Kaynana çilesi bitmiyor

Nilü geçen gençliğini çöp etmişsin dediğim için üzüldün. 8 senedir misafir olduğun evde 2 çocuk yapmışsın. Telefonun gizli. Orda sana saygı duyulmuyor. Etlinde o evde. Kocan seni kaybetmekten korkmuyor.. ama senin geçen bana dediğin yaşlanmaktan korkuyorum 30 olmaktan dedin. Sence artık şu kafa yapını değiştirmen gerekmiyor mu? Ben eltinide anlamıyorum o da o eve çocuk yaptı pes sizde akıl yok

Nilü hiç birikimin yok mu? Altının falan? Temizliğe git ya kaç o evden bak burda konu açmak gerçekten çözüm değil. Biz burda sürekli kaynanana kocana sövelim bunlar seni sadece anlık rahatlatacak. Benim de sevdiğim biri vardı terapistime her seansta onu anlatıyordum kadında artık yeter bir adım atmıyorsun kendini değiştirmiyorsun bana parayı ona anlık sövmek için ödüyorsun dedi. 18 seans sonu anca kafama denk etti.

sen de kaynananın eşyalarını ona sormadan at ve de ki bu evde ben de yaşıyorum siz kimsiniz, eğer bizi beğenmiyorsanız bizi ayrı eve çıkartın de asfğpcasfşa

Ya valla sinir krizi geçiricem. Üst komşunun bebeği her gece ağlıyor . Ben artık sinir krizi geçirme seviyesine geldim. O evde Ordu yaşıyor. Kimsenin psikolojisi iyi değildir. Gerçi bunu yapan kaynana. Hayır bide açlar bide iki oğlunu evlendirmişler 20 yaşında ki eltide geçen doğum yapmış . Yeni nesil akıllı güya o eltide akıl yok

E yarın sor bakalım o kimmiş?
Hep aynı yerde dolanıp duruyorsun.
Hayatını daha düzgün yaşamak için plan yapsan ve bu planı hayata geçirsen artık?
Ya rahat veriyorlarmı ki?!2 ay konuşmadım kafa dinliyordum yine konuşuyorum kafam bozulmak üzere

Ben mi dedim benle yaşaSın?her namazda dualar ederim şu evden kurtulayım ama olmuyor

sen de kaynananın eşyalarını ona sormadan at ve de ki bu evde ben de yaşıyorum siz kimsiniz, eğer bizi beğenmiyorsanız bizi ayrı eve çıkartın de asfğpcasfşa
Yarın o görür.”nasıl atarsınız?siz mi almışsınız?hangi hakla?konu iş yapmağa geldiğinde ev bizim,böyle durumlarda sizin mi oluyor”derim

Çocuk sürpriz olmuş ayrıca 21 yaşta,22 olacak

Derdin yok,ilgi çekmeye çalışıyorsun diyorum.
Sizin yaşınız kaç acaba? Profilinize baktığım zaman kaynana ile ilgili olan bütün konulara olumsuz yorumlar yapmışsınız. Sanırım kaynanasınız ve gelinden ötürü acınız var gibi. 2 günlük üyenin tüm kaynana konularına bu kadar nefretle bakması da enterasan ve çok fazla negatif yüklüsünüz memnuniyetsiz bir insan olduğunuz yazılarınızdan belli.

Nilu önceki konularını hatırlıyor gibiyim. Kaynana denilen kişiye neden bu kadar yüz veriyorsun ki? Eşin arkanda durmuyor mu? Biraz ağzını açıp iki laf etsen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…