Çok ilginç çelişkileri var ya, zaten bi ara yazdığı acayip yorumlarla kalmıştı aklımda bu üye. Şimdi madalyonun öteki tarafına geçip yazdıklarına bakınca ciddiye almak mümkün değil

Bakın alıntılayamadım ama eskiden yazdığı bir yorumu copy-paste yaptım:
''Gelde sinirlenme.
Bunu sana hem görümce hemde yenge sıfatıyla yazıyorum oku bakalım.
1.si (görümceyim) ben abimden annemden vs bir şey istediğim zaman yenge kişisinden fikir almam. O benim annem babam abim arasında geçen bir konu zira ister çalışma masası alır ister son model araba alır alırda alır. Sanane ? Sen onun eşisin diye bütün aile haklarını elinden almış mı oluyorsun? Annesi rica etmiş edebilir ne var bunda? Abisi çünkü ABİSİ. Ki sana kötü bi haber vereyim mi bence masayı eşin bizzat kendi parası ile kardeşine hediye alıyor senin tepkinden korktuğu içinde bu şekilde söylemek zorunda kalıyor :))
2. (Yengeyim) eşime asla ama asla kardeşine şunu yapamazsın şuraya gidemezsin gitsin kendileri alsın tarzında konuşmadım eşimde benim ailem için asla konuşmaz konuşamaz. Sen şimdi gelinsin diye herşeye müdahale edeceğini herkesin seni dinleyeceğini falan sanıyosan yanılıyosun kenarda köşede görümcene sinirlenir iki hırlar oturursun aşağıya.
Ve dip not tatlı kız sen bir kurulu düzenin içine dahil olan kişisin bırak aile içi konulara bu kadar dahil olma eşin senin evcil hayvanın değil kv görümcende düşmanın değil. Eve düşen yıldırım modundan bi cık bence''
Şimdi bu üsluba sahip insan da kalkıp ''kayınvalidem oğlumun evi değil mi istediğim gibi gelirim, geline mi sorcam'' diyor diye şikayetlenmesin bi zahmet. Tencere kapak olmuşlar kv ile.
Ne diyim ki bir öyle bir böyle yaşamak da zor olmalı, üzüldüm ben kendisine