30 yaş ne alaka?yaralı yerime dokunuyorsunNilü geçen gençliğini çöp etmişsin dediğim için üzüldün. 8 senedir misafir olduğun evde 2 çocuk yapmışsın. Telefonun gizli. Orda sana saygı duyulmuyor. Etlinde o evde. Kocan seni kaybetmekten korkmuyor.. ama senin geçen bana dediğin yaşlanmaktan korkuyorum 30 olmaktan dedin. Sence artık şu kafa yapını değiştirmen gerekmiyor mu? Ben eltinide anlamıyorum o da o eve çocuk yaptı pes sizde akıl yok
Bazen hatayı kendinde arasan. Seni üzmek istemem ama çok değişik bir kafa yapın var. Kaynanana olan öfkeni insanlardan çıkarma lütfen. Eczaneye gidiyorsun “kör eden ilaç” verdiler oğluma onu öldürürdüm diyorsun polise gidiyorsun. Böyle bir olay yok kör eden ilaç ne. Eczane de ki kızı döveceğine kaynanana gücün yetsin ya da kocana. Ayrıca öyle herkese döverdim diyorsun da dikkat et senden güçlüler var çok kötü dayak yiyebilirdin. İnsanlara bulaşma. Diğer konuya gelecek olursak yine kaynanana sinir olup bebek odasının kapısını çarptın el kadar bebek yazık değil mi sen de bir annesin. Ve üste çıkıp bebekler duymuyor diyorsun. Allah aşkına bu böyle gitmez. Burda konu açma çözümü belli ama yapmıyorsun git bir şeyler oku araştır.Bazı beyinsizlet alay ediyorlar şu sorduğumla
Yaş 27.kaynana sanıyor dünya sadece bunjn etrafında dönüyorSizin yaşınız kaç acaba? Profilinize baktığım zaman kaynana ile ilgili olan bütün konulara olumsuz yorumlar yapmışsınız. Sanırım kaynanasınız ve gelinden ötürü acınız var gibi. 2 günlük üyenin tüm kaynana konularına bu kadar nefretle bakması da enterasan...
Ya 30 yaşına girince ne oluyor neyine üzülüyorsun? 28 yaşına gelmişsin hiç bir bilgin yok buna üzülsene. Hiç bir arkadaşınla sohbet ettin mi kahve içtin mi rahat rahat 28 senede. Özgürce yürüyüş yaptın mı? Bence hayır sen bunlara üzül 30 yaş bunak yaşı değil30 yaş ne alaka?yaralı yerime dokunuyorsuno konu beni çok üzüyor ne bileyim bir de şu kaynana cadoso geliyor üstüme
Yok kız sana yorum yapmadım başka bir üyeye yazmıştım larissa mi nedirYaş 27.kaynana sanıyor dünya sadece bunjn etrafında dönüyor
Kaynanaya her türlü cevabı vererim artık.o gün kp ile oturmuştular bana ne dedise hepsine bir cevap aldı kahrolası.ikincisi ben bebek odasının değil kendi odamın kapısını çarptım.eczaneci sesini bana yükselteceğine adam akıllı ilaç versin banaBazen hatayı kendinde arasan. Seni üzmek istemem ama çok değişik bir kafa yapın var. Kaynanana olan öfkeni insanlardan çıkarma lütfen. Eczaneye gidiyorsun “kör eden ilaç” verdiler oğluma onu öldürürdüm diyorsun polise gidiyorsun. Böyle bir olay yok kör eden ilaç ne. Eczane de ki kızı döveceğine kaynanana gücün yetsin ya da kocana. Ayrıca öyle herkese döverdim diyorsun da dikkat et senden güçlüler var çok kötü dayak yiyebilirdin. İnsanlara bulaşma. Diğer konuya gelecek olursak yine kaynanana sinir olup bebek odasının kapısını çarptın el kadar bebek yazık değil mi sen de bir annesin. Ve üste çıkıp bebekler duymuyor diyorsun. Allah aşkına bu böyle gitmez. Burda konu açma çözümü belli ama yapmıyorsun git bir şeyler oku araştır.
Kayana diyordu gitmek istiyorsan git çocuklarımı alıyım senden oğlumu da evlendireyim.ben de cevap olarak”:siz nasıl böyle bir şey dersiniz?!çocuklrımı ben sana niye vereyim ki?!bir gün bu evden çıkacak olursam onlarsız çıkmam !”dedimAh ah nilu bir gidebilsen çocukları alıp azerbaycana
Neden arkadaşımla falan oturmadımki ben 20 yaşıma kadar hiç evde oturmazdım okul üniversite .yaşımı neden büyütüyorsun?takımtım olduğunu bildiğin halde.niye bir şey kazanmadım ki şu yıllarda?!2 çocuk var canlarım benimYa 30 yaşına girince ne oluyor neyine üzülüyorsun? 28 yaşına gelmişsin hiç bir bilgin yok buna üzülsene. Hiç bir arkadaşınla sohbet ettin mi kahve içtin mi rahat rahat 28 senede. Özgürce yürüyüş yaptın mı? Bence hayır sen bunlara üzül 30 yaş bunak yaşı değil
Geçen gün bir konuda seninle dalga geçildi haberin olsun millet gülme krizine girdi. Yenidoğanda duyma özelliği yok dedin ya. Söylemeyecektim ama söyledim. Lütfen artık kendine gel. Daha yorum atmayacağım lüzum yok. Evet kendi odanın sesini çarpınca bebek uyanmaz haklısın. Milletin çocuğunun uykusunun içine et. Ama senin oğluna yanlış ilaç verilmiş kıyamet kopar . Çok kötü birisiniz ve size üzülmüyorum. O bataklıktan maalesef asla kurtulamayacaksınKaynanaya her türlü cevabı vererim artık.o gün kp ile oturmuştular bana ne dedise hepsine bir cevap aldı kahrolası.ikincisi ben bebek odasının değil kendi odamın kapısını çarptım.eczaneci sesini bana yükselteceğine adam akıllı ilaç versin bana
28Neden arkadaşımla falan oturmadımki ben 20 yaşıma kadar hiç evde oturmazdım okul üniversite .yaşımı neden büyütüyorsun?takımtım olduğunu bildiğin halde.niye bir şey kazanmadım ki şu yıllarda?!2 çocuk var canlarım benim
Nesi bitmiyor, yani kaba inşaatı bitti de fayans, yer döşemesi falan mı kaldı? Valla becerikli birisiniz, avukatlara harcayacağınız parayla gidip yapı marketlerden alın malzemeyi kendiniz yapın. Kaynanayla savaş vereceğinize çocuklar okula gidince ben olsam evle ilgilenirdim.Canım benim evim var zaten,ama bitmiyor
Çocuğun kendi annesi son ses müzik açıyor odasında.ben yapınca mı suçlu oluyorum?!çok teşekkürler çok kötü birisi olduğumu çözdüniz.yazıp yazmamak kendi işiniz beni algılamazGeçen gün bir konuda seninle dalga geçildi haberin olsun millet gülme krizine girdi. Yenidoğanda duyma özelliği yok dedin ya. Söylemeyecektim ama söyledim. Lütfen artık kendine gel. Daha yorum atmayacağım lüzum yok. Evet kendi odanın sesini çarpınca bebek uyanmaz haklısın. Milletin çocuğunun uykusunun içine et. Ama senin oğluna yanlış ilaç verilmiş kıyamet kopar . Çok kötü birisiniz ve size üzülmüyorum. O bataklıktan maalesef asla kurtulamayacaksın
Sen artık çok oluyorsun !kendine gel!yorum yapma!2830 ya senin şu kocana takıntın olsun. 30 yaşa değil. Üniversite okudun madem niye köle gibisin? Ay arkadaşlar bu üyeye yorum atmayın lütfen kendi hayatında boğulsun
O zaman sen de 24 değil 25 sin 30 a birşey kalmamış 5 sene göz açıp kapanıncaya kadar geçer.boğulasın sen!terbiyesiz2830 ya senin şu kocana takıntın olsun. 30 yaşa değil. Üniversite okudun madem niye köle gibisin? Ay arkadaşlar bu üyeye yorum atmayın lütfen kendi hayatında boğulsun
Selam hanımlar!yine buraya kayana cezasının bir saygısızlığından yazmağa geldim.demek ben dün yazdığım gibi pasta pişiriyorum bugün.yaptım pastayı a birde bakıyorum pasta altlığı yok.gezindim durdum bulamadım.eltime sordum görmüş mü diye?dedş kaynana onu götürüp attı,bana veriyordu atmağa ben atmadım,kendisi attı üstüne de”burası benim evim sizler kimsiz?”demiş.ya delirmiş haldeyim yarını nasıl beklerim bilmiyorum.onun ağzının payını vermem için.sizce ne desem ona?ne yapsam?!hangi hakla benim pasta altlığımı atır?o mu almış?!
Apartman henüz hazır değilNesi bitmiyor, yani kaba inşaatı bitti de fayans, yer döşemesi falan mı kaldı? Valla becerikli birisiniz, avukatlara harcayacağınız parayla gidip yapı marketlerden alın malzemeyi kendiniz yapın. Kaynanayla savaş vereceğinize çocuklar okula gidince ben olsam evle ilgilenirdim.
Valla utanmıyorum bu arada 24 olduğumu unutmamışsın. Senden daha genç olmamı bile yediremedin dimi. 25 de olurum 30 da. Her yaşımda mutluyum doğru ama 30 uma az kalmış. Kendime bir koca bulmam lazımO zaman sen de 24 değil 25 sin 30 a birşey kalmamış 5 sene göz açıp kapanıncaya kadar geçer.boğulasın sen!terbiyesiz
İğrençsin!Valla utanmıyorum bu arada 24 olduğumu unutmamışsın. Senden daha genç olmamı bile yediremedin dimi. 25 de olurum 30 da. Her yaşımda mutluyum doğru ama 30 uma az kalmış. Kendime bir koca bulmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?