• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asırlardır süregelen gelin-kaynana didişmesi neden ortaya çıktı. İşte 5 ölümcül hata!

Bana bakın gelinler, kaynananıza hürmette kusur etmeyin, lafını dinleyin, bir dediğini iki etmeyin. Her zaman hediyeler alın, gönlünü hoş tutun, haftada bir iki defa yemeğe davet edin, kaynananızın yanında oğluyla öyle fazla içli dışlı olmayın, sanki kocanızı ilk defa gördünüz, yapışmayın öyle. Kocanızı üzmeyin ki kaynananızda üzülmesin.

Kaynanalarınızı başınızın tacı edin. Niye???. Çünkü kocanızı o kaynana diye iğrenerek telaffuz ettiğiniz kadın doğurmuş, büyütmüştür.

İmza: Bir kaynana adayısempatiksalakcinni
Kaynanam her yemekte bizimle, Kocamla içli dışlı olmayı bırak kaynanam onun yanında oturduğu için yanına oturamıyorum. aldığım hediyeler bir tarafa bana yeni gelinim diye gelen ev hediyelerini de elimden alıyor.Hürmette kusur etmeyi bırak, her akşam üst katta yanında oturmak mecburiytimiz var ama kocam onun yanında oturacak. Bir an tebessüm etmesem (ör:dişim ağrıyor.) kocama şikayet ediyor. Suratı asık duruyor diye. Yaptığımız banyoları sayıyor. Odamızın kapısını kitletmiyor. Oyyy oyyy o doğurdu evet. Ama bedelini ben ödüyorum.

Kaynanam her yemekte bizimle, Kocamla içli dışlı olmayı bırak kaynanam onun yanında oturduğu için yanına oturamıyorum. aldığım hediyeler bir tarafa bana yeni gelinim diye gelen ev hediyelerini de elimden alıyor.Hürmette kusur etmeyi bırak, her akşam üst katta yanında oturmak mecburiytimiz var ama kocam onun yanında oturacak. Bir an tebessüm etmesem (ör:dişim ağrıyor.) kocama şikayet ediyor. Suratı asık duruyor diye. Yaptığımız banyoları sayıyor. Odamızın kapısını kitletmiyor. Oyyy oyyy o doğurdu evet. Ama bedelini ben ödüyorum.

neden katlanıyosun peki bunlara bişey demiyomusun

işin ilginç tarafı annesi tarafından bu kadar baskıya, normalde erkeklerde katlanmaz, eşin niye katlanıyo yani, ben çocukmuyum rahat bırak beni demiyomu, karısını kollamıyo madem, kendi adına da mı rahatsız olmuyo, ilginç

benim kaynanam beni kızından ayırmaz gerçekten
kızının kaynanası ona ne çektiriyosa aynısını bana çektiriralsanaalsanasmile:oklava:

Kaynanam kocamı doğurmuş olabilir
Ama kaderini yazmak doğurmak onun elinde değil bunu anlamıyor 7 senelik evliyim hala anlamıyor bre be kadın ölmeye 3 günü var (misalen) hala idrak edemiyor..
Beni istemediğini defalarca söyledi
(söylemekden o bıktı galiba)
İsterse 1000 defa daha söylesin vızz gelir tırıs gider..
Kocamla geçinemesem bile sırf ona inat bırakmam kocamın yakasını

Kaynanamı sevmeye çalışıyordum ama sevilecek yanı yokki
arkamdan konuştuklarını duyunca artık seveceğim varsada asla sevmem
hatta artık nefret ediyorum sadece arada eşim olduğu için saygım var hepsi bu
amaaa hele bi laf etsin en ufak bişey desin altında kalırsam namerdim
hiç lafımı çekmicem artık insan olsunlar başımın üstünde gezdireyim
insan olmayana yok bundan sonra zerre kadar değer.
herkes hakketiği davranışı görecek bundan sonra.:oklava:kötükedihüso:sm_cool:

Back
X