Kaynana çocuğumu benden kıskanıyor :/

Cok mantıklı bı cvp olurdu munecım aklımın bı kenarına yazdım bunu

Cok mantıklı bı cvp olurdu munecım aklımın bı kenarına yazdım bunu
Üstünüze afiyet azıcık hazır cevabımdır da, valla aynen bu cümleyi kurmak lazım, ben de bu gibi durumlarda hazır kurulmuş cümleler var, bam telime basıldığında benim kulaklardan duman çıkıyor sanırım, eşimle kızım karşı atak yapacağım kişiye üzülerek bakıp cenaze müziği çalıyorlar içlerinden :))

Son düzenleme:
ne guzel :) arada senden ders alırım ozaman napsam dıye

sizden gizli bişeyler verilmesine asla müsaade etmeyin çıngar çıkarın gerekirse

eğer 2 3 haftada bir gidiyorsanız gerçekten o söylediklerini duymazdan gelin
bide çok seviyordur öyle düşünün

görümceniz su veriyor musun muhabbetine gülünce bütün hekimler vermeyin diyor hayırdır sen hangi okuldan mezunsun kaç çocuk büyüttün diyin
susmayın

aaaa Allah korusun size de saldırır
Hersey bklenır bu kadından cnm. Bıde eve gelmiş "o kadın bnm daha kım oldugumu bilmiyo su mahkeme bıtsn BN ona kım oldumu, gostercm diie küfürler ediyo. Mahkemelik oldular kadınla. Bnm kaynanam böyle kendını kabadayı sanıp herkese saldırıyoya .İnşallah bigün onada gununu gosteren olur da görür gununu..

Canım görümcem annesinin ona söylediği yalanı ortaya çıkardı ondan güldü , KV bebeğime su verirken karpuz su verıyomu sen veriyosun demiş oda evet karpuz su veriyo dıe kızını yalan söyleyip bebeğime su vermiş. Kızıda bilerek masada bna sordu sn su verıyomısun dıe BN yok diyince annesine bakıp güldü " hanı karpuz su verıyodu" gıbısınden

heeee günahını aldım görümcenizin
o zaman iyi yapmış

Ay okurken içim daraldı yeminle. Bu kadar pasif, bu kadar pısırık olma be kardeşim. Durmadan “tatlı dille uyardım anlamıyor, defalarca söyledim yine aynısını yapıyor, gizlice yapıyor beni dinlemiyor çok sinir oluyorum ühühühühüh” diyip duruyorsun. Demek ki bu kadın seni TAKMIYOR. Vermeyeceksin çocuğu bu kadar basit, almaya kalkıştığı an alıp çocuğu “BENDE KALACAK” diyeceksin. Artık çocuğuma BENDEN BAŞKA KİMSE DOKUNAMAZ diyeceksin.

Bu kadar saf, bu kadar pasif olma gözünü seveyim. Elimde olsa ben bizzat gelip kaynanana ayar çekeceğim belli ki sen beceremiyosun :)

Yok ya, beceremiyorum becersem bunlar olurmuydu neyseki yarın evime geçiyorum. Soz verdım yarın KK kurtulduk DİE konu accam

Bu kv'lerin torunu evlat almak isteme sorunları nedir bende anlamış değilim.küçük bebeğime hamileyken kadın ciddi ciddi büyük bebeğimi benden istedi, sen ikisine birlikte bakamazsın büyüğü bana ver dedi utanmadan, sanki kedi sahiplendiriyorum.Bende saçmalama deyince kafayı tümden bana taktı.Son yazdığınızı okudum nihayet kurtuluyormuşsunuz adınıza çok sevindim.

Yaptıkları sey okadar sacmaki anlamış degılım kndısı olsa verırmıydı evladını acaba .KV mi anlatanlar var zamanında cocukları babannesini gorup arada onlarda kalmıs dıe .Aglıyomus çocuklarım benı sevmıyo dıe kıskançlık yapjyomus .Buna rağmen bnm KV de cocumu bnden istedi. Yanı kım verir yavrusunu .hiçbi anne vermeyecı nı biliyobiliyolar neden kndını bozuyolar aklım almıyo .Neyseko bugun kurtulcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…