Kaynana cadısııı

Arkadaşlar,
Üslub konusunda konu sahibini savunmuyorum asla ancak kayınvalidenin bu tavrı sürekli olarak devam ettiğini düşüncenize hiç haber vermeden etmeden aklına her estiğinde oğlumun evi burası mantığı ile gelip kapnızı çaldığınızı.
Bir süre sonra kayınvalideye bakış açısınız da üslübunuz da değişir, bunun yüksek sesle belki dile getirmezsiniz ama düşünceleriniz düşmanlaşır o kişiye karşı.

Oğlunun evi belki ama gelinininde evi, haber verilmeli gelirken. Gerçekten de bir gece kalıp tüm nevresimleri kirletmek ve gelinin onları yıkayıp asması ütülemesi eziyet resmen otur evin de yaaa :):):)

Ben gelinin yerinde olsam aynısını kayınvalideme yapardım :):) Çat kapı gider biz kahvaltıya geldik veya biz kahveye geldik derdim.
Onun gelmesine fırsat vermeden.

Bu arada konu sahibi belki siz hiö gitmiyorsunuz uzak duruyorsunuz diye böyledir bu durum bunuda bir düşünün
 
1 aylık evlilikte bu kadar ısrar etmelerinin mantığı çok saçma,zaten salgın var düşünmeleri lazım.
Eşiniz bence ağzını açıp sert konuşsa bunöarda yaşanmaz.heleki yatılı kalmak cidden tehlikeli bu döenmde.
Ahh ahh koronayi umursadiklari yok ki düşüncesiz oluyo böyleleri
 
Back