumcem bakiyor ona.Bu siralar bakmaktan bıktı ki yeni seyler turetiyor. ise girecem deyip duruyordu. Gecen gun esim ben yokken bir ziyarete gitti morali bozuk döndü. Ne oldu deyince döküldü.
Kardesim calismak istiyor iyi hir is firsati ciktu annem hasta nasil olacak falan dedi.
Ben hemen anladim tabi ihaleyi bana yikmaya calisiyor görümce. Ise girincede durmaz zaten biliyorum. Sen bakarmisin diyemedi eşim. Tepkimi bilir.
Ben karismiyorum dedim konuyu kapadim.
Biliyorum bubteklif edilecek bana. Yine ortalik karisacak. Bende diyorum ki kayinvalidemi alsam yanima maas kartina el koymak sartiyla. Bende boyle teklifte bulunsam. Ne dersiniz? Tecrubelere ihtiyacim var
boşanın gidin annenize bakın o zaman tövbe tövbeeeBen bekar olsam annemle ayni evde yasasam tabiki ben bakarim isi gucu dusunmem ki.
eyyy para nelere kadirsinnnAnlatamiyorum sanirim . Empati yapin lütfen. Biliyorum el koymak deyince duvar ördünüz bana. Hic muhim degil. Esime baski yapiyor diyorum. Esim kardesinin her seyini alir. Evlerine destek olur. Her hafta 5 gun aksam gideriz otururuz yemek yeriz. Yalniz kalmasinlar diye. Bilmiyorsunuz ben iyi davrandikca alttan aldikca ustume gelirler . Daha 1 aylik evliyken bizde 2 hafta kaldilar. Evlerine gittiklerinde esime bizi yedirmedi dediler. Allah şahittir yalan soyluyorsam. Ara bozuyorlar anlamiyormusuniz. Ben kabul etmesem esimle kötü olacagim.hemde vicdanen rahatsiz hissedecegim. Ama bubsekilde olursa hem birikimimi yaparim evime kendime harcayacak maddi gelirim olur.
Gecen gun onun konusmasi gecti. Ben oneride bulundum . Basvuralim para alirsin dedim. Kayinvalidem yatalak degil ayrica. Hayir o para cok az yetmez bana dedi.kayinvalidemde bana hak verdiKayınvalidenizin raporu varsa zaten devlet her ay size yaşlı bakım aylığı ödemeyecek mi? Kayınvalide de masraflara destek olmak için zaten maaşını kim bakıyorsa ona verecektir.
Kayınvalidenizin raporu varsa zaten devlet her ay size yaşlı bakım aylığı ödemeyecek mi? Kayınvalide de masraflara destek olmak için zaten maaşını kim bakıyorsa ona verecektir
Umarim sende ayni durumla karsi karsiya kalmazsin.eyyy para nelere kadirsinnn![]()
İnsan biraz utanır şunu yazmaya...Kizlar yine bir gorumce sorunuyla karsi karsiyayim. Her ay sorun cikariyor zaten.
Kayinvalidem biraz rahatsız ve bekar gorumcem bakiyor ona.Bu siralar bakmaktan bıktı ki yeni seyler turetiyor. ise girecem deyip duruyordu. Gecen gun esim ben yokken bir ziyarete gitti morali bozuk döndü. Ne oldu deyince döküldü.
Kardesim calismak istiyor iyi hir is firsati ciktu annem hasta nasil olacak falan dedi.
Ben hemen anladim tabi ihaleyi bana yikmaya calisiyor görümce. Ise girincede durmaz zaten biliyorum. Sen bakarmisin diyemedi eşim. Tepkimi bilir.
Biliyorum bubteklif edilecek bana. Yine ortalik karisacak. Bende diyorum ki kayinvalidemi alsam yanima maas kartina el koymak sartiyla. Bende boyle teklifte bulunsam. Ne dersiniz? Tecrubelere ihtiyacim var
Bekar insan bütün sorumluluğu almak durumunda mı? Sonuçta tek cocuk değil.Abisi evlenmeyi tercih etmiş, bekar olan çalışmayı.Belki de kız musait olmadığı için çalışıp hayatını kuramıyor. İkisi de ortak paydada buluşmak durumunda.Bakıcı ücretlerini yarı yarıya ödeyebilirler.Iyide bekarmış görümce ekstra evli veya çocuklu sorumluluğu olmayan biri.. şuan en müsait onun bakması gözüküyor.. evli olsaydı abi kardeş arasında sırasıyla bakılırdı kv.
Çok yazık kayınvalidenize üzüldüm...Kizlar yine bir gorumce sorunuyla karsi karsiyayim. Her ay sorun cikariyor zaten.
kayınvalidesini evine bastırmayan bir akrabam vardı.tek evlattı eşi ve kadın 1 gün dahi gelip kalamadı.sonra bu akrabam yılalr sonra felç geçirdi yatalak oldu.kimse bakmak istemedi.en sonunda köye gönderdiler bir akrabanın yanına.arayıp sormadılar da fazlaca.yani ne oldum dememeli ne olacağım demeliKeser döner sap döner gün gelir hesap döner![]()
Hiç şaşmaz çok şükür canımkayınvalidesini evine bastırmayan bir akrabam vardı.tek evlattı eşi ve kadın 1 gün dahi gelip kalamadı.sonra bu akrabam yılalr sonra felç geçirdi yatalak oldu.kimse bakmak istemedi.en sonunda köye gönderdiler bir akrabanın yanına.arayıp sormadılar da fazlaca.yani ne oldum dememeli ne olacağım demeli
bennim eşim 9 yıldır anneme bakıyor yahuu.tek kuruşunu almadı bugüne dek yeminle.dolgunca da emekli maaşı ve ek geliri de var bu arada annemin.yanlış örneğim ben üzgünümmmmmmmmUmarim sende ayni durumla karsi karsiya kalmazsin.
Ya bu kadar kötü anlatıyorsunuz parayla da bakmayın o zaman. Para olunca ara bozduklarini görmeyecek misiniz?Anlatamiyorum sanirim . Empati yapin lütfen. Biliyorum el koymak deyince duvar ördünüz bana. Hic muhim degil. Esime baski yapiyor diyorum. Esim kardesinin her seyini alir. Evlerine destek olur. Her hafta 5 gun aksam gideriz otururuz yemek yeriz. Yalniz kalmasinlar diye. Bilmiyorsunuz ben iyi davrandikca alttan aldikca ustume gelirler . Daha 1 aylik evliyken bizde 2 hafta kaldilar. Evlerine gittiklerinde esime bizi yedirmedi dediler. Allah şahittir yalan soyluyorsam. Ara bozuyorlar anlamiyormusuniz. Ben kabul etmesem esimle kötü olacagim.hemde vicdanen rahatsiz hissedecegim. Ama bubsekilde olursa hem birikimimi yaparim evime kendime harcayacak maddi gelirim olur.
El koymak diye birsey demem zaten. Cok ustume gelirlerse esime bu teklifi soylerim. Yoksa bu sorumlulugu almak kolay birsey degil. Beni kotu niyetli gorenlere de benim yasadigimi yasamazsiniz umarim diye temennide bulunuyorum.
Bakmak yada bakmamak degil konu.tabiki kimse bakmazsa ben bakarim. Ama ben bakarkende millet keyfini düşünürse kötü niyetli ben oluyorum oyle degil mi. Biraz insaf. Ben evlenirken tum ev esyalarimi kendileri secti aldi. Ses cikarmadim.esim sesini cikaramiyor onlara .daha neler neler el insaf