- 7 Ağustos 2017
- 9.997
- 37.368
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Kim cocukmu KV24 saatin kaç saati sizinle?
bu cümle kurulduğunda lütfen susmadım deBana sız gidin eşinle cocuk burda kalsın diyo
Çocuk senin çoğunu değil mi neden bu kadar taviz veriyorsunYemek yiyoruz cocugum kv'nın kucağında çoçuk bana bakıyo dıye yuzunu çeviriyor görümcem 'e dogru " bak halası bak " dıyor .sonrada çocuğumu surekli benım oldugum odadan kacırmalar çıldırmak üzereyim. Çoçuk ağlıyo ben gidip almayana kadar getirmiyor .Bana sız gidin eşinle cocuk burda kalsın diyo sabrımı sınıyor bu kadın. Cocuk olmadan öncede surekli ozellikle beni görünce eşime masaj yap diyodu .Nişanlıykende telefonla konustumuzda yıne aynı şeyi yapıyo du. Esim bıttı sıra çoçugumda bu kadın niye boyle aklim almıyo artık ..
bu cümle kurulduğunda lütfen susmadım de
Sevmeyide bilmek yerinde sevebilmek lazım
Kahretsin sevmeyi bile bilmiyoruz
Kv değerler eğitim merkezi açılsın diyorum
Çok şey mi istiyorum:)))
Ben neredeysem çocuğum orada demek bu kadar mı zor ki böyle basit şeyleri kafaya takıyorsunuz?
Çocuk senin çoğunu değil mi neden bu kadar taviz veriyorsun
Kafa kıt çalışıyor. İlla ya oğluna ya torununa adayacak hayatını, aman sakın kendisi için birşey yapmasın. Öff inş böyle takıntılı sapkın şuursuz hareketlerim olmaz.Yemek yiyoruz cocugum kv'nın kucağında çoçuk bana bakıyo dıye yuzunu çeviriyor görümcem 'e dogru " bak halası bak " dıyor .sonrada çocuğumu surekli benım oldugum odadan kacırmalar çıldırmak üzereyim. Çoçuk ağlıyo ben gidip almayana kadar getirmiyor .Bana sız gidin eşinle cocuk burda kalsın diyo sabrımı sınıyor bu kadın. Cocuk olmadan öncede surekli ozellikle beni görünce eşime masaj yap diyodu .Nişanlıykende telefonla konustumuzda yıne aynı şeyi yapıyo du. Esim bıttı sıra çoçugumda bu kadın niye boyle aklim almıyo artık ..
Kim cocukmu KV
Bazen sevmenin dozunu kaçıran bir toplumuz sanırım. Siz gidin çocuk kalsın kısmı saçmalık ama sadece objektif bakmak için soruyorum sizin yanınızda sevmeye çekiniyor olabilir mi? Çok kısıtlar mısınız?
Canım bna klsa hıc gelmem buraya genelde onlar gelır .Mecburiyetten ıkı uc haftadır burdayız ve delırmk uzereyımKayinvalide ve siz ne sıklıkla bir aradasiniz? Haftada bir falansa amannn yaahu. Konussun dursun. Cok seviyordur belki.Gulun gecin. Hı tabi tabi deyip kafa bulun. Umursamayin yav zorla elinizden mi alacak? Birakin kendi capinda sevsin. Her gun birlikteyseniz o baska.
Gorumcelerın evlenir belkı onlardan torunu olur kurtuluyorum sanırdım .Kadın bu ilk goz ağrım dedı. Ya sevsin zaten cocugunla onlarda çocuk artık bna acıklı gözlerle bkıyo cocugu hep aglatıyolar . Bnden gzlı KV bişiler verıyp cocugaKafa kıt çalışıyor. İlla ya oğluna ya torununa adayacak hayatını, aman sakın kendisi için birşey yapmasın. Öff inş böyle takıntılı sapkın şuursuz hareketlerim olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?