KAYNANA BENİ SİNİR ETTİ

Biraz yazım kurallarına dikkat etseymişsiniz keşke. Ben de pek bir şey anlamadım.

İş seyahati ya da günübirlik olsa kabul edilebilir bir durum ama sırf arkadaşlarıyla buluşmak için sizi günlerce yalnız bırakması bana da tuhaf geldi. Ayrıca, eşinizin ailesinin bu kadar korumacı olup, bir dakika bile ssizi yalnız bırakmaması komik. Çocuk musunuz siz yahu! Yetişkin kadınsınız.

bence bu sıkmama mevzusunu çok yanlış anlamış konu sahibi
hani arkadaşlarıyla halı sahaya falan gitme olayı değil iş
bir haftalığına gidiyor niye gidiyor arkadaşlarla plan yapmışlar nerde kalıcaklar ne yapıyorlar ne zaman dönecekler belli değil
hem evli adam bu kadar uzun süre niye gider iş seyahat değil zorunluluk değil
herkes böyle yaşayacaksa hiç evlenmeselerdi
kaynana kayınbabada tabii oğullarına bir şey demedikleri için gelin suçlu yine oğullarını alıp karşılıklı konuşacaklarına geline gel yanımızda kal diyorlar işte
adı çıkarmış oğullarının adı hiç çıkmaz ama

10 dakkadır okuyorum ama pekte bişey anlamadım.anladığım kadarıyla yorum yapayım eşine nasıl izin veriyosun helal olsun ben izin vermem gitsede saat başı ararım çabuk döner kayınpeder sizi düşünüyo merak ediyo ama biraz fazla karışıyo kayınvaliden de öyle seni düşündüğü içn geliyo biraz abarmışsın

Ben anladım seni gayet de.. Canım bence sen çok fazla büyütüyosun onlar eski insanlar. Görmüş geçirmişler zamane hayata ayak uyduramıyorlar başka eltin yada görümcen yok senin sanırım yada en yakınında sen varsın diye seninle vakit geçirmek istiyorlar.. Ee olsun be güzelim ne olur yani eşin yokken git kal öyle istiyolarsa öyle olsun.. Sen onların gönlünü yap güzellikle onlarda senin gönlünü yapar.. Birde kayınpederine oğlunuz benim aileme gelmiyor bende size gelmem demişsin nekadar ayıp.. Kızar küser tabi kayınpederin ne olursa olsun saygından ödün verme onlar büyük.. Eşin yokken daha bi ilgili saygılı olucaksın ki onlarda seni sevsinler anlayış göstersinler..

sülük gibi karı kocaymışlar mübarek

Eşinin başka yere gitmesine karışmaman garip, adam akşam arkadaşlarıyla çıkmıyor başka şehire gidiyor sen bunu sorun etmiyorsun..
Kendimi sorguladım şuan

İNANIN yazdıklarınızı okurken çok zorlandım anladığım kadarı ile yorum yapayim.Şimdi eşiniz iş icabı değil de sırf arkadaşları ile gezmek için mi sizi günlerce bırakıyor ve siz bundan rahatsız olmuyosunuz gerçekten çok genişsiniz,bunu söylemeden geçemiceğim.KV sizi merak etmiş tamam çok hayatınızın içine mudahale etmiş gibi görünsede sizin evde tek kalacağınız pek içine sinmemiş bana iyi niyetli geldi açıkçası.Siz daha iyi bilirsiniz ancak çok daraldığınız konulardada anneciğim bu şekilde mudahale etmeseniz diye bir yola başvurabilirsiniz kırmadan.

Eşiniz Ankara'ya kaç günlüğüne gitti ki maşallah baya birkaç gün kaynana da kalmışsınız siz neden onlara gittiğinizi de anlamadım annenize gitseydiniz direkt ya da en baştan evinizde kalsaydınız yani. Ne alaka anlamadım eşinizin o kadar gün Ankara'da sırf gezmek için kalmasına ve sizin bu kadar rahat olmanıza da şaşırdım yani açıkçası. Benim eşim iş nedeniyle senede bir iki defa şehir dışına gider iş arkadaşlarıyla birkaç günlük olur görevi. Ben evimde kalırım çalışıyorum zaten ne işim var orada rahat edemem, yatamam evimde geçiriyorum ne olacak evde birkaç gün yalnız kalmayla sonra da rahat bırakmıyorlar diyorsunuz akılları sizde kalıyor olabilir en baştan öyle alıştırmasaydınız böyle davranamazlardı.

Kyınpederin haksız sayılmaz.Sen kayınpederi kayınvalideyi dert edeceğine,kafasına göre EĞLENMEYE Ankara ya giden kocanı dert et.Bir de matah birşeymiş gibi,ben hiç sıkmam karışmam yazmışsın.Karışmamak sıkmamak,eşin kafasına göre hareket etsin demek mi?Benim kocam bir sabah kalkacak arkadaşlar çağırıyor ben gidiyorum diyecek günlerce gelmeyecek.Ben elimde pijama bi anamın evi,bi anasının evi dolaşacağım.Karışmayacağım öyle mi?.Hee sen,n için iyi koca içkisi sgarası olmayan kocamıdır.Bu nasıl bir evlilik ya.

KONU SAHİBİ NERDE YA KONU ACMIS KAÇ SAYFA GEÇMİŞ KADIN YOK ORTADA

yav böyle olsam ne kadar mutlu olurdum diye düşündüm şimdi.yani sonuçta beklentilerim fazla olduğu için mutsuz oluyor muşum demek ki.koca içki sigara kullanmıyor ama kafasına esince geliş tarihi belirsiz bir şekilde gidebiliyor.ben olsam kıyamet kopmuştu.ama bu tür evlilikleri de hiç görmedim değil aslında.teyzemler filan böyledir mesela.adam eve para getirsin yeterdir onlar için.eniştem onbeş gün tatile gider teyzemin içinde şüphe bile olmaz bunu düşünmez bile.güzel hayat

Once bu yazi stilini cozdugum icin kendimi tebrik ediyorum. BDV nin bana kattiklarindan biri olsa gerek :)
ikincisi ben esyalarini al gel burda banyo yap dedigi anda ben anladim gelinin dostu var, laf olur yok evde tek ne yapacak filan muhabbetine girecegini. Nitekimde oyle olmus. Bu insanlarin zihniyetini degistiremezsin. Allah kolaylik versin degisik bir durum.
bir de merak ettim esin sehir disina kac gunlugune boyle gezmeye gidebiliyor cok ilginc

Bacım sen gerçek misin?

Neden g yerine ğ kullaniyorsun, anlatsana biraz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…