KAYNANA BENİ SİNİR ETTİ

katılıyorum bu yoruma bekar hayatı yaşıyor adam resmen

Valla kv cok kızardım ama bunda yanlış bişey görmedim yanlız kalmaman için yakınlık gösteriyor bence asıl sorun eşinde arkadaşına falan gidip gece kalması sizi yadirgamak istemem ama ben olsam asla izin vermezdim

Eşin ile sen relax takılırken kv ,kp sana karışıyor anladığım kadarı bu
Boşversene sen nerde kalmak istiyorsan orda kal. Kesin ve net konuşma yap onlarla ayrıca eşin seni bunaltmıyorsa gerisini tkma

kayınvalide sanki baskına gelmiş gibi.
şüpheleniyordur bunlar, kocası gitti eve birini mi alıyor diye belki de.
bu kadar ısrar kıyamet yaptıklarına göre

eşiniz çalışmıyor mu?
ne zaman geleceği belli değil mi?

Eşinin isi yok mu acaba anlattigi sanki bir hafta falan bir sure. Bir orada bir burada esi ankarada :)

Kaynanan komikmiss :))) oglani arayip nerdeesin oglum diyen yokkk gelmis gelinin yalnizligindan sikayetciiii

Reactions: anu
Eşinizi gördüğünüz zaman söyleyin de ailesiyle görüşsün.
Herşeyinize karışıp bunaltmasınlar sizi..
Annesi demiş ya dostun var derler diye..
Size değil oğluna kızsın.
Gerçi anladığım kadarıyla siz de eşinizin gitmesinden hiç rahatsızlık duymuyorsunuz.
Umurunuzda bile değil..

Sen bir garipsin, kocan daha garip, kaynanan artık garipliğin top noktasında.. konuştuğunuz gibi yazıyorsunuz bir de ne dediğiniz anlaşılmıyor, söyleyince de üyeler bize carlıyor sonra..

Eşinin ne zaman geleceği Nasil belli degil. Bu kadar uzun sure gitmesine müsaade etmeyin bence. Allah yardimciniz olsun sabirli olun dicemde bu şartlar altında mümkün değil.

Esin evde yokken yalniz kaldiginda dostu varmi derlermiş!!! E Yuh ya! Yuh! Kadin ol yeterki bu dünyada. Sinir oldum ya sanki biz namusumuzu baskalari için koruyoruz.

1- eşin
1-eşin çalışmıyor mu nasıl bu kadar tatil yapıyor
2-eşin ailene gitmiyorda sen niye gidiyorsun ne gerek var
3- madem eşinin ailesinin tavrını biliyosun arayıp annem kalacak bende içiniz rahat olsun diyip anneni öağırsaydın ya
4- lütfen türkçe yaz yalvarıyorum. Bu ne böyle yazı olur yahu

Hazim ettim iyi kötü okudum biraz bisey anladim... Siz niye evlendiniz? Aslinda kayinbabaniz hicte haksiz degil... Evli olunca birbirini sIkmamak lazim evet ama esiniz gitmis nezaman gelecegi belli degil, napiyor ne ediyor evli adam arkadaslariyla, bu nasil evlilik? Evlenmeseydiniz bari Free takilsaydiniz!!! Esiniz gitmis siz niye bi anneye bi kv ye gidip kaliyorsunuz, oturun evinizde, sizde arkadaslarinizla takilin, nasil olsa esinizle serbest evlilik yasiyorsunuz... Ne bicim olaylar, acaba anlamadim mi ben konuyu yaaa...

Vallahi anlayamadım be bir şey ya çok karışık kurduğunuz cümleler tek anladığım eşinin gitmiş ankara ya mı ne halada gelmedi sen bir kaynana bir senin evde mekik dokuyorsunuz kocanın geleceği yok galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…