Kaynana cikmazi

konu sahibini başka konu sahibiyle karıştırmış olmayasınız.Yazdığınız tavsiyeleri uygular mı sizce? :KK53:
Niye size goremi hareket etmeliyim tavsiyenize uyarmi diye yaziosunuz gereksizce yorum yapmak icin yazmayin lutfen bos konusuyorsun

Benim kaynanam ve görümcelerim de eskiden eşime aşık olan kızlardan bahseder. Yani güya karşı komsu kızı bilmem alt komsu kızı eşime platonik aşıkmış, anaları gelip kızımızı oğluna al diyormus vs vs. Bana fazla abartı gelir, abarttıklarını düşünüyorum, neden bana anlattıklarını da bilmiyorum, gülerek anlatıyorlar fazla takılmıyorum çünkü eşi benim :D
Çok saçma bi durum, evli barklı oğlunun /kardeşinin karısına eskilerden bahsetmek, ben fazla görüşmediğim için maruz kalmıyorum eziyetlerine :D

Sende çatlama canım, kayınvaliden bu kadar çatladığını bilse çatla geber diye bi şarkı var açar göbek atar :KK53:

Dokuz ay karnına tası, kazadan beladan koru, hastayken uyuma basında bekle.
Ev Temizliklerıne giderek karnını doyur helal lokma yedir. Okut.
Buyusun ve karısına 'annem senı/bızı kıskanıyor' desın.
Taş dogur daha ıyı.
Sen ne kadar güzel bi kadınsın 😍

Söylemeden edemeyeceğim.
Kocam "annem bizi kıskanıyor" deseydi karşı çıkardım muhtemelen. Çünkü ben karşımdaki insanın annesine, ailesine bu tarz konuşmasından rahatsız olurdum, o adam benim ailem ve aile olmayı öğrenememişse buna üzülürdüm sevinmekten ziyade.
Bizde evlat istiyoruz, evlat benim için bir dünya demektir. Bir oğlum olursa ve ben onu o kadar istememe sevmeme rağmen ileride karısına benim hakkımda böyle bir şey söylerse dünyam başıma yıkılır.
Empati kurmak gerekiyor gerçekten.

Meraba bayanlar artik su insanlara verilen degerin kamufle edilmesinden bayginlik geldi bna vallahi sorun su .bn 5 yillik evliyim kayimvalidem esim ilk nisanini istemedigi icin atmis velhasil kader ya esimle biz gorucu usulu ama birbirimize cok asik olarak evlendik kayimvaliden bn saygisizlik yapmiyim dedikce buyugumdur dedikce astari yuzunu asti surekli bni ezio sozleriyle temizlik islerine gidio surekli ust bas kiyafet herseyi fazla fazla alio gezio tozuo bni catlatio surekli bni kucumsuo ve esimle bnim yanimda eski nisanli hakinda konu acio bn esime kiziorum soyle bidaha acmasin die yine yapio kizsakda surekli gorumcemle kaynimi tutuo en kotusu onlarda olsa yine bn batiorum bu arada bni kayimvalidem istemedi esimin dedesi yani kayimvalidenin babasi istedi illa oda o die ne yapmaliyim siz ce evime geldikce bunaliorum kirmakta istemiorum sonucta buyugum
çok yüzgöz olmuşsunuz, bu ne böyle "beni çatlatıyor" falan, eşiniz de "kıskanıyor" diyormuş, bunlar ne çirkin muhabbetler. bence ailenizde kimsenin kimseye saygısı yok, herkes dilediği gibi çalışır yer içer giyer gezer tozar. ben genel halinizi hiç güzel bulmadım 🤦‍♀️

bir de güzel dilimizi perişan etmişsiniz, böyle kv kp dede görümce uğraşacağınıza biraz kitap okumalısınız.

Benim kaynanam ve görümcelerim de eskiden eşime aşık olan kızlardan bahseder. Yani güya karşı komsu kızı bilmem alt komsu kızı eşime platonik aşıkmış, anaları gelip kızımızı oğluna al diyormus vs vs. Bana fazla abartı gelir, abarttıklarını düşünüyorum, neden bana anlattıklarını da bilmiyorum, gülerek anlatıyorlar fazla takılmıyorum çünkü eşi benim :KK70:
Çok saçma bi durum, evli barklı oğlunun /kardeşinin karısına eskilerden bahsetmek, ben fazla görüşmediğim için maruz kalmıyorum eziyetlerine :KK70:

Sende çatlama canım, kayınvaliden bu kadar çatladığını bilse çatla geber diye bi şarkı var açar göbek atar :KK53:
Benim kayınvalidem de biz 2 aylık falan evliyken, bir akrabalarının kızı vardı. Eskiden Eşimi onunla evlendirmek istediğini söylerdi sürekli. Hiç takmıyordum, eşim ile birbirimizi sevmiş evlenmişiz. Bir gün yine söylerken, komşusu bu kız akrabanıza cephe alır, zoruna gider diye düşünmüyor musun diyince sustu bir daha söylemedi

Benim kayınvalidem de biz 2 aylık falan evliyken, bir akrabalarının kızı vardı. Eskiden Eşimi onunla evlendirmek istediğini söylerdi sürekli. Hiç takmıyordum, eşim ile birbirimizi sevmiş evlenmişiz. Bir gün yine söylerken, komşusu bu kız akrabanıza cephe alır, zoruna gider diye düşünmüyor musun diyince sustu bir daha söylemedi
Komsu iyi demis ama :D
Benim görümcem de bi gün dedi ki ya aslında ben kardeşim için arkadaşımı istiyodum amaa kardeşim istemedi.
Anlamıyorum zaten eşim istmemeis kız istememiş bu uğraş neden ben takmadığım konuya yorum yapmadığım için ara ara konusuyılar ama eskisi gibi değil.
Bi gün de ya şu kızi isteyecektik okuyoduuu istemedi kız. Ne kadar güzel baksana 🙄🙄🙄
Valla konu sahibi benim durum seninkinden daha çatlamalık ama bunu kendime dert etmiyorum kendileri saçmalıyorsa, bunu kendilerine yakıstırıyolarsa been ne diyebilirim

Meraba bayanlar artik su insanlara verilen degerin kamufle edilmesinden bayginlik geldi bna vallahi sorun su .bn 5 yillik evliyim kayimvalidem esim ilk nisanini istemedigi icin atmis velhasil kader ya esimle biz gorucu usulu ama birbirimize cok asik olarak evlendik kayimvaliden bn saygisizlik yapmiyim dedikce buyugumdur dedikce astari yuzunu asti surekli bni ezio sozleriyle temizlik islerine gidio surekli ust bas kiyafet herseyi fazla fazla alio gezio tozuo bni catlatio surekli bni kucumsuo ve esimle bnim yanimda eski nisanli hakinda konu acio bn esime kiziorum soyle bidaha acmasin die yine yapio kizsakda surekli gorumcemle kaynimi tutuo en kotusu onlarda olsa yine bn batiorum bu arada bni kayimvalidem istemedi esimin dedesi yani kayimvalidenin babasi istedi illa oda o die ne yapmaliyim siz ce evime geldikce bunaliorum kirmakta istemiorum sonucta buyugum
Y harfini neden kullanmıyorsunuz ?

Kv isterse dünyayı asla umrumda olmaz niye kıskanıp çatlıyorsun. Eski nişanlı hakkında uyarıya rağmen konuşuyorsa bilerek yaptığı çok açık en iyisi takmamak eğer aşırı sinir olursan sende laf söylersin rahatsızlığını belli edersin

Komsu iyi demis ama :KK70:
Benim görümcem de bi gün dedi ki ya aslında ben kardeşim için arkadaşımı istiyodum amaa kardeşim istemedi.
Anlamıyorum zaten eşim istmemeis kız istememiş bu uğraş neden ben takmadığım konuya yorum yapmadığım için ara ara konusuyılar ama eskisi gibi değil.
Bi gün de ya şu kızi isteyecektik okuyoduuu istemedi kız. Ne kadar güzel baksana 🙄🙄🙄
Valla konu sahibi benim durum seninkinden daha çatlamalık ama bunu kendime dert etmiyorum kendileri saçmalıyorsa, bunu kendilerine yakıstırıyolarsa been ne diyebilirim
Eşime gidip de annen böyle diyor demedim bile. Gereksiz cümleler üzerinde durup konuşmaya bile değmez.

Hemen soyliyim mesela esimin dayi ogluna bi kiz bakiolar kiz acik kayimvalidem dio o kizi istemio dedi acik dedi bnde dedim belki kapali bi bayan istio dedim yo esim de eski nisanlisi acikmis sevgilileri hep acikmis kapali kadinla evlendi obur nisanlisi hemen dahil oluo
lütfen tükçe kursuna gidin ya da kitap okuyun

Çalışıp kazanıp aldıkları sizi niye catlatiyor o konuda haksiz olan sizsiniz kadinin kendine aldigi seyler niye gözünüze batiyor siz de kiskancsiniz demekki. Diger konularda haklisiniz mesafe koyun esinizden beklemeyin kendiniz verin cevabını.

Meraba bayanlar artik su insanlara verilen degerin kamufle edilmesinden bayginlik geldi bna vallahi sorun su .bn 5 yillik evliyim kayimvalidem esim ilk nisanini istemedigi icin atmis velhasil kader ya esimle biz gorucu usulu ama birbirimize cok asik olarak evlendik kayimvaliden bn saygisizlik yapmiyim dedikce buyugumdur dedikce astari yuzunu asti surekli bni ezio sozleriyle temizlik islerine gidio surekli ust bas kiyafet herseyi fazla fazla alio gezio tozuo bni catlatio surekli bni kucumsuo ve esimle bnim yanimda eski nisanli hakinda konu acio bn esime kiziorum soyle bidaha acmasin die yine yapio kizsakda surekli gorumcemle kaynimi tutuo en kotusu onlarda olsa yine bn batiorum bu arada bni kayimvalidem istemedi esimin dedesi yani kayimvalidenin babasi istedi illa oda o die ne yapmaliyim siz ce evime geldikce bunaliorum kirmakta istemiorum sonucta buyu
İnternet kullanmayı biliyorsun Allah rızası için azıcık da Türkçe öğren. Üstüne başına kıyafet alıp gezip tozarak seni çatlatan kayınvaliden için yapılacak bir şey yok çatlamayacaksın

Back
X