- 24 Haziran 2016
- 79
- 47
- 3
- Konu Sahibi aydolunayyy
-
Hata üstüne hata yapmışsınız. Ne var bu kadar üzülecek? İstifa edecek. Ucunda ne var yani. Hiç yapamazsam boşanırım diyemediniz mi? Eşiniz sizi tutsa da tutmasa da geçerli bu yazdıklarım. Hala da takıyorsunuz anladığım kadarıyla. Can dam tatlısı yok. Bundan sonra kendinizden başkasını düşünmeyin lütfen.
Kulaklarınızı tıkamalısınız onun rezilligi ama esinin tutumu ne? Anası bunları söylerken o ne söyleyip Nasıl davranıyor?Esimle severek evlendim ikimizde isi gucu olan insanlardık ..eşimin ailesi evlendiğimiz günden beri 3 senedir bizimle uğraşıyorlar..Ben eşimin ailesinin stresine dayanamadım hastalandım ameliyatlar geçirdim psikoloji alt üst oldu sağlık sorunlarim yüzünden memuriyetten istifa etmek zorunda kaldimve bütün düğün borçlarını bize yükledikleri için kredi üstüne kredi çeke çeke eşimin borcu bitmek bilmedi ailesine yalvardık yardım edin diye önce tamam dediler sonra gitmişler ev almışlar bizede para yok dediler ev aldıklarını dahi söylemediler ona da tamamdedik esimin evlenmeden önce ailesine gönderdigi birikimini de yediler ona da tamam dedik tek bizden uzak olsunlar diye elin memleketlerini bekliyoruz eşimi aryor sizi ayrcam diyo şimdide amcalarimi arıyor ailemi arıyor ben ayrcam bunları diyor bizi herkese rezil ettiler eşime sana kız bakıyorm diyo yeminle ya bıktım artık bu aileden bir kere olsun saygısızlık yapmadım ya ne yapcam ben bunlarla esimle hiç sorunum yok ama bu aile beni bütün sulaleme rezil etti şimdide çocuğumuz olmuyor dert üzerine dert eklendi ne yapcagimi şaşırdım.Gecirdigim amelyatami üzülüyum;sağlık sorunlarim arttı ona mi uzuluyum;bunlar yüzünden istifa ettim ona mı uzuluyum;çok borçluyuz onami uzuluyum;çocuğumuz olmuyor onami uzuluyum;seni ayrcam diye tehdit ediyor onami uzuluyum arkadaşlar ya
Kocam sonuna kadar yanimda ailesinden nefret ediyor bide beni ayırmayı düşünenler imam olcak hafız olcak pisliklerEses07 .!.:İstifa etmezdim. .
Kocanın bu durumda tavrı ne ?
ben kocamla çok mutluyum diye bunu yapıyorlar Allaha havale ettim ama işte öyle millete rezil ediyorlarCanim Allah sana güç versin.
Seni sevdiği için siniyor bunu unutma.
Bu yaşadığın sıkıntılar sonrasına Bonus olacak inşallah sana.
Size kötülükleri yapanlari Allaha havale et. O en güzel cezayı verecek zaten onlara.
Dua et , içini rahat tut hiçbir şey yapamazlar Allahın izniyle.
Sen kocanla iyi ol yeter.
Canim uzulme inan farkli versiyonlarini hepimiz yaşıyoruz.. Bende cok cektim bu belalardan.. ama esinin tutumunu merak ettim nasil gorusuyor hala sana kiz bakiyorum diyebilen bi insanla? Annesi bile olsa tavrini koymasi lazım.. esinin tutumu nedir bu konu hakkindaEsimle severek evlendim ikimizde isi gucu olan insanlardık ..eşimin ailesi evlendiğimiz günden beri 3 senedir bizimle uğraşıyorlar..Ben eşimin ailesinin stresine dayanamadım hastalandım ameliyatlar geçirdim psikoloji alt üst oldu sağlık sorunlarim yüzünden memuriyetten istifa etmek zorunda kaldimve bütün düğün borçlarını bize yükledikleri için kredi üstüne kredi çeke çeke eşimin borcu bitmek bilmedi ailesine yalvardık yardım edin diye önce tamam dediler sonra gitmişler ev almışlar bizede para yok dediler ev aldıklarını dahi söylemediler ona da tamamdedik esimin evlenmeden önce ailesine gönderdigi birikimini de yediler ona da tamam dedik tek bizden uzak olsunlar diye elin memleketlerini bekliyoruz eşimi aryor sizi ayrcam diyo şimdide amcalarimi arıyor ailemi arıyor ben ayrcam bunları diyor bizi herkese rezil ettiler eşime sana kız bakıyorm diyo yeminle ya bıktım artık bu aileden bir kere olsun saygısızlık yapmadım ya ne yapcam ben bunlarla esimle hiç sorunum yok ama bu aile beni bütün sulaleme rezil etti şimdide çocuğumuz olmuyor dert üzerine dert eklendi ne yapcagimi şaşırdım.Gecirdigim amelyatami üzülüyum;sağlık sorunlarim arttı ona mi uzuluyum;bunlar yüzünden istifa ettim ona mı uzuluyum;çok borçluyuz onami uzuluyum;çocuğumuz olmuyor onami uzuluyum;seni ayrcam diye tehdit ediyor onami uzuluyum arkadaşlar ya
Bu konuda sana katılıyorum bizde kimselerden bes kurus almadık. Yeni gelinler bileziklerim takim gelecegimdir diye nereye saklayacagini sasirirken daha evliligimizin ilk ayinda bozdurdum kalan borclarimizi odedim buyumeden.. diger konularda sonuna kadar hakli konu sahibi ama bu konuda bende katilamadimBende evlenme karari almis iki insanin dugun parasini esya parasini ailesinden beklemelerini anlamiyorum.
Zorunda degiller efendim
Diger sikintilarla ilgili bisey diyemicem ama dugun yapmak zorunda degiller.
Canim uzulinan farkli versiyonlarini hepimiz yaşıyoruz.. Bende cok cektim bu belalardan.. ama esinin tutumunu merak ettim nasil gorusuyor hala sana kiz bakiyorum diyebilen bi insanla? Annesi bile olsa tavrini koymasi lazım.. esinin tutumu nedir bu konu hakkind
Canim esim tavrini her zaman koyuyor agzina geleni sayiyor soyluyor hic gitmiyor bile ama anlamiyorlar iste anlamak istemiyorlar bi kere esimin kardesini gondermsler oldgumuz yere esimde huzurumuz bozulmasin diye arkadasinin evine goturmus sabah geri gitmis kardeside sonra annesi millete gelin hem cagiryor hem de evden kovdu demis yeminle haberim dahi yoktu canm daha neler nerler ya anlatamadigm cok sey var kocam tepkisini koyuyor ama iste milletin diline dusurdu anlamiyor yeminle anlamiyor bi ara felc gecirmis herkes gelinin ahi cikti demis yine esimin butun akrabalari bana hak veriyor ama iste anlayan yok bide bizim borcu kndi odedgno soylyms her yere ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?