- 24 Haziran 2016
- 79
- 47
- 3
- Konu Sahibi aydolunayyy
-
Esinde askerKaderimiz ne cok benziyormus :) uzulmeee allaha sukur cok guclu eslere sahibiz bunlari mi aşamayacagizz
Asker esi olmak cok zor canim herkesin kaldirabilecegi bi meslekte degil esimin uzerinede fazla gidemiyrm Allah bizi sabir versinKaderimiz ne cok benziyormus :) uzulmeee allaha sukur cok guclu eslere sahibiz bunlari mi aşamayacagizz
Canim oncelikle yasadiklarimi bilsen nasil dayandin dersin bunlar yasadiklarimin sadece bir kismi ben hayata cok erkekn basladim hem calisyrdum hem okuyrdm taki evlenene kadar evlendim yine okudum. Canim ne bir ceyizim vardi ne de baska biseyim baba evinde kina yaptik sadece esim vardi kinaya gelmediler herkes sorydu ailesi nerde ertesi gun dugun yaptik dugunumede gelmiyorlardi babam zorla getirtti sonra dugunun ortasinda millete bi bardak su bile verdirmedi gelen gitti gelen gitti amcamla dgnn ortasinda kavga ettiler beni dugundede rezil ettiler 3 snedir cekmedgm kalmadi ya esim benle.nisanlandi gtti kiz istemeye beni ayirip baskasini alcakti guya aman ofBak canim
Oncelikle ALLAH saglik versin. Gecmis olsun.
Ilk hatan: esin senin yanindiysa ailesine karsi seni ezdirmiyorduysa. Onlarin eziyetlerini cok dert etmen hastalanman yersiz olmus.
Neden kendine bukadar sagligini kaybedecek kadar sinir stres yaptın?
2. Hatan. Eğer onlar yuzunden hasta etmeseydin kendini. Istifa etmek zorunda kalmayacak ve en azindan gecinebilecektiniz.
Krediler birikmezdi belkide.
3. Hatan ailene rezil etmis ya... sen annene telefon acip. Anne ben kocamla cok iyiyim biraz maddi sıkıntılarımız var sadece ama onlarin sacmaliklarini dinlemeyin telefonu yuzjne kapatin gitsin diyip ve sulalenede annen izah ederdi zaten onalrin analttiklarinin bir gercegi olmadigini.
4. Hatan. Birak kadin ogluna kzi arasin. Kocan senin yaninda mi? Evet...
Ama siz bukadar dusunerek stres yaparsanız hasta olursaniz. ALLAH korusun sana birsey olsa. Olacagi kaynananin istedigi.
Yasadiklariniz eminim hic kolay seyler degil.
Belki kolaylıkla yazıyoruz. Ama cozum olur insaALLAH.
ilk önce kendini bir toparla. Bismillah de silkelen. Sonra kendimi toparlayacagim de. (Umarim gecici hastaliklardir)
Iyiles iyice. Kendine gel. Sonra tekrar ise girersin insaALLAH. belkide bebek zamani değildir. Okadar boc dert hastalik arasinda suanlik olammasi belki sizin hayrinizadirm elbette cocuk kendi rizki ile dogar. Insanlar dogmadan ALLAH riziklrinida vermistir.
Kendini toparla iyiles. Ise basla. Sonra cocuk dusun. Cocukta harap olur zaten su durumda. ALLAHTAN hayırlısıni isteyin.
Hayirli bir vakitte hayirli cocuk (lar) vermesi icin dua edin ALLAHA.
ONEMLI olan esinin yaninda ve destek olmasi. Hakkini helal et uzun yazdim.
Canm 2 senedir konusmuyrm gtmiyorum gorusmyrm ama iste gecen amcami arams ben ayircan bunlari diye bide hoca olcak imam olcak anlatmak istedgim hic konusmyrm gorusmyrm en az 2 senedir neden bu kadar ugrasyrlar ya bi laf desemde hakkettm desem hc nsey yapmadm ben ya yuva yikmak bu kadar kolay mi yaKiyamambak ben 1 senelik evliyim bende kaynana yüzünden boşanmaya geldik evimi ayırdım kayinpeder hatrina alt katta kalıyoruz 5 aydır o lanet kadınla konuşmuyorum esimde konuşmaz kayinbabam yemeğe gelir oturmaya gelir ama onu asla cagirmam kapıda görsem suratına kapatırım o derece komşulara akrabalara rezil etti beni bende resti çektim konuşmam oda konuşmaz mesafe önemli cnm
Eminim cok sey yasamisisndir. Yoksa insan kv kb sorunundan bukadar hasta olmaz.Canim oncelikle yasadiklarimi bilsen nasil dayandin dersin bunlar yasadiklarimin sadece bir kismi ben hayata cok erkekn basladim hem calisyrdum hem okuyrdm taki evlenene kadar evlendim yine okudum. Canim ne bir ceyizim vardi ne de baska biseyim baba evinde kina yaptik sadece esim vardi kinaya gelmediler herkes sorydu ailesi nerde ertesi gun dugun yaptik dugunumede gelmiyorlardi babam zorla getirtti sonra dugunun ortasinda millete bi bardak su bile verdirmedi gelen gitti gelen gitti amcamla dgnn ortasinda kavga ettiler beni dugundede rezil ettiler 3 snedir cekmedgm kalmadi ya esim benle.nisanlandi gtti kiz istemeye beni ayirip baskasini alcakti guya aman of
Canim inan bak bunlar yasadiklarimin cok az bi kismi Allah razi olsunEminim cok sey yasamisisndir. Yoksa insan kv kb sorunundan bukadar hasta olmaz.
ALLAH yar ve yardimcin olsun canim. Cok uzuldum.
Umarim kotu gunleri ardinizda birakirsiniz. Cok agir olmus imtihanin.
Allah Allah ya nasıl insan bunlar ya herşeyi okuyoruz burda ama sizinkiler gerçekten çok değişik ya iş yerini aramak ailenizi aramak falan bukadar ne istiyorlar ki sizden. Canım eğer mesleğe dönebilme şansın varsa lütfen ne yap ne et uğraş geri dön işine. Allah kolaylık versin zor şeyler ama üstesinden gelirsin umarımCanim var ama cok zor adliye personeli oldugum icin ona da ugrasyrm ben bunu ailem uzulmesin diye saklamstm sagolsunlar adliyeyi aramslar beni oarayada rezil ettiler sonra butum sulaleme isi biraktigimi soylemsler bunlar yuzunden yeminle baska yere tayin istedik ya
Canm.zaten meslege geri donmek izin ugrasyrz bende hayatimda boyle insanlar tanimadim gormedimAllah Allah ya nasıl insan bunlar ya herşeyi okuyoruz burda ama sizinkiler gerçekten çok değişik ya iş yerini aramak ailenizi aramak falan bukadar ne istiyorlar ki sizden. Canım eğer mesleğe dönebilme şansın varsa lütfen ne yap ne et uğraş geri dön işine. Allah kolaylık versin zor şeyler ama üstesinden gelirsin umarım
Esimde gerekeni fazlasiyla soyluyoreşinizin ağzı dili armut mu topluyor?
Gorusmuyor canim o da 2 yila yakin gorusmuyor ama bunlar hala ugrasiyor esim beni reddedin diyor nefret ediyor ailemde cok tepki koydu esimede ailesine de ailem sonuna kadar arkamda onlarada agzina geleni fazlasiyla soyledi ama o kadar arsizlarki hc bir laftan anlamiyorlarmesela annem neler yapmadı bize eşime sizi boşatırım bile demişti sonuç kesinlikle görüşmüyorum. kadın mutlu olmamı hazmedemiyordu.eşinizde kesinlikle ailesiyle görüşmemesi gerekiyor artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?