Kaynana cikmazi

2. günde bile tadı bozulmaya başlıyor bazı yemeklerin 1 hafta ye mii?ben yemek yapmayı severim hem her gün yaparım pratiğimdir mesleğim gereği.ama ev işleri bir azap söylenee söylene yapıyorumm.1 hafta toz alma diyen de olurmu ki?tozlar ozamanda 11 e 11 maç yapar evde :KK53:
1 hafta icinde bozulur zaten cok nette yiyen yiyor herhalde 😀 bunye meselesi bağışıklık edinmistir.😀

Öncelikle en iyi cevap umursamamak ..👍👍
Bide arkadaş bu nasıl bir yazıdır anlatım şeklidir ya biraz düzgün yazsanız nasıl olur 😹😹

1 hafta icinde bozulur zaten cok nette yiyen yiyor herhalde 😀 bunye meselesi bağışıklık edinmistir.😀
hiç kayınvalidem olmadı ama görümcelerimle aram iyidir.acaba ben de konu açarmıydım diye bazen düşünüyorummm sitede 10 konudan 5 i kayınvalideeeeeeee :KK53: varmış gibi açayımmı ki yarın bir konu ha ha ha

ben yeni evli sandım 3 5 aylık falan ondan üzülüyordur normaldir diyordum ama 3 çocuğu varmış 5 yıl geçmiş aradan eski nişanlı mı kalırrr ortada.zaten eski nişanlı şimdilerde bekar bile olsa istemez yahuu 3 çocuklu adamı konu sahibi boşuna kıskanıyorr:KK53:
Anam 17 yaşında mı evlenmiş. Ben o yaşta yataktan çıkamıyordum üşenmemden 😁😂😂 Kıskanılacak birşey değil. Huzurunu kaçırıyor boşuna.. Banane kocamın benden önceki hayatndan.. Ayrıca bitane uşakla baş edemiyorum 3 çocukla bu kadar olayn içinde nasıl varlığını sürdürüyor bilemedim 🙄🙄

hiç kayınvalidem olmadı ama görümcelerimle aram iyidir.acaba ben de konu açarmıydım diye bazen düşünüyorummm sitede 10 konudan 5 i kayınvalideeeeeeee :KK53: varmış gibi açayımmı ki yarın bir konu ha ha ha
Açardın herhalde. Ben bile zorlamasam 2 3 konu cikartirim da -aman ne yapayım bosveerr diyorum😀
Konu cikartmayacak kv çok çok çok azdır. Eskiden latife ediyorum yanlış anlaşılmasın. Çöpsüz üzüm bulmus derlerdi kv olmayan kadın için anlamazdim. :KK70:

Ya herkes yazım şekline takılmış ama ben hanımefendinin profil olarak çocuğu burnunu karışıtırırken çekildiği fotoğrafı koymasına şaşırdım. Elbette ki kendi tercihi fotoğraf ekleyip eklememek ama başka seçenek yok muydu yahu 😅

Eski yorumlara baktim da. Baba zamaninda kiza hem siddet uygulamis, hem okutmamis anladigim kadariyla. O yüzdende erken evlenmis.
Okutmamak ve erken evlenmek kendini gelistirmek icin engel degil.
Elinde hele bu telefonlardan varsa ve hala geliştirmiyorsan o senik problemin oluyor bana kalırsa.

Eski yorumlara baktim da. Baba zamaninda kiza hem siddet uygulamis, hem okutmamis anladigim kadariyla. O yüzdende erken evlenmis.
Ay üzüldüm şimdi 😔😔 var öyle denyolar.. benim amcam da kuzenime aynısını yapmıştı o da 19 yaşında evlendi. Babam okusun diye o kadar direnmişti en sonunda amcam babama benim ailemden sanane demişti..hatta babam beni üniye yazdrmaya giderken bana bile benim kzm olsan seni okutmazdm demişti 😡 oğluna güveniyordu oda boş gezenin kalfası çıktı.. böyle erkekler ıslak odunla kuruyana kadar dövcen

Ya herkes yazım şekline takılmış ama ben hanımefendinin profil olarak çocuğu burnunu karışıtırırken çekildiği fotoğrafı koymasına şaşırdım. Elbette ki kendi tercihi fotoğraf ekleyip eklememek ama başka seçenek yok muydu yahu 😅
Parmagi burnunun ustunde digeri agzinda gibi

Anam 17 yaşında mı evlenmiş. Ben o yaşta yataktan çıkamıyordum üşenmemden 😁😂😂 Kıskanılacak birşey değil. Huzurunu kaçırıyor boşuna.. Banane kocamın benden önceki hayatndan.. Ayrıca bitane uşakla baş edemiyorum 3 çocukla bu kadar olayn içinde nasıl varlığını sürdürüyor bilemedim 🙄🙄
17 yaşında üniversitedeydim 1. sınıfı okumadığım için ilkokulda erken girdim üniversiteye .değil eş erkek arkadaş bile düşünecek olgunlukta değildim.kaldığım yurt odasına evden ne kadar bebeğim ayım vs. varsa getirmiştimm oynuyordum arada onlarla :KK53: .

17 yaşında üniversitedeydim 1. sınıfı okumadığım için ilkokulda erken girdim üniversiteye .değil eş erkek arkadaş bile düşünecek olgunlukta değildim.kaldığım yurt odasına evden ne kadar bebeğim ayım vs. varsa getirmiştimm oynuyordum arada onlarla :KK53: .
Anomm kıyamam yav .. erken atılmşsn hayata 😁

17 yaşına 2. dönem girdim hem de.yurttta sütünüzü için de yatın diyorlardı oda arkadaşımla banaaa .heyy gidi yıllar heyy şimdi teyzee diyor üniversiteliler bana bazennn :kızgın:
Anam gülücük koyamıyorum 😁 buradan güleyim dur 😂😂😂
Zaman su gibi akııppp gidiyor 😌

Okutmamak ve erken evlenmek kendini gelistirmek icin engel degil.
Elinde hele bu telefonlardan varsa ve hala geliştirmiyorsan o senik problemin oluyor bana kalırsa.

Orasi dogru tabi, ama bazen iste bunu yapmak icin icinden gelmesi lazim. Bazi insanlarda bu duygu bastan köreltilir. Bu konuda kücümsemeyerek de yönlendirebilir her zaman. Cünkü gelecekte kizlarina da daha faydali olur. Bana göre konu sahibinin bu kadar erken anne olmasinin sebebi de kendine bir aile ve yuva kurma istegidir. Konuyu da saptirmak da istemedim, yalnis anlasilmasin

Meraba bayanlar artik su insanlara verilen degerin kamufle edilmesinden bayginlik geldi bna vallahi sorun su .bn 5 yillik evliyim kayimvalidem esim ilk nisanini istemedigi icin atmis velhasil kader ya esimle biz gorucu usulu ama birbirimize cok asik olarak evlendik kayimvaliden bn saygisizlik yapmiyim dedikce buyugumdur dedikce astari yuzunu asti surekli bni ezio sozleriyle temizlik islerine gidio surekli ust bas kiyafet herseyi fazla fazla alio gezio tozuo bni catlatio surekli bni kucumsuo ve esimle bnim yanimda eski nisanli hakinda konu acio bn esime kiziorum soyle bidaha acmasin die yine yapio kizsakda surekli gorumcemle kaynimi tutuo en kotusu onlarda olsa yine bn batiorum bu arada bni kayimvalidem istemedi esimin dedesi yani kayimvalidenin babasi istedi illa oda o die ne yapmaliyim siz ce evime geldikce bunaliorum kirmakta istemiorum sonucta buyugum
Öncelikle Türkçe yazmayı bilmiyor musunuz da bu şekilde yazıyorsunuz?
Kadının gediğine tozduğuna çatladığınızı iddia ediyorsanız kusura bakmayın kıskanç ve fesat bir insansınız. Size ne? Kimseyi sevmek zorunda olmadığınız gibi kimse de sizi sevmek zorunda değil. Siz izin vermedikçe kimse sizi küçümseyemez. Neden kendinizi bu duruma düşürdünüz? Bence kayınvalideye gelene kadar kendinizde düzeltmeniz gereken şeyler var.

Biz bir çocuğa bakıyorduk. Kadin yemek yemeye yeni baslamis çocuğuna 4 5 gun ayni yemeği verdiriyordu. Bi kere benim yanimda 3 4 günlük yemekten bahsederek bu aksam yemegimiz var demişti. Hayret etmiştim ben. Cok pinti insanlardi. Bizim pisirmemize de pek gonulleri olmuyordu. Annem dayanamayip corba yapiyordu bazen. Küllükler agzina kadar izmarit dolu ama çocuğa bi kap sebze corbasi yapayip kemik suyu kaynatayim demiyordu kadin. Kemik ne ki 3 lira bir sey. Gönlü yoktu kadinin. Yapası yoktu.

Back
X