kaynana akademisi

sende sağol dosteli beğenmene mutlu olmana sevindim canım

anacıım bizim gelinin anası bizi süründürüyor.kızıda bir bardağı yerine koysa.geçen annemle diğer gelin gitmişler annesi de gelmiş.kızı annesinin çayını dolduracakmış.kadın ne dese
otur yavrum otur zaten kurumuş kalmışın ben doldururum.:))))))
allahtan ben yokmuşum valla kadını orda evden kovardım.
bedava evde oturuyo kızı ne kuruyacak. ya kendi kızında ya kızı kendinde.

benim kaynana duymasin burayi hemen kayit yaptirir. :Roflol::Roflol: yazanin ellerine saglik cok komik ya ama tabi bu durumu yasayanlar icin kesinlikle bir kabus.ha birde ben eklenti yapayim yavrumun yavrusu yarisida yilan yavrusu diye sever kimi kaynana torununu Kötü Kazen salak iste aslinda düsünse kendisi de gelin olmus ama nerde eeeee

Güncelleme.................................

:roflol: :roflol: :roflol:
çok komik bir yazı olmuş.
bazı madderi bile uygulansa insan canından bezer ya.

bu yazıyı nedense hiç beğenmedim
çok tuhaf

Allah kızlarıma böyle kaynanalar vermesin,olanları da derdinden kurtarsın.dünya çok büyük herkes yaşasın da artık şu elinizi ve dilinizi gelinlerin üzerinden çekin ya.yazık.onları da bi anne doğurdu.kızı böyle acı çekerken anne de en az o kadar acı çekiyodur eminim.Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın canım.yazına çok güldüm ama çok fazla doğruluk payı var çevremden gördüğüm kadarıyla.sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…