Aynen öyle eşinde utanma yok demek kiHay allahım ya resmen 4 çocuğa bakıcılık yapıyorsun bu nasıl bir iştir zihniyetttir dayanma gücüdür anlamadım ben tekrar yineliyorum ben nasıl bukadar rahat bir eşiniz olabilir ya hiç mi düşünce yok eşinizde 4 tane koca genç var evde ve sadece siz.................
Aynen öyle eşinde utanma yok demek ki
Aynen katiliyorum size bizim kadinlarimizdada suc var bir aşk ugruna ic ice yaşamayi kabul ediyorsunuz sonra olan size oluyor ... akil var mantık var7valla Rabia811 konusahibi neden bu kadar geniş davranıyor anlamadım 4 koca erkek ya PESSS kayınları ev içinde ise hergün bunların yemeği, bulaşığı ,çamaşırı var.Kendi tek olsa ne bulsa yer yani.bunun dışında hadi onları salonda yatırmış olsa bir su içmeye gitse mutfakta mutlaka birini bulur koridorda karşılaşır bunun yanısıra afedersin bunların tuvalet sırasından konu sahibine sıra gelmez.Banyo sırasından sıra gelmez .ne bu ya kesinlikle taviz vermemesi gerekir .ANNENİZ yokmu konu sahibi bir an evvel bunlar bu şekilde kalıcı ise oraya gidin göz dağı verin derim.yoksa aksi sizi yıpratır,üzer.eşinizin buna dur demesi gerekir.taviz tavizi doğurur.
Sonuc zaten oyle gozukuyor bir yuva kolay kurulmuyo diye sabir ettim ama hicbirseyin degisecegi yokHic anlamiyorm seni konu sahibi hadi kaynsnan yoladi ogularini kaynanada degil senin kocanda iş yok. Hicmi düşünmüyor bu kadin rahat edemez diye.
Senin aklinada şaşiyorum ailenin yanina git madem eşin hayatindan memnun kardeslerine mutlu ol ben rahatsoz oluyorum de bitti.senin ailen yokmu benim kizima böyle yapilsa bir dakila tutman o evde
Sizlancagina al pilini pirtini cok git ailenenin yanina bukadar basit.
Ev kira arada cocuk var yoksa simdiye kendi duzenimi kurmustumev onların mı o yuzden mi sesını çıkaramıyosun? ki öyleyse bile yine de yazık gunah sana.
Cocukta olsa kendi düzenini kurursun cocuklar bahane etmeyin al cocugunu git ailenin yanina. Ne bicim kocaniz var okadar erkekle ayni evin icinde yaşstiyor sizi. Terbiyesiz resmen. Aklin varEv kira arada cocuk var yoksa simdiye kendi duzenimi kurmustum
Bakin ben sizin aksinize dusunmuyorum lalakin adam nuh diyo oeygambr demiyo elimden gelmiyo birsey tek carem ayrilmaj zaten bunu dusunuyorumvalla Rabia811 konusahibi neden bu kadar geniş davranıyor anlamadım 4 koca erkek ya PESSS kayınları ev içinde ise hergün bunların yemeği, bulaşığı ,çamaşırı var.Kendi tek olsa ne bulsa yer yani.bunun dışında hadi onları salonda yatırmış olsa bir su içmeye gitse mutfakta mutlaka birini bulur koridorda karşılaşır bunun yanısıra afedersin bunların tuvalet sırasından konu sahibine sıra gelmez.Banyo sırasından sıra gelmez .ne bu ya kesinlikle taviz vermemesi gerekir .ANNENİZ yokmu konu sahibi bir an evvel bunlar bu şekilde kalıcı ise oraya gidin göz dağı verin derim.yoksa aksi sizi yıpratır,üzer.eşinizin buna dur demesi gerekir.taviz tavizi doğurur.
Evetcansu profılınde yazan yasın doğru mu 19 yasında mısın gercekten?
Bakin ben sizin aksinize dusunmuyorum lalakin adam nuh diyo oeygambr demiyo elimden gelmiyo birsey tek carem ayrilmaj zaten bunu dusunuyorum
Ailem geri glmemi istiyo vok caree ailen ne diyor bu duruma? kaçarak falan evlenmedin değil mi?
Bunu bir cok kere den3dim ayni sonuc olarak degisen birsey olmaddiişte bende ordayım yani hemen ayrılmayı düşünmeyin göz dağı verin önce eşinize sonra ailenize bir müddet uzaklaşın anlasınlar yaptıklarının farkına varsınlar pişman olsunlar olmazlarsa başınızın çaresine bakarsınız,inşallah kolay bir süreç olur.
Bakin ben sizin aksinize dusunmuyorum lalakin adam nuh diyo oeygambr demiyo elimden gelmiyo birsey tek
Zaman dön daha ne bekliyorsun hey allahim.o seni seviyorsa ztn kardeslerini yolar yapmiyorsada bosanAilem geri glmemi istiyo vok care
Aradim sans vrdim olmuyo
Ozaman dönme ailene git ne ara ne sor nafaka baglat boşanmadan baglyiorlar git baroya ceksin birazBunu bir cok kere den3dim ayni sonuc olarak degisen birsey olmaddi
gerçekten üzücü niye evlenmiş ozaman memleketten annesini getirseydi kardeşleri ile birlikte otursaydı hayret bişey yani nasıl bişey bu adam anlamadımmmBunu bir cok kere den3dim ayni sonuc olarak degisen birsey olmaddi
Öyle bir evde büyücegine anneannesiyle dedesiyle büyüsün. Dizi düsünmüyor esiniz kizinida düsündugu yok ayrilin. Cocuk icinde nafakanizi alin boşvermeyin.Kizlar anlayisiniz icin cok tesekkur ederim bende sizler gibi dusunuyorum yalniz bir kizim var nafakada istemiyorum sukur isim de var paramda sıkinti o degil kizimin babasiz buyumesini onun eksikligini yasamasini istedim ama savrim tukendi olmuyo bende bunun kanatindeyim sonuc olarak zaten benim icin bu evlilik yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?