- 25 Ağustos 2016
- 2.769
- 6.331
- 158
Birde kaynanam oğluna cok duskun özünde ne kadar iyi olsalarda bizi çok düşünüyorlar ama müdahale ettiklerinin farkındalarveya değiller .Ben ne zaman suratımı assam yada olumsuz bı tavır sergılesem kayın valıdemın tansıyonu cıkıyor ve hastanelık oluo tansıyonu cıkıyor ama ortada kavga bıle yok.ben uzuldum zaman suratım asılıyor bu ıkı defa yasandı birincisi yasadıgımız yer istedıgım olmadı tayın işiydi hafi neyse uzuldum soylendım nısanlıma onda tansiyonu çıkmış.daha sonra bu halı perde secımınde kaç kişi gezdik suratım düştü. Hemen obür gun tansıyonu cıktı. Offf cok kotu durum degıl mi?
Vallahi persembenin gelisi belli. Simbiyotik yasama hazir ol. Sana gelecekler seni inceleyecekler biricik ogullarina iyi halayik olabiliyor musun bakalim kendilerine iyi hizmet verebilecek misin. Ben hep diyorum bizim bu tip kaynanalara gelin ancak Rozi olur. Bknz: Resim 1Eki Görüntüle 2173222
Eşine de öyle mi demişler bir bahane bulmak lazım çünkü böyle lap deyip damlamak içinMerhaba arkadaslar.
Arkadaşım rica etti buraya sormamı ıstedı yazdım .Arkadasımın hesabı yok burdan anlatıyor.
Benım 15 gün sonra düğünum var esımın aılesi çok iyi Gümüşhaneliler.Tek oğlan ıkı kız kardeş. Benden daha heyecanlılar . Herseye heves edıyorlar.Evime halıma perdeme hep müdahale ettiler.Bir ürüne baktığımızda Bence bu olmalı ama tabı siz bılırsınz tarzı. Ve dugunum oluyor balayından geliyorum. Hemen bize gelıceklermiş eve gider gitmez ıkı gün sonra Bayram dıye memlekete gelicez dıyorlarmış. Nişanlıma sorduğumda ee tabi gelıyorlar. Yemek falan ben nasıl severim annem sana öğretir dihlr . 15 günlük merak edıyorlar sonra nerde hep gelicekler.Anlayıslı olmamı soyleyip duruyor. Sizce durum ne ne yapmalıyım.
Rozi'nin de tersi pisti ama ben öyle hatırlıyorum. Ya lafını sokardı ya tutup bacağından atardısen cok yasa ya nerden geldi aklina roziçok doğru soylediklerin
Yakında arkadaşınızın da bir kk hesabı olur gibi geliyor bana...Merhaba arkadaslar.
Arkadaşım rica etti buraya sormamı ıstedı yazdım .Arkadasımın hesabı yok burdan anlatıyor.
Benım 15 gün sonra düğünum var esımın aılesi çok iyi Gümüşhaneliler.Tek oğlan ıkı kız kardeş. Benden daha heyecanlılar . Herseye heves edıyorlar.Evime halıma perdeme hep müdahale ettiler.Bir ürüne baktığımızda Bence bu olmalı ama tabı siz bılırsınz tarzı. Ve dugunum oluyor balayından geliyorum. Hemen bize gelıceklermiş eve gider gitmez ıkı gün sonra Bayram dıye memlekete gelicez dıyorlarmış. Nişanlıma sorduğumda ee tabi gelıyorlar. Yemek falan ben nasıl severim annem sana öğretir dihlr . 15 günlük merak edıyorlar sonra nerde hep gelicekler.Anlayıslı olmamı soyleyip duruyor. Sizce durum ne ne yapmalıyım.
Rozi'nin de tersi pisti ama ben öyle hatırlıyorum. Ya lafını sokardı ya tutup bacağından atardı
Maalesef şu Türkiye'de gördüğüm kadarıyla büyüklerin kendilerine ait bir hayatları yok. Yani arkadaş çevresi, hobi, hoşlandıkları herhangi bir uğraş, kitap okumak (gençler okuyor mu ki?). Yok yani. Tek eğlenceleri oğlunun evine gitmek (genellikle nedense hep erkek anneleri bu kadar çok gelir gider, kız anneleri de varsa kendi oğullarına gider değişen bir şey yok) Tatile gideceklerse peşlerine takılmak. Torun torun deyip doğduktan sonra-önce her şeyine karışmayı istemek. Yahu arkadaş hiç mi yalnız kalmak istemiyorsunuz hiç mi özel hayatınız yok. Şurada yazılanlara ve çevreme bakıyorum da. Ben de böyle mi olucam acaba diyorum. Ama ben şuanda bile kendime özel alanım ve zamanım olmasına çok takık bir insanım. Bir de benden hazzetmeyen insanlarla hiç işim olmaz gibi geliyor. (acaba yanlış mı düşünüyorum diyorum sonra)tam onlara layik iste, ben hala duymamazliktan geliyorum idare ediyorum da cevap vermiyorum ondan esim bu kadar rahat, yoksa ya evliliğinden olacak ya ailesiyle sınırlı iliskiler icinde kalacak, eli masali kendi gibi gelin lazim onlara gunlerini gormeleri icin
Ama bu da tat vermez bence kv lere :) Böyle üzülecek, bunalacak, ÇEKECEK yani kısaca.Samdan :)
Her isimize kossun, hep guleryuzlu olsun, yemek yapsin, temizlik yapsin, cocuk yapsin, sadece bizim olsun, bize hizmet etsin, soyunu sopunu unutsun, birlikte yiyelim birlikte icelim boyle gider... Yok boyle bir canli. Jetgiller yapmis. Bunun bir de japon isi olani var. Onu da degerlendirebilriz.Eki Görüntüle 2173224
Ay tvde var şu an bu film.Samdan :)
Her isimize kossun, hep guleryuzlu olsun, yemek yapsin, temizlik yapsin, cocuk yapsin, sadece bizim olsun, bize hizmet etsin, soyunu sopunu unutsun, birlikte yiyelim birlikte icelim boyle gider... Yok boyle bir canli. Jetgiller yapmis. Bunun bir de japon isi olani var. Onu da degerlendirebilriz.Eki Görüntüle 2173224
Samdan :)
Yuh gerçekten oğlu yorulmuş, pes!çok tatlısın yaaa gece gece guldurdun beni allah da seni guldursun
aynen oyle valla, ben memurum dogumum ani oldu yetisemedi annemle kaynanam
neyse telefon ediyolar hayırlı olsuna herkese gelin iyi de oğlum cok yoruldu yazik deyip durdu, dogumdan da on gün once izne ayrilmistim, bütün evi temizledim dinleniyim artik dedim o gun doguma gittim, yazik oğlu yorulmus
mutfak alisverisi yapamamistik dogumdan once, sonra mecbur soyledikce esim gitti aldi, yazik oglum tasi tasi eve bitiremedi eksikleri dedi(burda da oğlunun giden paralarina aciyo)
Çok ciddi bir karmaşanın içine düşeceğinin farkında mısın ? Bugün senin sıkıntıların için tansiyonu çıkanın yarın karşılıklı anlaşmazlık çıktığında yalandan kalbi de durur . Oğlunu seven insan biraz uzak durur ,karışmaz .evlenince buraya milyon tane konu açacaksın . Ben olsam nisan sürecini biraz daha uzatır ,nişanlıma ve ailesine iyi bi ayar çekerdim .Birde kaynanam oğluna cok duskun özünde ne kadar iyi olsalarda bizi çok düşünüyorlar ama müdahale ettiklerinin farkındalarveya değiller .Ben ne zaman suratımı assam yada olumsuz bı tavır sergılesem kayın valıdemın tansıyonu cıkıyor ve hastanelık oluo tansıyonu cıkıyor ama ortada kavga bıle yok.ben uzuldum zaman suratım asılıyor bu ıkı defa yasandı birincisi yasadıgımız yer istedıgım olmadı tayın işiydi hafi neyse uzuldum soylendım nısanlıma onda tansiyonu çıkmış.daha sonra bu halı perde secımınde kaç kişi gezdik suratım düştü. Hemen obür gun tansıyonu cıktı. Offf cok kotu durum degıl mi?
Maalesef şu Türkiye'de gördüğüm kadarıyla büyüklerin kendilerine ait bir hayatları yok. Yani arkadaş çevresi, hobi, hoşlandıkları herhangi bir uğraş, kitap okumak (gençler okuyor mu ki?). Yok yani. Tek eğlenceleri oğlunun evine gitmek (genellikle nedense hep erkek anneleri bu kadar çok gelir gider, kız anneleri de varsa kendi oğullarına gider değişen bir şey yok) Tatile gideceklerse peşlerine takılmak. Torun torun deyip doğduktan sonra-önce her şeyine karışmayı istemek. Yahu arkadaş hiç mi yalnız kalmak istemiyorsunuz hiç mi özel hayatınız yok. Şurada yazılanlara ve çevreme bakıyorum da. Ben de böyle mi olucam acaba diyorum. Ama ben şuanda bile kendime özel alanım ve zamanım olmasına çok takık bir insanım. Bir de benden hazzetmeyen insanlarla hiç işim olmaz gibi geliyor. (acaba yanlış mı düşünüyorum diyorum sonra)
Bir de yabancı memleketlerdeki ailelere bakın hep bir hobileri kendilerine has bir düzenleri var.
Biz samimiyet adı altında insanların hayatlarını çekilmez kılıyoruz sadece. (Çünkü eğlenmek ve mutluluk nedir haberleri yok yaşlıların)
ayyy altina imzamı atarim her bir noktasina kadar o kadar dogru ki soylediklerin
oglum sekiz aylik buyuse de hayatini kursa biz de esimle gezsek kendimize hic yapmadigimiz ugraslar bulsak diye konusuyoruz, evlat sevgisi bambaska amenna ama kendime tapulamiyorum sonuçta, veren de Allah alan da allah zihniyetinden ne ara ciktik da bu hale geldi bu kadinlar anlamiyorum
kaynanamin en büyük sikayeti oglunun evine de mi istedigi gibi karisamicakmis
ben zaten oglunun kaya kovugunda buldugu eve sja niyetine koydugu bir bibloyum
cik, gez, oku, okumuyosan orgu or, dikis dik, boyama yap,
yok olmaz dersen cocuk esirgeme kurumunda koruyucu aile olunuyo, git bi kuzuya koruyucu aile ol sev onu, gezdir, yedir, biseyler öğret, ama yok nerde bos beles isler onlar orda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?