Kaynana cikmazi

Biz bir çocuğa bakıyorduk. Kadin yemek yemeye yeni baslamis çocuğuna 4 5 gun ayni yemeği verdiriyordu. Bi kere benim yanimda 3 4 günlük yemekten bahsederek bu aksam yemegimiz var demişti. Hayret etmiştim ben. Cok pinti insanlardi. Bizim pisirmemize de pek gonulleri olmuyordu. Annem dayanamayip corba yapiyordu bazen. Küllükler agzina kadar izmarit dolu ama çocuğa bi kap sebze corbasi yapayip kemik suyu kaynatayim demiyordu kadin. Kemik ne ki 3 lira bir sey. Gönlü yoktu kadinin. Yapası yoktu.
Nasilsa yaşıyor oyle de boyle de diyor işte. Azi zarar çoğu zarar ortasi en güzeli. Kimi cok abartiyor cocuk obez oluyor kimi 4 günlük yemek veriyor. Gönül isi dediğin gibi

Aferin akkilli kitab kurdu
Kitabbb 😏
Kitap okumaya ihtiyacın olmadığını söylemeye çalışırken bile doğru yazamıyorsun.
Şu zamanda bu gençliğinde cahil kalmayı tercih eden insana kimse değer vermez, üzgünüm o beğenmediğin kitap okuma faaliyetini yapmadıkça böyle cahil kalacak ve kâle alınmamaya devam edeceksin.

Meraba bayanlar artik su insanlara verilen degerin kamufle edilmesinden bayginlik geldi bna vallahi sorun su .bn 5 yillik evliyim kayimvalidem esim ilk nisanini istemedigi icin atmis velhasil kader ya esimle biz gorucu usulu ama birbirimize cok asik olarak evlendik kayimvaliden bn saygisizlik yapmiyim dedikce buyugumdur dedikce astari yuzunu asti surekli bni ezio sozleriyle temizlik islerine gidio surekli ust bas kiyafet herseyi fazla fazla alio gezio tozuo bni catlatio surekli bni kucumsuo ve esimle bnim yanimda eski nisanli hakinda konu acio bn esime kiziorum soyle bidaha acmasin die yine yapio kizsakda surekli gorumcemle kaynimi tutuo en kotusu onlarda olsa yine bn batiorum bu arada bni kayimvalidem istemedi esimin dedesi yani kayimvalidenin babasi istedi illa oda o die ne yapmaliyim siz ce evime geldikce bunaliorum kirmakta istemiorum sonucta buyugum
Yazı yazmasını öğrenince konu açın!

Meraba bayanlar artik su insanlara verilen degerin kamufle edilmesinden bayginlik geldi bna vallahi sorun su .bn 5 yillik evliyim kayimvalidem esim ilk nisanini istemedigi icin atmis velhasil kader ya esimle biz gorucu usulu ama birbirimize cok asik olarak evlendik kayimvaliden bn saygisizlik yapmiyim dedikce buyugumdur dedikce astari yuzunu asti surekli bni ezio sozleriyle temizlik islerine gidio surekli ust bas kiyafet herseyi fazla fazla alio gezio tozuo bni catlatio surekli bni kucumsuo ve esimle bnim yanimda eski nisanli hakinda konu acio bn esime kiziorum soyle bidaha acmasin die yine yapio kizsakda surekli gorumcemle kaynimi tutuo en kotusu onlarda olsa yine bn batiorum bu arada bni kayimvalidem istemedi esimin dedesi yani kayimvalidenin babasi istedi illa oda o die ne yapmaliyim siz ce evime geldikce bunaliorum kirmakta istemiorum sonucta buyugum
Görmezden gelmeyi dene

Herkese selamün aleyküm arkadaşlar benim 3 tane çocuğum var evin geçimini sağlamak için daha doğrusu katkıda bulunmak için eşime destek olmak istiyorum Google'dan birçok site çıkıyor dolandırıcı sitelerine güvenmediğim için sizlerden buradan yardım istiyorum evlere paketleme kaplama davetiye herhangi iş alanlar var mı Benim de bu işe çok ihtiyacım var alan arkadaşlar varsa bana da Yardımcı olurlarsa çok sevinirim Çok teşekkürler

aferin i doğru yazmışsınız valla bravo çoğu kişi aferim olarak yazar :KK53:

İsteyince gayet düzgün yazabiliyor zaten. Kesme işaretleri, soru ekleri, dahi anlamındaki de'ler ohooo...
"Buradan" yazmayı biliyor ama "kitap" yazamıyor güya.
Profilinde de gayet düzgün yazıları var. Hiçbir şey, her şey vs olması gerektiği gibi. Ama giderek bozulmuş Türkçesi, ne olduysa artık :işsiz:

Bence ilk olarak kelimeleri doğru yazmaya doğru cümle kurmaya odaklanın. Hem kendinizin geliştirip kendinizle meşgul olursanız kayinvalidenizi kendinize dert edinip çatlamazsınız

Bence kayinvalidenin gezip tozmasinin ve istedigi gibi harekt etmesinin kiskanma sebebi aslinda kendisinde bu özgürlügün ne bekarken nede evliyken yasayabilmesi. Baba cok baskindi ilk. Gezip tozmaya zaten müsade yoktu. Simdiki esi kiskancliktan konu sahibinin calismasini istemiyor. Yani konu sahibi calismak isteseydi veya ev disinda birsey yapmak istese bile esi buna izin vermezdi. Baska konularda nasil bir es bilmiyorum, ama bu kisitlamadan daha önce de bahsetmisti..bence konu sahibi gercekten daha cok kendine odklanman lazim. Allah bagislasin üc evladin var. Onlar büyürken kendini gelistir, kendin icin güzel birseyler yap.

Son düzenleme:
Allah aşkı için “y ve r” harflerini yerine koy. Tikim var dedikçe karşıma çıkıyor.
Yapıo gidio gelio okumaktan konuya odaklanamadım ya
2BACC714-BB52-46F8-BC36-E8028AD5C859.webp

Valla ben kaynana adi geçen konuları okumak bile istemiyorum içim orda bile daralıyor siz yaşıyorsunuz bi de onları ALLAH yardımcınız olsun

Kvde ne giyiyo da seni catlatıyo ablacım😂

Bir kaç defadan sonra ben de lafımı soyler hiç bişey olmamış gibi de çayın bitmiş doldirmami istermisin derdim

Türkçe konuşmayı bir öğrenin de sonra çatlarsınız. Fiillere gelen - yor ekindeki y sesi yazılırken silinmez ve söylenirken de kullanılır yoksa yazım yanlışı ve anlatım bozukluğu ortaya çıkar. Siz konuşurken gidi-or mu diyorsunuz?
Doğru Yanlış
Örnek= gidiyor - - - gidior
eziyor - - - ezior

Pazen don da efil efil ne rahattır hea, uzundan şöyle. Hele yıkanır da yıkanır lastikleri salar, iyice hava girer içeri içeri.
Onun tadı bi başka. Kıskanılmaz ama esas kıskanılması gereken don o bence.
Böyle konularda gözlerim seni arıyor gangsta bulunca da hakkini veriyorsun supersin ya :KK70:

Back
X