Kaynana biktirdi:*

aydolunayyy

rabbim sana bin sukur..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2016
79
47
3
Esimle severek evlendim ikimizde isi gucu olan insanlardık ..eşimin ailesi evlendiğimiz günden beri 3 senedir bizimle uğraşıyorlar..Ben eşimin ailesinin stresine dayanamadım hastalandım ameliyatlar geçirdim psikoloji alt üst oldu sağlık sorunlarim yüzünden memuriyetten istifa etmek zorunda kaldim ve bütün düğün borçlarını bize yükledikleri için kredi üstüne kredi çeke çeke eşimin borcu bitmek bilmedi ailesine yalvardık yardım edin diye önce tamam dediler sonra gitmişler ev almışlar bizede para yok dediler ev aldıklarını dahi söylemediler ona da tamamdedik esimin evlenmeden önce ailesine gönderdigi birikimini de yediler ona da tamam dedik tek bizden uzak olsunlar diye elin memleketlerini bekliyoruz eşimi aryor sizi ayrcam diyo şimdide amcalarimi arıyor ailemi arıyor ben ayrcam bunları diyor bizi herkese rezil ettiler eşime sana kız bakıyorm diyo yeminle ya bıktım artık bu aileden bir kere olsun saygısızlık yapmadım ya ne yapcam ben bunlarla esimle hiç sorunum yok ama bu aile beni bütün sulaleme rezil etti şimdide çocuğumuz olmuyor dert üzerine dert eklendi ne yapcagimi şaşırdım.Gecirdigim amelyatami üzülüyum;sağlık sorunlarim arttı ona mi uzuluyum;bunlar yüzünden istifa ettim ona mı uzuluyum;çok borçluyuz onami uzuluyum;çocuğumuz olmuyor onami uzuluyum;seni ayrcam diye tehdit ediyor onami uzuluyum arkadaşlar ya

Hata üstüne hata yapmışsınız. Ne var bu kadar üzülecek? İstifa edecek. Ucunda ne var yani. Hiç yapamazsam boşanırım diyemediniz mi? Eşiniz sizi tutsa da tutmasa da geçerli bu yazdıklarım. Hala da takıyorsunuz anladığım kadarıyla. Can dam tatlısı yok. Bundan sonra kendinizden başkasını düşünmeyin lütfen.

Kulaklarınızı tıkamalısınız onun rezilligi ama esinin tutumu ne? Anası bunları söylerken o ne söyleyip Nasıl davranıyor?

Canim Allah sana güç versin.
Seni sevdiği için siniyor bunu unutma.
Bu yaşadığın sıkıntılar sonrasına Bonus olacak inşallah sana.
Size kötülükleri yapanlari Allaha havale et. O en güzel cezayı verecek zaten onlara.
Dua et , içini rahat tut hiçbir şey yapamazlar Allahın izniyle.
Sen kocanla iyi ol yeter.

Canım esimle hiç sorunum yoktu esimde nefret ediyo ailesinden bi anası var ama var ya dünyaya bedel hata üstüne hata yaptım

Eses07 .!.:
İstifa etmezdim. .
Kocanın bu durumda tavrı ne ?
Kocam sonuna kadar yanimda ailesinden nefret ediyor bide beni ayırmayı düşünenler imam olcak hafız olcak pislikler

Bende evlenme karari almis iki insanin dugun parasini esya parasini ailesinden beklemelerini anlamiyorum.
Zorunda degiller efendim
Diger sikintilarla ilgili bisey diyemicem ama dugun yapmak zorunda degiller.

ben kocamla çok mutluyum diye bunu yapıyorlar Allaha havale ettim ama işte öyle millete rezil ediyorlar

TE="bidibidibidi, post: 47074213, member: 765371"]Bende evlenme karari almis iki insanin dugun parasini esya parasini ailesinden beklemelerini anlamiyorum.
Zorunda degiller efendim
Diger sikintilarla ilgili bisey diyemicem ama dugun yapmak zorunda degiller.[/QUOTE]
Canım biz zaten oduyrdk benmi istifa edince eşim zor zorlandı maaş hep borca kesiliyordu ailesinden biraz yardım etmelerini istedi daha doğrusu düğün için biriktirdigi parayi istedi vermediler işte eşimin parasini kızının kocasına yedirin hep ona destek çıktı

Tek maasa düşünce bi anda zor durumda kaldık ailesi yardım etmedi eşimin birikimini kızın kocasına yedirdi eşim kaç senelik memurdu evlendiğimizde sonuçta ana baba çocukları evlense dahi onların yanında olmak zorunda dinde de bu böyle

Daha önce bi öğretmen arkadaşımdan duymuştum istifa ettikten sonra geri dönülebiliniyor mesleğe diye. Tabi şartları nelerdir hiç bir bilgim yok ama geri dönme gibi bir şansın yok mu memuriyete? Ne olursa olsun keşke mesleğini bırakmasaydın ücretsiz izin falan öyle şansın yok muydu?

Canim uzulme inan farkli versiyonlarini hepimiz yaşıyoruz.. Bende cok cektim bu belalardan.. ama esinin tutumunu merak ettim nasil gorusuyor hala sana kiz bakiyorum diyebilen bi insanla? Annesi bile olsa tavrini koymasi lazım.. esinin tutumu nedir bu konu hakkinda

Kadin sizden besleniyor resmen..
Cunku sizi huzursuz ettikce mutlu oluyor sen kafama takip rahatsizlandikca huzursuzlastikca onu mutlu ediyorsunuz..

Bu kadinin telefonlarini daha ne diye aciyorsunuz ki..
Her aramasinda bi huzursuzluk vereceginizi biliyorsunuz..

Esinde acmasin sende acma senin ailende agzinin payini versin ona onlarda acmasin akrabalarima ne salliyorsa sallasin..

Bu kadar onemsemiyin boyle insanlari yazik bunyenize yemin ediyorum..

Bu kadar kafaya taktigina degmez inan ki kendini dusunsene biraz..
Kendi canini dusun esini dusun..
Cocuk sahibi olmak istiyorsun Allahim insallah nasip eder
Psikojik olarak rahat olman gerekiyor biliyorsun demi ?

Bende evlenme karari almis iki insanin dugun parasini esya parasini ailesinden beklemelerini anlamiyorum.
Zorunda degiller efendim
Diger sikintilarla ilgili bisey diyemicem ama dugun yapmak zorunda degiller.
Bu konuda sana katılıyorum bizde kimselerden bes kurus almadık. Yeni gelinler bileziklerim takim gelecegimdir diye nereye saklayacagini sasirirken daha evliligimizin ilk ayinda bozdurdum kalan borclarimizi odedim buyumeden.. diger konularda sonuna kadar hakli konu sahibi ama bu konuda bende katilamadim

Madem eşin de nefret ediyor bu insanlardan; ikiniz de telefonlarınızı değiştirin,davul zurnayla kapınıza gelseler açmayın rezil olan siz olmazsınız,muhattap olmayın.
Başka sağlık sorununuz var mı bilmiyorum da bu kadar stres içinde tabi çocuk olmaz.Bu iğrenç insanlar sırtınızdan insin,hayatınızdan çıksın bak gör herkes gibi siz de borçlarınızı az az ödeyeceksiniz,iş de bulursun anne de olursun.
Ne hesap sorma peşine düş ne nispet yapma peşine düş.Allah'a bırak hesabını,sen eşinle mutluluğuna bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…