• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynana ah kaynana

Bravo sen orda kalmışsın
Kayınvalidenin bütün gelinleri aynı apartmana toplamasına evliliklere karışmasına kızmıştım ama daha yorum yapmadan sadece başka birine toplam 6 gelin dedim diye hemen brova bilmem ne diyorsun. Bende bir anneyim 3 senelik evliyim 17 aylık oğlum var tecrübesiz zannetme. Ama sen daha leb demeden tersliyon insanı.

normalde asla savastan kacmam yunan askerimiyim ben derim ama :)))

saka saka o kadar 5 elti 1 kaynana gelen görümcede vardır simdi orda oturmak akıl kari degil zaten bastan muhmetel esin asla cıkmaz baska eve mesafa ne kadar koycan o tıpte kaynana sana geldiginde yanında oturmasanda oglumun evi degilmi diye gerine gerine oturur sende sınır olursan isin zor yanii

Çünkü mesele 5 veya 6 gelin olmasını eleştirmek değil biraz destek

Çünkü mesele 5 veya 6 gelin olmasını eleştirmek değil biraz destek
Eleştirmedim zaten. Yanlış bir bilgiyi düzelttim hepsi bu. Asıl yorumumu yardım etmek maksadıyla zaten yapıcaktım ama yorum yapmama fırsat vermediniz hemen terslediniz. Size her 6 gelinsiniz galiba diyeni böyle kafaya takar terslerseniz kimseyle geçinemezsiniz. Bizde 2 geliniz bir de görümcem var,ne var bunda.Bana kafaya çok takıyon diyorlardı ama siz benden de çok kafaya takan,normal bir cümleyi bile sorun haline getiren birisiniz.Böyle insan hiç yaşayamaz hasta olursunuz.

Terslemiyorum napabilirim onların düzeni böyle iç içe olmaktan bende rahatsızım ama gelin sayısını atın bir kenara konum eşimi düzeltmem gerek

Anlaşamıyoruz bişey demiyeceğim size. Teşekkürler

Terslemiyorum napabilirim onların düzeni böyle iç içe olmaktan bende rahatsızım ama gelin sayısını atın bir kenara konum eşimi düzeltmem gerek
Eşinizi dolduran gaz veren bir annesi var.Eşinizin gözüne perde inmiş sizi görmüyor şuanda.Doğumdan sonra kadın bebeğiyle ilgilendiği için erkekler ilgi görmediklerini düşünüp karısından uzaklasiyorlar. Bebeğin uyuduğu her fırsatta eşinizle ilgilenin. Bu da yeterli olmuyorsa tek çare eşinize senin ailen biziz,artık biz varız ben sana bir evlat doğurdum seni baba yaptım artık bizi ezme bizi ezdirme bize sahip çık eskisi gibi olalım de,yarın büyükler vefat edince karıkoca biz kalcaz birbirimize destek olcaz bu hayatı beraber yaşıcaz de bu da işe yaramazsa gerekirse tartış kavga et en sonunda eşin yavrunuz var diye susar sizi üzmez size hak verir belki.Çünkü siz onun cocugunun annesisiniz. Ben böyle yaptım şuanda eşimle iyiyiz. Çocuğum uyurken eşimle ilgileniyom. Eşim beni savunmazsa kavga edip 3 gün konusmuyom o da biraz biraz savunmaya başladı huzurumuz için.

Kızlar 2yıldır evliyim kaynanam ve 5eltimle aynı apartmandayız tam bir aile apartmanı sürekli evliliğimde gözleri kaynanam desen sürekli sen söylesin böylesin napıcam ya
Aman allahim en nefret ettigim durum ya isin cok zor kendini ezdirme basa cikamiyosun sonra mesafe koy arana

Deniyeceğim bunları teşekkür ediyorum sağolun Allah bozmasın

Deniyeceğim bunları teşekkür ediyorum sağolun Allah bozmasın
Amin sağolasın.Kayınvalidene ve eltinlere karşı herzaman temkinli ol asla samimi olma hep aranda bir mesafe olsun çatır çatır ver cevaplarını,eşinde seni savunmaya başlayınca herşey yoluna girer umarım selametle.

Eltilerime karşı mesafemi hep koydum kendimi ezdirmiyorum çünkü en küçük gelin benim aralarında ezmeye çalışıyolar ama tavırlıyım eşimle aram kötü beni hiç tutmuyor korumuyor sahiplenmiyor onların yanında salak gerizekalı kelimeler söylüyo darıldığım zaman annesi kocandır döverde severde diyor oğlunun arkasında benim üstüme çok geliyor eşimle çok konuştum üzüldüğümü anlattım ona ama aynı beni sahiplenmiyo çok şükür kızım var 3aylık ona bakınca herşeyi unutuyorum kimseyi takmıyorum ama bir yere kadar bunaldım sıkıldım
Canim cok haklısın. Hala lohusasin ve duygusal olman çok normal. Dünyadaki 4.5 milyar erkek arasından öküz familyasindan yatay geçiş yapmış olan bir adamı koca diye secmissin. Senin de Şansın boyleymis valla içine atmayacaksin. Çatır çatır ve cevabını içinde kalmasın.

Kendinden tiksindir onları :KK53: çok temizlerse pasaklı ol çok maharetlilerse beceriksiz davran ,iğrenç yemek çay yap, hep uyu ,gamsız düşüncesiz davranışlar sergile !Aman ona bulaşacağımıza hiç görmeyelim daha iyi desinler !misal bizim gelin iş bilmiyor ben buyum bunla idare edeceksiniz dedi şimdi kimse iş beklemiyor,bir iş buyursanda ya yapmıyor yada kötü eksik yapıyor .tüm beklentimizi çektik üstünden bak işe yaramış bu taraftan bakınca !

Eşine de hiç çekinme Sende aynı tavrı sergile özellikle ailesinin arkadaşlarının yanında ez hakaret et bir daha yapmasın terbiyesiz

Kızlar 2yıldır evliyim kaynanam ve 5eltimle aynı apartmandayız tam bir aile apartmanı sürekli evliliğimde gözleri kaynanam desen sürekli sen söylesin böylesin napıcam ya
:skandal: Kınamıyorum asla büyük konuşmak istemiyorum başıma gelir diye çok korkuyorum ama nasıl bu apartmana tahammül ediyorsun inan senin adına o kadar üzüldüm ki :KK57:

Valla allah kolaylık versin... bende çok üzgünüm geçen hafta hamile olduğumu öğrendi bana söylediği ilk şey milletin içinde yeni eve taşınacan ya iş görmemek için hamile oldun dimi dedi o dk öyle üzüldüm ki.. hastanede herkez bize baktı :( bugün naptınız dedi kontroldeydik büyümüş babannesi dedim hehe büyümüş dedi okadar üzülüyorum ki gördükçe üzerine kusasım gelio

Back
X