Kaynana çilesi bitmiyor

Nilu12

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2022
3.823
37
53
Selam hanımlar!yine buraya kayana cezasının bir saygısızlığından yazmağa geldim.demek ben dün yazdığım gibi pasta pişiriyorum bugün.yaptım pastayı a birde bakıyorum pasta altlığı yok.gezindim durdum bulamadım.eltime sordum görmüş mü diye?dedş kaynana onu götürüp attı,bana veriyordu atmağa ben atmadım,kendisi attı üstüne de”burası benim evim sizler kimsiz?”demiş.ya delirmiş haldeyim yarını nasıl beklerim bilmiyorum.onun ağzının payını vermem için.sizce ne desem ona?ne yapsam?!hangi hakla benim pasta altlığımı atır?o mu almış?!

Derdin yok,ilgi çekmeye çalışıyorsun diyorum.
Derdi gayet var. Buraya ne konu açacak seni bağlamaz yorum yapma geç. Evet dertlerinin sebebi kendi yanlış seçimleri ama her konu altında boş yorum görmekten gına geldi burası bdv bölümü insanlar ufak ya da küçük çözüm arıyor

Sevgili Nilu kızmayın ama kim ister evinde bir orduyla yaşamayı? Oğulları evlenip evden gideceğine eşlerini de alıp gelmişker, yetmemiş gibi çocuk dolu ev. Kızımın sınıf arkadaşları geliyor, eğleniyorlar partiliyorlar ama gittikleri zaman huzur kaplıyor içimi. Sessiz sakin ev gibisi var mı?
Ne güzel mutfak-el maharetiniz var, butik pastalar yapıyorsunuz. Küçücük de olsa herkes kendi evinde daha mutlu huzurlu olmaz mı? Bari çocuklarınıza yaşatmayın böyle şeyleri ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…