Yok teşekkür ederim.seni de vicdan doktorun gitmeni tavsiye ediyorum insan kokmuyorsun çünkü seninle şırada kafa yormak istemiyorum haydi yallaTanıdığım iyi bir göz doktoru var.gitmek ister misiniz?
Bu tür laf sokmaları biz ilkokulda yapıyorduk 32 ye emin miyiz? Neyse polemiğe girip konuyu sabote etmek istemiyorum iyi gecelerHiç.ücretin ne kadar diye soracaktım.:)
Güya ev aldılar o tadilatta bitmez bir tadilat ama o da samimi gelmiyorAyrı eve çıkmayı düşünüyor musunuz Nilu?
Canım benim evim var zaten,ama bitmiyorAyrı eve çıkmayı düşünüyor musunuz Nilu?
Ya valla sinir krizi geçiricem. Üst komşunun bebeği her gece ağlıyor . Ben artık sinir krizi geçirme seviyesine geldim. O evde Ordu yaşıyor. Kimsenin psikolojisi iyi değildir. Gerçi bunu yapan kaynana. Hayır bide açlar bide iki oğlunu evlendirmişler 20 yaşında ki eltide geçen doğum yapmış . Yeni nesil akıllı güya o eltide akıl yokSevgili Nilu kızmayın ama kim ister evinde bir orduyla yaşamayı? Oğulları evlenip evden gideceğine eşlerini de alıp gelmişker, yetmemiş gibi çocuk dolu ev. Kızımın sınıf arkadaşları geliyor, eğleniyorlar partiliyorlar ama gittikleri zaman huzur kaplıyor içimi. Sessiz sakin ev gibisi var mı?
Ne güzel mutfak-el maharetiniz var, butik pastalar yapıyorsunuz. Küçücük de olsa herkes kendi evinde daha mutlu huzurlu olmaz mı? Bari çocuklarınıza yaşatmayın böyle şeyleri ya.
Ya rahat veriyorlarmı ki?!2 ay konuşmadım kafa dinliyordum yine konuşuyorum kafam bozulmak üzereE yarın sor bakalım o kimmiş?
Hep aynı yerde dolanıp duruyorsun.
Hayatını daha düzgün yaşamak için plan yapsan ve bu planı hayata geçirsen artık?
Nasıl bitmiyor Nilü? Evin neyi var?Canım benim evim var zaten,ama bitmiyor
SanaNeeeeHiç.ücretin ne kadar diye soracaktım.:)
Çalışmıyorlar kaç kere mahkemeye verildi ama yok yokNasıl bitmiyor Nilü? Evin neyi var?
Ben mi dedim benle yaşaSın?her namazda dualar ederim şu evden kurtulayım ama olmuyorSevgili Nilu kızmayın ama kim ister evinde bir orduyla yaşamayı? Oğulları evlenip evden gideceğine eşlerini de alıp gelmişker, yetmemiş gibi çocuk dolu ev. Kızımın sınıf arkadaşları geliyor, eğleniyorlar partiliyorlar ama gittikleri zaman huzur kaplıyor içimi. Sessiz sakin ev gibisi var mı?
Ne güzel mutfak-el maharetiniz var, butik pastalar yapıyorsunuz. Küçücük de olsa herkes kendi evinde daha mutlu huzurlu olmaz mı? Bari çocuklarınıza yaşatmayın böyle şeyleri ya.
Bazı beyinsizlet alay ediyorlar şu sorduğumlaBirkaç saattir sitede sorun var.
Yarın o görür.”nasıl atarsınız?siz mi almışsınız?hangi hakla?konu iş yapmağa geldiğinde ev bizim,böyle durumlarda sizin mi oluyor”derimsen de kaynananın eşyalarını ona sormadan at ve de ki bu evde ben de yaşıyorum siz kimsiniz, eğer bizi beğenmiyorsanız bizi ayrı eve çıkartın de asfğpcasfşa
Konudan engelleyebilirsin. Farkettim maksadını aşan yorumlar yapıyor, şikayet ettim.Bazı beyinsizlet alay ediyorlar şu sorduğumla
Çocuk sürpriz olmuş ayrıca 21 yaşta,22 olacakYa valla sinir krizi geçiricem. Üst komşunun bebeği her gece ağlıyor . Ben artık sinir krizi geçirme seviyesine geldim. O evde Ordu yaşıyor. Kimsenin psikolojisi iyi değildir. Gerçi bunu yapan kaynana. Hayır bide açlar bide iki oğlunu evlendirmişler 20 yaşında ki eltide geçen doğum yapmış . Yeni nesil akıllı güya o eltide akıl yok
Bende ettim ve çoktan engelledimKonudan engelleyebilirsin. Farkettim maksadını aşan yorumlar yapıyor, şikayet ettim.
Sizin yaşınız kaç acaba? Profilinize baktığım zaman kaynana ile ilgili olan bütün konulara olumsuz yorumlar yapmışsınız. Sanırım kaynanasınız ve gelinden ötürü acınız var gibi. 2 günlük üyenin tüm kaynana konularına bu kadar nefretle bakması da enterasan ve çok fazla negatif yüklüsünüz memnuniyetsiz bir insan olduğunuz yazılarınızdan belli.Derdin yok,ilgi çekmeye çalışıyorsun diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?