- 2 Aralık 2020
- 1.968
- 1.443
- 48
- Konu Sahibi sunshineee3
6 aylık evliyim . 1 kere kendi annemleri kahvaltıya aldım şehir değiştirecekleri ve eşyaları olmadığı için 1 gece de kaldılar. Kv görumcem vs hepsini 1 akşam yemeğe aldım yemek çay tatlı meyve derken 2-3 saat oturup gittiler bir daha da gelmediler açıkçası zaten ailem yok .Bende davet etmedim bir daha ilk ettim yeter gelmek isteyen buyursun kapım açık ama zaten korono var diye de sesleri çıkmıyor onlar ses çıkarmayınca bende ses etmiyorum arada ararım kv bu. Zaten kp hasta yürümekte zorlanıyor.. Bende arada eşime ay annemleri de görmedik ne zamandır ama neyse annemde babamda rahatsız iyi olsunlar da bi aksam görüntülü arayalım diyorum eşime seviniyor.. arada kv ya bizde geleceğiz de anne koronodan dolayı endişe ediyorum iyice arttı valla diyorum:) aman kızım aman diyo :)
Bu durumu siz cinnet geçirmeden eşinizle konusup halletmeniz lazım olmadı onların aradığı o an az eşinize cilve yapın
yada bir şeyler söyleyın ayy tlfndamıydın hayatım diyip çekiliverin ama karşı taraf duysun 
Bu durumu siz cinnet geçirmeden eşinizle konusup halletmeniz lazım olmadı onların aradığı o an az eşinize cilve yapın