selam arkadaslar,ben yaptirali 2 gun oldu,rahatsiz eden batma falan olmadi.dusen sac olmadi.gercek sac balyaj oldu+benim saclarimada balyaj cila attilar,toplamda 250 tl verdim.avcilarda bir kuafore yaptirdim,150 parca taktilar.tavsiye ederim,ilgiliydiler.yalniz gercek sac oldugu icin uclari kirik,yarin gidip onlari aldiricam.bakimini nasil yapicam bilmiyorum?avcilarda espina kuafor gidin gorun derim,baska bir kuafor findikzadede 600 tl dedi
yarin zaten kontrolde ettiricem.ben fiyati cok uygun diye yaptirttim,hevesimi alim dedim
bana avcilardaki kuaforun adresini verir misin,tsklerMerhaba kızlar bende uzun zamndır kaynak dusunuyorum. ama bir türlü kara veremiyorum kimisi çok memnun kimisi sakın ha diyor. fiyat araştırması yaptım. istanbul da kimisi 500 dedi kimisi 250 kimisi 280 en sonunda avcılarda sınırsız 170 e anlastım saclarım röfleli röflesinide yapıcak yarın ıcın randevu aldım gıdıp yaptırıcam. kullanamazsamda sonra cıt cıta cevırırım dıye dusunuyorum.
arkadaslar acıl yardımınza ıhtıyacım var.. benm saclarımı bır arkadasım utu ıle duzlestırrken yaktı cıtcıtlar gbı duz olsun dıe utu ıle dzlestrmek ıstedm yandı ve kestırmek zorunda kaldmwe belıme kadar gelen sac suan omzlrmda cok kötü hıssedıyorum kaynak yaptırmak ıstıyorum bilgilenmeye ıhtıyacm var.. tum yazılanları okudum nerdyse herkes cok az sacım kaldı yazmıs bu benı korkuttu karrsızım bi hafta sonra taktırmayı dusunuyordm neyapmalıyım birde 250 den fazlaysa yaptırmam fiyat 250 yeyaparlarmı??lütfennn bırı yardım etsn yaptrmayı cok ıstıyorum saclarım uzayana kdr kullnmak ıcın ama kelolmaktan saclrmı kaybetmekten korkuyorum yardımmmm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?