- 27 Haziran 2017
- 694
- 621
- 103
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Diğer konumda var esım rezidans görevlisi olarak bo yerde çalışıyo oyüzden biz oraya taşındık ama site yenı yapıldığı icin ufak tefek eksikler var. Bız kendı evimizden tasındımızdq 2 gune parke bıtılıcek dediler sonradasonradan sıkıntı cıktı işler uzadı. 3 haftadır dır KV de veya annemdeym .Anneme gittim eşime işler bıtmeyenr kadar gelmiyorum dedım esim geldı bni annemden aldı "bugün annemlere gidelim sabah oldumu evimize gecelimgecelim" dıe bni annemden getirdi. Sonra gene sıkıntılar cıktı BN burda kaldımaynı evde mi yaşıyosunuz neden cümbürcemaat sizin evde herkes?
Cokk zor cnm cok zor vala psikolojim alt ust oldu sütüm azaldı bunlar yuzundenSırıtarak "annecim herkes kendi doğurduğuna annelik yapsın. İstersen bırakayım oğlunu sende kalsın. Ne de olsa benim oğlundan daha yakın akraba sana" Ama hep sırıtıyoruz. Çünkü arsız olmak bunu gerektirir. Yoksa bu cadılarla baş etmek zor.
yıne alıyolar cnm WC gıttımde çocuğu odadan alıyolar brn bıktım uyarmaktn bunlar bıkmadı hata bnm sert dille konusmam gerekAl çocuğu elinden ne veriyorsun ki sürekli oyuncak bebek mi bu kemikleri agrir hem.
Bnde öyleyim 5.6 ay gıtmedımı bilirim. Onlarda cocuk yokken bigün olsn bıze gelmediler cocuk oldugundan beri her hafta sonu bızdeler :/ kız napcaz bız bunları dert ortagımbenim kv ve gorumceler oyle.sozde saka adi altinda surekli kendilerini sevdirtmeye calisiyorlar.kizim yegenimin adini soyledi diye gorumcem oyle seyler ogretme ona soyluyorsa bizimkilerin ismini soylesin dedi.yani cogu boyle dengesiz bunlarin.benim kafam rahat 3 haftada bir bazen ayda bir gidiyorm.biz gitmezsek hayatta onlar gelmez ama sozde cok seviyorlar.
bizimkiler cok sukur cocuk varken de gelmiyorlar.ama gittigimizde de pisman ediyorlar.kucukken cok sinirleniyordum.kizim su an 2 yasinda onlari fazla gormedigi icin soguk duruyor.yani anlayacagin buyuduklerinde kendileri istemeyecekBnde öyleyim 5.6 ay gıtmedımı bilirim. Onlarda cocuk yokken bigün olsn bıze gelmediler cocuk oldugundan beri her hafta sonu bızdeler :/ kız napcaz bız bunları dert ortagım
Ruh hastası kıskancın teki cnm ya. Bugun de gtmiş bitane kadına saldırmış kadın darp raporu almıs KV yı şikayet etmiş karakoldaydı manyak bu kadın manyakkendi çocuğunuzla kendiniz ilgilenin. mümkün olduğunca az verin ellerine. her fırsatta alın onlardan. ne demek anneye bakan çocuğu halaya çevirmek. ne demek anneden çocuk kaçırmak. hasta mıdır nedir?
bizimkiler cok sukur cocuk varken de gelmiyorlar.ama gittigimizde de pisman ediyorlar.kucukken cok sinirleniyordum.kizim su an 2 yasinda onlari fazla gormedigi icin soguk duruyor.yani anlayacagin buyuduklerinde kendileri istemeyecek
kiz gidip gelip senin konuya bakiyom. naptin evden ayrildin mi
Böyle kendi kendini yersin giden senden gider
Ya görmezden gelmeyi başarman ya da çizgilerini net belli etmen lazım
Ama az daha sabret derim zaten taviz vermıssın
Kendi evine geçtiğinde de devam ederlerse ozaman tavrını koyarsın
kk olarak arkandayız. çıkman lazım o evden. sütün kesilcek Rabbim korusunYok canım eşimle tartışıyoruz sürekli bunyuzden bukezdebukezde yarın dgl ertesi gun dedi ya beni oyalıyor yada dedikleri dogru anlamadım bnde. Ama ertesi gun son şansı bukezde bana bahaneyle gelirse kafa goz dalcadalcam ona
Teşekür ederm canım cok saol moral oluyosunuz bna . Burdan cıkar çıkmaz konu acsam kız kurtuldum diyekk olarak arkandayız. çıkman lazım o evden. sütün kesilcek Rabbim korusun
aç tabii konu :) ilerisi için de strateji belirlemen lazimTeşekür ederm canım cok saol moral oluyosunuz bna . Burdan cıkar çıkmaz konu acsam kız kurtuldum diye
İyi dayanıyorsun, ben daha ilk vukuatta çocuğu kapıp gitmiştim, evime gidemiyorsam anneme giderim, kapıdan çıkarken de resmini gösteririz deyip gülen kayınvalideye dönüp oğlum bay bay yap babaanneye, artık seni resimlerden görecek deyip sırıtır giderdim, eşim dahi gık diyemezdi keçiyim çünkü.Teşekür ederm canım cok saol moral oluyosunuz bna . Burdan cıkar çıkmaz konu acsam kız kurtuldum diye
Dımı ama :)aç tabii konu :) ilerisi için de strateji belirlemen lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?