- 24 Haziran 2016
- 79
- 47
- 3
- Konu Sahibi aydolunayyy
-
Canim butun altinlarim gitti zaten esimin saga sola borcu coktu daha dogrusu anlatamadigim iste esmin adina ailesi kredi cektirms o borcta bize kaldi eve icra gele gele benim butun altinlarim avukat parasi olmustu siz zor durumda kalsaniz ailenizde cok varlikli olsa yardim edin deseniz ailenizde yardm etmese ne yapardinizBu konuda sana katılıyorum bizde kimselerden bes kurus almadık. Yeni gelinler bileziklerim takim gelecegimdir diye nereye saklayacagini sasirirken daha evliligimizin ilk ayinda bozdurdum kalan borclarimizi odedim buyumeden.. diger konularda sonuna kadar hakli konu sahibi ama bu konuda bende katilamadim
Canim aynen oyle iste ama iste asiri takintili olmustum bu ara yeni yeni kendimi topluyorum ama isteKadin sizden besleniyor resmen..
Cunku sizi huzursuz ettikce mutlu oluyor sen kafama takip rahatsizlandikca huzursuzlastikca onu mutlu ediyorsunuz..
Bu kadinin telefonlarini daha ne diye aciyorsunuz ki..
Her aramasinda bi huzursuzluk vereceginizi biliyorsunuz..
Esinde acmasin sende acma senin ailende agzinin payini versin ona onlarda acmasin akrabalarima ne salliyorsa sallasin..
Bu kadar onemsemiyin boyle insanlari yazik bunyenize yemin ediyorum..
Bu kadar kafaya taktigina degmez inan ki kendini dusunsene biraz..
Kendi canini dusun esini dusun..
Cocuk sahibi olmak istiyorsun Allahim insallah nasip eder
Psikojik olarak rahat olman gerekiyor biliyorsun demi ?
Canim var ama cok zor adliye personeli oldugum icin ona da ugrasyrm ben bunu ailem uzulmesin diye saklamstm sagolsunlar adliyeyi aramslar beni oarayada rezil ettiler sonra butum sulaleme isi biraktigimi soylemsler bunlar yuzunden yeminle baska yere tayin istedik yaDaha önce bi öğretmen arkadaşımdan duymuştum istifa ettikten sonra geri dönülebiliniyor mesleğe diye. Tabi şartları nelerdir hiç bir bilgim yok ama geri dönme gibi bir şansın yok mu memuriyete? Ne olursa olsun keşke mesleğini bırakmasaydın ücretsiz izin falan öyle şansın yok muydu?
Seni cok iyi anliyorum inan eski konularima bakarsan demek istedigimi anlarsin iste bu yüzden diyorum ya sana boyle insanlardan bir de yardim aldigini dusunsene? Ne laf söz ederler dusunemiyorum.. gerekirse gunde 2 işe gidin bir sekilde odenir borc ama boyle haysiyetsizlerden yardim beklemeyinCanim butun altinlarim gitti zaten esimin saga sola borcu coktu daha dogrusu anlatamadigim iste esmin adina ailesi kredi cektirms o borcta bize kaldi eve icra gele gele benim butun altinlarim avukat parasi olmustu siz zor durumda kalsaniz ailenizde cok varlikli olsa yardim edin deseniz ailenizde yardm etmese ne yapardiniz
Canim aynen oyle iste ama iste asiri takintili olmustum bu ara yeni yeni kendimi topluyorum ama iste
Aynen canim ben kesinlikle borc istemedim vallahi esimede dedim acta kalsak asla ailenden borc istemyceksin diye esim benden istems ve ben bunu cok sonradan duydum ve esimle bayagi bi zaman konusmamstim boyle insanlardan borc istyn dye. Hc bseym yooki zaten bi canim kaldiMerak etme canm illaki cikartir allah bir yerlerinden er gec.. terbiyesiz bu kayananlar neden böyle fitne fesat olur hic anlamıyorum sanırım sen ben gibi insanlar fazla yuz veriyoruz bunlara hayatlari boyunca gormedikleri degeri görüyorlar ve simariyorlar haliyle ustunluk kurmaya çalışıyorlar.. borc meselesine takilmayin inanin bizde eşimle kismeden bir kurus almadik herseyi birikimlerimizle yaptik takimdan bes kurus bile kalmadi yeter ki insanlar biz yaptik demesin kurdugumuz duzende laflari sozleri olmasin dedik. Dusunsene bir de bu pis insanlardan yardim aldigini omru boyunca konusur burnunuzdan getirirdi herhalde.. Yasamayan anlayamaz bu gibi insanlari ben seni coook iyi anliyorum ve takacak birsey yok ben akillandim cok hasta oldum zamaninda ama anladim ki kimse benden degerli degil sende esine tutun geri kalan herseyi defet..
Benim babam biraz ailesine duskundur onlara karsi mahcup olunca utaniyor 3 amcam var 3 yengem anami babami hayatta aramaz butun amca ve yengeleri arar oglunu kotuler bunlaru ayiralim der tek.derdi oglunu pisman etmekCanim lutfen takma kendini seviyorsan esini seviyorsan nolursun takma..
Bunu asabilirsin neden asamayasin..
Amacimin ne oldugunu biliyorsun sonucta.
Ters konusup tehditler savurup benim canimi sikmaya calisiyor bunun farkindayim de surekli kendine..
Olaylara karsi guclu durmalisin
Eşiniz ne diyor bu durumlara?Esimle severek evlendim ikimizde isi gucu olan insanlardık ..eşimin ailesi evlendiğimiz günden beri 3 senedir bizimle uğraşıyorlar..Ben eşimin ailesinin stresine dayanamadım hastalandım ameliyatlar geçirdim psikoloji alt üst oldu sağlık sorunlarim yüzünden memuriyetten istifa etmek zorunda kaldimve bütün düğün borçlarını bize yükledikleri için kredi üstüne kredi çeke çeke eşimin borcu bitmek bilmedi ailesine yalvardık yardım edin diye önce tamam dediler sonra gitmişler ev almışlar bizede para yok dediler ev aldıklarını dahi söylemediler ona da tamamdedik esimin evlenmeden önce ailesine gönderdigi birikimini de yediler ona da tamam dedik tek bizden uzak olsunlar diye elin memleketlerini bekliyoruz eşimi aryor sizi ayrcam diyo şimdide amcalarimi arıyor ailemi arıyor ben ayrcam bunları diyor bizi herkese rezil ettiler eşime sana kız bakıyorm diyo yeminle ya bıktım artık bu aileden bir kere olsun saygısızlık yapmadım ya ne yapcam ben bunlarla esimle hiç sorunum yok ama bu aile beni bütün sulaleme rezil etti şimdide çocuğumuz olmuyor dert üzerine dert eklendi ne yapcagimi şaşırdım.Gecirdigim amelyatami üzülüyum;sağlık sorunlarim arttı ona mi uzuluyum;bunlar yüzünden istifa ettim ona mı uzuluyum;çok borçluyuz onami uzuluyum;çocuğumuz olmuyor onami uzuluyum;seni ayrcam diye tehdit ediyor onami uzuluyum arkadaşlar ya
Canim rahatsizim gercekten rahatsizim bakin ben doguda calisydm esim goreve gidiyodu o halde bile ucsuz bucaksiz yerde calisiydm ama hastaladim iste amelyat gecrdm calisamadim inan boyle olmasini ben hic istemezdim ama bu sekilde bile bos durmadim okudum hep okudum hayati daha iyi ogredm emeklerim beni bitiyor zatenİnanmıyorum size gerçekten ya
Alt tarafı karşıdaki de insan siz de
Yiyecek mi sizi bu ne korku
Bu ne hastalanmak istifa etmek vs vs
Kardeşim sizin ağzınız yok mu fikriniz yok mu hadi dşyelim baş edemediniz kapatırsın tüm yolları ulaşamaz!
İstifa etmek nedir
Millet yana yakıla atanma bekliyor
Bildiğim kadarıyla dönebileceğiniz yasal bir süre var memuriyete dönün!
Sağlığınızı kazanmaya çalışın tedavi vs aksatmadan tamamlayın
O insanlara da kulaklarınızı tıkayın
Bu nedir? Tövbe haşa bin defa tövbe Allah mı bu kadın? Tövbe ya rabbi beni günaha sokacaksınız allahım sen affet
Bir insan bir insandan böyle korkar mı ya!
Verirsin cevabını geçer gidersin
Sağlığın bozulmuş işin elinden gitmiş borç batağına girmişsin günah değil mi sana
Emek veren büyüten ailene
Günah ! Kendinize gelin!
Esim ailesiyle muhattap dahi olmuyor o da bikti nefret ediyor ama iste onlar bikmadi bi turluEşiniz ne diyor bu durumlara?
Canim benim yaAynen canim ben kesinlikle borc istemedim vallahi esimede dedim acta kalsak asla ailenden borc istemyceksin diye esim benden istems ve ben bunu cok sonradan duydum ve esimle bayagi bi zaman konusmamstim boyle insanlardan borc istyn dye. Hc bseym yooki zaten bi canim kaldiinan cok cektim ya cok
Telefnlarimizid degstrdk zaten ama iste calistigimz yerleri ya aryrlarlardi ya da cikip geliyrduMadem eşin de nefret ediyor bu insanlardan; ikiniz de telefonlarınızı değiştirin,davul zurnayla kapınıza gelseler açmayın rezil olan siz olmazsınız,muhattap olmayın.
Başka sağlık sorununuz var mı bilmiyorum da bu kadar stres içinde tabi çocuk olmaz.Bu iğrenç insanlar sırtınızdan insin,hayatınızdan çıksın bak gör herkes gibi siz de borçlarınızı az az ödeyeceksiniz,iş de bulursun anne de olursun.
Ne hesap sorma peşine düş ne nispet yapma peşine düş.Allah'a bırak hesabını,sen eşinle mutluluğuna bak.
Aynen canim asker esiyimEsin goreve mi gidiyodu asker esimisin sende :/
Kaderimiz ne cok benziyormus :) uzulmeee allaha sukur cok guclu eslere sahibiz bunlari mi aşamayacagizzAynen canim asker esiyim
Canim aynen oyle bizde konusmuyoruz oglunu dusunmeyen beni mi dusncek ben dogunn mahrum yerinde calisiyrdm yalnzdim yanima bile gelmediler cesaret edip ailemde uzulmesin diye hc bsey diyemydumCanim benim yavallahi burada kim olursa olsun yasadiklari o kadar kalbime dokunuyor ki sende onlardan biri oldun.. üzülme guc dile allahtan. Inan insan kendisinin doktorudur sen kendini psikolojini ayakta tutacak kadar guclusun inan bana kendimden biliyorum. borc kismi ödenir millet neler batiriyor cikariyor bi şekilde karin doyuyor.. kaynanaya gelince onlar zaten bu dunyada baslamis cezalarini cekmeye kendi yavrusunu dusunmeyenin seni düşünmesini bekleme kim ki onlar de sabret elbet mükafatıni alacaksin.. bak mesela ben nisanladigim günden beri o kdr badireler atlattim ki ama ne oldu en sonunda kendi iplerini cektiler ve suan görüşmuyorum.miss gibi huzura kavustum.. madem onlar bizlerin arkasindan konusacak kadar yuzsuzler bizlerde konuşulanlari takmayacak kadar gamsiz olmaliyiz bazen. Yoksa huzur mu kalir? hayat bir kere geciyor insan eline bunuda o haysiyetsizlere yedirtme lütfen. Esini evliligini düşün aklina bile getirme diger konuları
O zaman iletişiminizi komple kesinEsim ailesiyle muhattap dahi olmuyor o da bikti nefret ediyor ama iste onlar bikmadi bi turlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?