kuaförler malesef kolay takıldığı için boncuk kaynak yapıyorlar ama boncuklar hem çok rahatsız edici, saç derisine batıyor, tahriş ediyor, hemde en ufak harekette görünüyorlar. ciddi paralar ödenmesine karşın kaynaklardan keyif almak yerine eziyete dönüşüyor daha çok.
ben yıllardır kaynak kullanıyorum ve bu konuda çok araştırdım tecrube edindim. şuanda saçlarıma birtek micro kaynak yaptırıyorum, hem kimse görmüyor, hemde hiç rahatsızlık vermiyorlar. ayrıca herşey dahil 600liraya yaptırdım, saçlar da 1. sınıf kalite, aynı saçı yıllarca kullanabilicem. hatta kaynağın fotoğrafını da ekleyeyim sizin için gözünüzle görün...
Eki Görüntüle 127357
kaynak düşünen arkadaşlara bilgi verebilirim, işi bilmeyen yerlere gidip saçlarınızı rezil etmeyin bence ...
merhaba resme baktım ve çok beğendim. kaynak hiç belli olmuyor gerçekten, nerede yaptırdığınızı öğrenebilir miyim?
arkadaşlar bende yaptırdım pazar günü süper oldu ama yatarken kafama abtıyo boncuklarkuaför geçer 3 güne kadar dedi bu sorunu yaşayan varmı aranızda çıkartmakta istemiyorum süper oldu çünkü
geçiyor canım en fazla 1 hafta sürüyor yan yat acımaz
ben micro kaynak yaptırdım bu yerde 2 ay kadar oldu. evet kaynağı yapan kişi rus bir bayandı, gördüğüm kadarıyla bu konuda iyi bir eğitim almış, saçla ilgili detayları çok iyi biliyordu. mikro kaynak boncuk yada keratine göre çok daha rahat ve kullanışlı gerçekten. kaynaklar hiç rahatsızlık vermiyor ve görünmüyorlar, rahatça da tarayabiliyorum. boncuk kaynak varken saç diplerim iyi durulanmıyor gibi gelirdi hep, şimdi gayet güzel durulanıyor, o bakımdan da rahat bu arada. hatta benim saçlarımı gördükten sonra 2 arkadaşım daha boncuk kaynaklarını microya çevirttirtiler, aynı şekilde onlardan da kötü birşey duymadım, çok rahat olduğunu söylüyorlar. açıkcası ben gayet memnunum...
Canım bende yazın boncuk kaynak yaptırmıştım senin çektiklerinin aynısını çektim kaşıma sürekli oluyo bu konuda saçını daha sık yıkamanı öneririm bir de krem kullanıyosan diplere değilde uçlarına sürmeni tavsiye ederim daha uzun süre kullanabilirsin böylece.O kopan saçlarla ilgili de kuaförüme sormuştum her gün saçımızdan en az 50 tel kopuyo zaten bu birikiyo zamanla tabi çıkartığında sanki saçının yarısı gitmiş gibi hissediyosun normal yani, arada tutamlar koparsa da korkmaaçıkçası bende şu aralar keratin bide mikro mu ne deniyor bunlara sardım boncuk yaptırcağımı sanmıyorum ama keratini merak etmiyorum değil ne dee olsa uzuun saç çok yakışıyoo biz kızlara dimi canım
saatlerdir boncuk kaynak hakkında o kadar olumsuz şeyler okudum ki her an vazgeçebilirim
keratinlii kaynakmı kaldı artk yapmayın ya..teknoloji ddeğişio o eskiden kaynağın ilk çıktığı zamanalrda yapılıodu..ben 2yıldn beri kullanıormm ..çok alştm onlarsz yapamıorm çkta memnunm taksim peruk die bierde yaptrıorm boncuk kaynk..kadını göstern saçıdr .olmassa olmz
Cnm meraba...2yildir kaynak kullandığını yazmışsınız merak ettigim bir kaç soru var cevaplarsan çok sevinirim...... Bende kaynak yaptırmak istiyorum 2tane kuaför var biri boncuklu yaptır digeri keratinli diyor ve ben çok kararsızım hangisi daha iyi...birde kaynakları cikartirken çok yıpranıyor saclar kopuyor kestrmeknzorunda kalıyorsun diyorlar...birde fonlu çok güzel ama fonsuz çok kötü çok yapay diolrlar sen bu tür problemlerle karşılaştın mı.... Saclarım omuzlarımda ama hep uzundu şimdide uzun olsun istiyorum Ama yıpranırsa pişman olurum die çok korkuyorum bana yardımcı olursan çok sevinirim))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?