Kaynana derdi

Tansiyon olayı da senaryo gibi geldi bana Allah günah yazmasın. Şimdiden net bir tavır koyman gerekli yoksa bu olaylar çığ misali katlanarak devam edecek. Eşinizin dengeyi koruyacagindan emin olamadım ne demek sevdiğim yemekleri öğrenirsin, buradaki evli bayanlar kv kampından geçip öyle mi yemek yapmaya başladı sanki bir iki aya düzen oturur zaten, "ayrı" bir yuva kuruldugunun farkına varması gerekiyor. Ayrıca tek erkek evlat ile evlilik zordur vallahi kv çok yıpratır seni

bunlar sana ilerde sinir hastaligi olarak geri döner, benim kaynanam da kendini zorlaya zorlaya gizli saklı ağlayip tansiyonunu cikarir dikkat cekmek için sekeri yukselir

hatta ben nisanliyken alerjisi olmasina ragmen dikkat cekmek icin camasir suyunu boca edip temizlik yapmıştı evde ben bile nefes alamadim, ayyy temizlik yaptim ya hemen hasta oldum dedi ben de o kadar camasir suyunu kim dokse hasta olur dedim, azcik döktüm dedi yuzu hemen burustu nasil azcik gozumuz burnumuz yandi sadece mutfaga dokmussun bide dedim onu bile kabul etmedi, yillarca keklemis herkesi böyle

ogluna dayanamiyosa da evermeyecek eteginin dibinde oturtacak elin kzinin gunahina girmesinler yazik ya insan ne hayallerle yuva kuruyo, kaynananin fantezilerini gerceklestirmek bunlardan biri degil
nisanlin annesinin agzinin icine bakmayacak

diyecek ki anne durdugun yeri bil o benim esim, hayatim sen de saygili ol o benim annem. nisanlin adil olsa sorun olmaz zaten

guvenmiyosan evlenme

sen cok yasa ya nerden geldi aklina rozi çok doğru soylediklerin

Eşine de öyle mi demişler bir bahane bulmak lazım çünkü böyle lap deyip damlamak içinSevdiği yemekleri öğreteceklermiş...

Yakında arkadaşınızın da bir kk hesabı olur gibi geliyor bana...

Rozi'nin de tersi pisti ama ben öyle hatırlıyorum. Ya lafını sokardı ya tutup bacağından atardı

tam onlara layik iste, ben hala duymamazliktan geliyorum idare ediyorum da cevap vermiyorum ondan esim bu kadar rahat, yoksa ya evliliğinden olacak ya ailesiyle sınırlı iliskiler icinde kalacak, eli masali kendi gibi gelin lazim onlara gunlerini gormeleri icin

Samdan :)

Her isimize kossun, hep guleryuzlu olsun, yemek yapsin, temizlik yapsin, cocuk yapsin, sadece bizim olsun, bize hizmet etsin, soyunu sopunu unutsun, birlikte yiyelim birlikte icelim boyle gider... Yok boyle bir canli. Jetgiller yapmis. Bunun bir de japon isi olani var. Onu da degerlendirebilriz.

Maalesef şu Türkiye'de gördüğüm kadarıyla büyüklerin kendilerine ait bir hayatları yok. Yani arkadaş çevresi, hobi, hoşlandıkları herhangi bir uğraş, kitap okumak (gençler okuyor mu ki?). Yok yani. Tek eğlenceleri oğlunun evine gitmek (genellikle nedense hep erkek anneleri bu kadar çok gelir gider, kız anneleri de varsa kendi oğullarına gider değişen bir şey yok) Tatile gideceklerse peşlerine takılmak. Torun torun deyip doğduktan sonra-önce her şeyine karışmayı istemek. Yahu arkadaş hiç mi yalnız kalmak istemiyorsunuz hiç mi özel hayatınız yok. Şurada yazılanlara ve çevreme bakıyorum da. Ben de böyle mi olucam acaba diyorum. Ama ben şuanda bile kendime özel alanım ve zamanım olmasına çok takık bir insanım. Bir de benden hazzetmeyen insanlarla hiç işim olmaz gibi geliyor. (acaba yanlış mı düşünüyorum diyorum sonra)

Bir de yabancı memleketlerdeki ailelere bakın hep bir hobileri kendilerine has bir düzenleri var.

Biz samimiyet adı altında insanların hayatlarını çekilmez kılıyoruz sadece. (Çünkü eğlenmek ve mutluluk nedir haberleri yok yaşlıların)

Ama bu da tat vermez bence kv lere :) Böyle üzülecek, bunalacak, ÇEKECEK yani kısaca.

Ay tvde var şu an bu film.

çok tatlısın yaaa gece gece guldurdun beni allah da seni guldursun

aynen oyle valla, ben memurum dogumum ani oldu yetisemedi annemle kaynanam

neyse telefon ediyolar hayırlı olsuna herkese gelin iyi de oğlum cok yoruldu yazik deyip durdu, dogumdan da on gün once izne ayrilmistim, bütün evi temizledim dinleniyim artik dedim o gun doguma gittim, yazik oğlu yorulmus

mutfak alisverisi yapamamistik dogumdan once, sonra mecbur soyledikce esim gitti aldi, yazik oglum tasi tasi eve bitiremedi eksikleri dedi(burda da oğlunun giden paralarina aciyo)

Yuh gerçekten oğlu yorulmuş, pes!

Canm benim gbi iki gormce evn tek oglu ilk zaman esim anlamadi ama simdi annesinn dedkleeni onemsmyr benim kaynanada senn gbi cene herseye karsr ama ben teralyrm halen karsr sanki kendi evi tipik kaynanalr iste

Kizlar siz de cok tatlisiniz . Boyle bir dernek falan mi kursak kaynanasini cekemeyenler, cekemedigini evliligim zarar gormesin diye esine soyleyemeyenler kk da icini dokenleri anlama veve yasatma dernegi:)

Bu araa ntprt cok isabetli bir yorum. Kendine ait hobileri ozel yasam alanlari yok bu kisilerin cocuklar evlendi mi hangisinin yanina siginsak da orda olsek derdine dusuyorlar. Halbuki elin yaslisi fildir fildir geziyor. Keyif aliyor yasamaktan her yasta.

Çok ciddi bir karmaşanın içine düşeceğinin farkında mısın ? Bugün senin sıkıntıların için tansiyonu çıkanın yarın karşılıklı anlaşmazlık çıktığında yalandan kalbi de durur . Oğlunu seven insan biraz uzak durur ,karışmaz .evlenince buraya milyon tane konu açacaksın . Ben olsam nisan sürecini biraz daha uzatır ,nişanlıma ve ailesine iyi bi ayar çekerdim .

Ayrıca 15 gün yemek kursu mu verecek sana ? Bahaneye bak ! İnternette her türlü bilgi mevcut, öğrenirsin zamanla . Ben çok zaman pirinci hem yıkamadan hem lapa lapa yedirdim eşime :) zamanla hem yıkamam gerektiğini öğrendim :) hem kıvamını tutturdum .eşim de anasının paşa oğluydu ama banaa sökmez. .

ayyy altina imzamı atarim her bir noktasina kadar o kadar dogru ki soylediklerin

oglum sekiz aylik buyuse de hayatini kursa biz de esimle gezsek kendimize hic yapmadigimiz ugraslar bulsak diye konusuyoruz, evlat sevgisi bambaska amenna ama kendime tapulamiyorum sonuçta, veren de Allah alan da allah zihniyetinden ne ara ciktik da bu hale geldi bu kadinlar anlamiyorum

kaynanamin en büyük sikayeti oglunun evine de mi istedigi gibi karisamicakmis
ben zaten oglunun kaya kovugunda buldugu eve sja niyetine koydugu bir bibloyum

cik, gez, oku, okumuyosan orgu or, dikis dik, boyama yap,
yok olmaz dersen cocuk esirgeme kurumunda koruyucu aile olunuyo, git bi kuzuya koruyucu aile ol sev onu, gezdir, yedir, biseyler öğret, ama yok nerde bos beles isler onlar orda

Bence neden biliyor musun? Bence bunlar oğullarını doğuramıyor, evet fiziksel olarak doğursalar da zihinsel olarak doğuramıyorlar, reddediyor zihinleri doğurmuş oldukları gerçeğini. Halen kendi karınlarında kendilerinden bir parça olarak görüyorlar. Bu demektir ki oğullarına saygı da duymuyorlar esasında.Ayrı bir birey olarak görmüyorlar. Aynen torunlarını da çok sevdiklerini söyleyip annelerini üzmeleri gibi, aslında temelde sadece kendilerini seviyorlar.

Düğüne 15 gün varmış çeksin son restlerini.
Vazgeçerim havası versin
Hatta hepsini bi anda söylesin
Yeni evliyken 15 gün kendi ailemi bile ağırlayamam yani annenlere uygun dille söyle
Halımı perdemi ben ayarlıcam bundan sonra
Sevdiğin yemeklerin adını söyle netten bakıp yaparım
Cicim aylarımızı işkence aylarına çevirme hayatım senin hayrına olur falan de
Kvnin tansiyonu da taksit taksit değil bir anda çıksın
Hakkını versin yani
Öyle acıtasyon yaptığı çok belli çünkü
Herkes kendini düşünsün
15 gün 15 gündür
İpi kaçırma elinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…