Kaynana çilesi bitmiyor

30 yaş ne alaka?yaralı yerime dokunuyorsuno konu beni çok üzüyor ne bileyim bir de şu kaynana cadoso geliyor üstüme

Bazı beyinsizlet alay ediyorlar şu sorduğumla
Bazen hatayı kendinde arasan. Seni üzmek istemem ama çok değişik bir kafa yapın var. Kaynanana olan öfkeni insanlardan çıkarma lütfen. Eczaneye gidiyorsun “kör eden ilaç” verdiler oğluma onu öldürürdüm diyorsun polise gidiyorsun. Böyle bir olay yok kör eden ilaç ne. Eczane de ki kızı döveceğine kaynanana gücün yetsin ya da kocana. Ayrıca öyle herkese döverdim diyorsun da dikkat et senden güçlüler var çok kötü dayak yiyebilirdin. İnsanlara bulaşma. Diğer konuya gelecek olursak yine kaynanana sinir olup bebek odasının kapısını çarptın el kadar bebek yazık değil mi sen de bir annesin. Ve üste çıkıp bebekler duymuyor diyorsun. Allah aşkına bu böyle gitmez. Burda konu açma çözümü belli ama yapmıyorsun git bir şeyler oku araştır.

Yaş 27.kaynana sanıyor dünya sadece bunjn etrafında dönüyor

30 yaş ne alaka?yaralı yerime dokunuyorsuno konu beni çok üzüyor ne bileyim bir de şu kaynana cadoso geliyor üstüme
Ya 30 yaşına girince ne oluyor neyine üzülüyorsun? 28 yaşına gelmişsin hiç bir bilgin yok buna üzülsene. Hiç bir arkadaşınla sohbet ettin mi kahve içtin mi rahat rahat 28 senede. Özgürce yürüyüş yaptın mı? Bence hayır sen bunlara üzül 30 yaş bunak yaşı değil

Kaynanaya her türlü cevabı vererim artık.o gün kp ile oturmuştular bana ne dedise hepsine bir cevap aldı kahrolası.ikincisi ben bebek odasının değil kendi odamın kapısını çarptım.eczaneci sesini bana yükselteceğine adam akıllı ilaç versin bana

Ah ah nilu bir gidebilsen çocukları alıp azerbaycana
Kayana diyordu gitmek istiyorsan git çocuklarımı alıyım senden oğlumu da evlendireyim.ben de cevap olarak”:siz nasıl böyle bir şey dersiniz?!çocuklrımı ben sana niye vereyim ki?!bir gün bu evden çıkacak olursam onlarsız çıkmam !”dedim

Neden arkadaşımla falan oturmadımki ben 20 yaşıma kadar hiç evde oturmazdım okul üniversite .yaşımı neden büyütüyorsun?takımtım olduğunu bildiğin halde.niye bir şey kazanmadım ki şu yıllarda?!2 çocuk var canlarım benim

Geçen gün bir konuda seninle dalga geçildi haberin olsun millet gülme krizine girdi. Yenidoğanda duyma özelliği yok dedin ya. Söylemeyecektim ama söyledim. Lütfen artık kendine gel. Daha yorum atmayacağım lüzum yok. Evet kendi odanın sesini çarpınca bebek uyanmaz haklısın. Milletin çocuğunun uykusunun içine et. Ama senin oğluna yanlış ilaç verilmiş kıyamet kopar . Çok kötü birisiniz ve size üzülmüyorum. O bataklıktan maalesef asla kurtulamayacaksın

28 30 ya senin şu kocana takıntın olsun. 30 yaşa değil. Üniversite okudun madem niye köle gibisin? Ay arkadaşlar bu üyeye yorum atmayın lütfen kendi hayatında boğulsun

Canım benim evim var zaten,ama bitmiyor
Nesi bitmiyor, yani kaba inşaatı bitti de fayans, yer döşemesi falan mı kaldı? Valla becerikli birisiniz, avukatlara harcayacağınız parayla gidip yapı marketlerden alın malzemeyi kendiniz yapın. Kaynanayla savaş vereceğinize çocuklar okula gidince ben olsam evle ilgilenirdim.

Çocuğun kendi annesi son ses müzik açıyor odasında.ben yapınca mı suçlu oluyorum?!çok teşekkürler çok kötü birisi olduğumu çözdüniz.yazıp yazmamak kendi işiniz beni algılamaz

Nilu, alsan çocuklarını yanına yeni bir hayat kursan. Hem pasta işinde de maharetin var. Bu aileden kurtul yoksa sorunlar hiç bitmeyecek. Hem kendi sağlığın hem de çocuklarının sağlığı için o evden kurtul.

28 30 ya senin şu kocana takıntın olsun. 30 yaşa değil. Üniversite okudun madem niye köle gibisin? Ay arkadaşlar bu üyeye yorum atmayın lütfen kendi hayatında boğulsun
O zaman sen de 24 değil 25 sin 30 a birşey kalmamış 5 sene göz açıp kapanıncaya kadar geçer.boğulasın sen!terbiyesiz

Yazım hatalarınız çok var okurken zorlandım. Yabancı mısınız? Bence ayrı eve çıkın ya böyle manyak kaynana ile yaşanır mı?
İstediğini der işte böyle.

Apartman henüz hazır değil

O zaman sen de 24 değil 25 sin 30 a birşey kalmamış 5 sene göz açıp kapanıncaya kadar geçer.boğulasın sen!terbiyesiz
Valla utanmıyorum bu arada 24 olduğumu unutmamışsın. Senden daha genç olmamı bile yediremedin dimi. 25 de olurum 30 da. Her yaşımda mutluyum doğru ama 30 uma az kalmış. Kendime bir koca bulmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…