Çok özel değilse,aranızdaki sorunu anlatın.Tek taraflı bakmayalım olaya.Merhaba 10 senelik evlıyım kaynanama yakın oturuyorum.aramızda birtakım olaylar geçti. 1 sene önce. Tartısma v. S
Şimdi ise zırt pırt gelmesini ıstemıyorum. Hergun Arayıp gelsenize dıyıp duruyor. Yada kendı gelıyor. Biyere gıdıcem desen donuste gel sonra gel oturmaya gel sureklı bole. Adeta seytan görmüş dönüyorum onu gördüğümde.
Bugunde Eşimi arayıp durmus oda en sonunda kahvaltı yapcaz gel dedı. Bu sebeple esımle b tartısma yasadık. Gercektn cok fazla takıntı haline getirmeye basladım aramız bozuluyor. Kadını sevmiyorum buz gıbı sogudum. Eşimin ailesini sevemiyorum yaa.... Politik olmaya calısıyorum ama sonra gene aklıma bazı seyler gelınce dayanamayıp sınırlenıorm. Ne yapacağımı nasıl davranacağını gercektn sasırmıs durumdayım.
Atsan atamam satsan satamam ailem dıoEsiniz ne diyor hissettiklerinizle ilgili?
Olamıyorum cunkı ıkıyuzlu cıkarcı işini hallettirmeye çalışan kişi. Görünce tüylerim diken diken oluyor bunu nasl alacağım bilmiyorumEşinizin annesi o .
Biraz daha mı yumuşak olsak.
Duygularınız çok ağır sanki.
Bakın aşırı sevgi de sağlıklı değil
Aşırı nefret de.
Sizde aşırı nefret var.
Bu en çok size zarar verir haberiniz olsun.
Ay yok onlar hıcbısı olmamıs gıbı devam ediyorlar ole Bı yapıya sahıplerHislerinizle ilgili kv ile konuşsanız. Ben sizinle tartışmamızı unutamıyorum, affedemiyoruz sizi diye. Laftan anlar mı?
Uykunuzu alın dert tasa kalmazMerhaba 10 senelik evlıyım kaynanama yakın oturuyorum.aramızda birtakım olaylar geçti. 1 sene önce. Tartısma v. S
Şimdi ise zırt pırt gelmesini ıstemıyorum. Hergun Arayıp gelsenize dıyıp duruyor. Yada kendı gelıyor. Biyere gıdıcem desen donuste gel sonra gel oturmaya gel sureklı bole. Adeta seytan görmüş dönüyorum onu gördüğümde.
Bugunde Eşimi arayıp durmus oda en sonunda kahvaltı yapcaz gel dedı. Bu sebeple esımle b tartısma yasadık. Gercektn cok fazla takıntı haline getirmeye basladım aramız bozuluyor. Kadını sevmiyorum buz gıbı sogudum. Eşimin ailesini sevemiyorum yaa.... Politik olmaya calısıyorum ama sonra gene aklıma bazı seyler gelınce dayanamayıp sınırlenıorm. Ne yapacağımı nasıl davranacağını gercektn sasırmıs durumdayım.
Atsan atamam satsan satamam ailem dıo
Evt bende aynı fıkırdeyım bugu. Bu nedenle tartıstık kendımı ifade ediyorum ama eşim zannedıyorkı bıdaha gorusmeyelım hayır ben mesafeli olalım herzmn musaıt olmayalım demk ıstiyorum... Bunu nasl anlatıcam.Atsin veya satsin demiyor ki kimse ama saglikli sınırlar olmali yoksa böyle durumlar kacinilmaz
Evt bende aynı fıkırdeyım bugu. Bu nedenle tartıstık kendımı ifade ediyorum ama eşim zannedıyorkı bıdaha gorusmeyelım hayır ben mesafeli olalım herzmn musaıt olmayalım demk ıstiyorum... Bunu nasl anlatıcam.
Bıraktım gıdıp gelmiyorum bu sefer beni değil Eşimi sürekli arıyor o sınır koyamıyor kıyamıyormuş olan gercektn bize oluyor oysa bende misafir gıbı gelmesini zırt pırt gelmesini istemiyorum. Çünki gelecekten nefret eder derecesine geldımBir şeye 20 kere ısrar ediyorsa sen 21.kez hayır işim var diyeceksin. Böyle insanlar aşırı ısrarcı oluyorlar işin çok zor ama bundan başka çaren yok.
Eşin madem yanlış anlıyor ona hiç seslenme. Kendince hafta üç iki derken istediğin rutini oluşturana kadar ve hep böyle ol. Karşındaki inatçıysa sen ondan daha inatçı olacaksın,hele ordan burdan geçerken giderken gelip gitmeyi tamamen bırak
Ay Allah aşkına ne haksizligi? ayri yerlerde otururken kadindan nefret ediyorsunuz, ayni yerde yaşasaydiniz neler olacagini düşünemiyor musunuz?. Cunkı biz kıradayz bıkere gelinde oturun denılmeden dıgerıne yapılması davranış sekli herseyle farklı ortada haksızlık var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?