Kaynana çocuğumu benden kıskanıyor :/

Karpuzlu araba

Nirvana
Pro Üye
7 Ağustos 2017
9.997
37.368
548
29
Yemek yiyoruz cocugum kv'nın kucağında çoçuk bana bakıyo dıye yuzunu çeviriyor görümcem 'e dogru " bak halası bak " dıyor .sonrada çocuğumu surekli benım oldugum odadan kacırmalar çıldırmak üzereyim. Çoçuk ağlıyo ben gidip almayana kadar getirmiyor .Bana sız gidin eşinle cocuk burda kalsın diyo sabrımı sınıyor bu kadın. Cocuk olmadan öncede surekli ozellikle beni görünce eşime masaj yap diyodu .Nişanlıykende telefonla konustumuzda yıne aynı şeyi yapıyo du. Esim bıttı sıra çoçugumda bu kadın niye boyle aklim almıyo artık ..

Çocuk senin çoğunu değil mi neden bu kadar taviz veriyorsun

Bazen sevmenin dozunu kaçıran bir toplumuz sanırım. Siz gidin çocuk kalsın kısmı saçmalık ama sadece objektif bakmak için soruyorum sizin yanınızda sevmeye çekiniyor olabilir mi? Çok kısıtlar mısınız?

Çocuk senin çoğunu değil mi neden bu kadar taviz veriyorsun

Bnm cocugum ohooo onlara kalsa çocuğumu onlara vercem daha 3.bucuk aylık cocuk için nezaman sütten kescen dio. Bnden gizli oğluma su veriyo bal veriyo .gorumcm bna yemekte su verıyomusun dedı yok dedım gülmeye basladı sonra tabı patlak verdi .Anneme söyledim karpuz cocuga su veriyo ' demiş gorumcemın onunde cocuga su vermıs

Kafa kıt çalışıyor. İlla ya oğluna ya torununa adayacak hayatını, aman sakın kendisi için birşey yapmasın. Öff inş böyle takıntılı sapkın şuursuz hareketlerim olmaz.

Asla BN kendı çocuğuma onlardan almaya cekınır oldum. Sadece cocuk aglıyınca emzırcem dıe alabılıyprum

Canım bna klsa hıc gelmem buraya genelde onlar gelır .Mecburiyetten ıkı uc haftadır burdayız ve delırmk uzereyım

Kafa kıt çalışıyor. İlla ya oğluna ya torununa adayacak hayatını, aman sakın kendisi için birşey yapmasın. Öff inş böyle takıntılı sapkın şuursuz hareketlerim olmaz.
Gorumcelerın evlenir belkı onlardan torunu olur kurtuluyorum sanırdım .Kadın bu ilk goz ağrım dedı. Ya sevsin zaten cocugunla onlarda çocuk artık bna acıklı gözlerle bkıyo cocugu hep aglatıyolar . Bnden gzlı KV bişiler verıyp cocuga

Elbet daha baska sinir bozucu hareketleri olmustur bukadar taktigina gore.
Kac yasinda cocugun?
Kalma meselesi bence kotu degil aslinda babam hergun kizimi gormesine ragmen burda kalsin bugun der kalir bazen.
Kv uzak yerde ama yakinda olsaydi onlardada birakirdim bi gunlugune. Tabi yer yakinligi onemli.

Sen benim oğluşumu elimden aldın, dur bak görürsün bende senin çocuğu alıcam mı diyor acaba?

Neyin kafasını yaşıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…