kaynana doğumgünü

yavuzunannesi

Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2015
102
98
13
38
Merhaba arkadaşlar fikirlerinizi bekliyorum. Öncelikle KVile ilgili derdimi yyazmıştım daha önce ki bebekle ilgili olanlar çabası daha onları yazamadim. Neyse sorum su haftaya cumartesi KV dogumgünü eşime cumartesi pasta alıp anneme gidelim sürpriz yapalım teyze oğlunu falanda Çağırırız değişiklik olur o akşamda orda kalırız dedim bakariz dedi böyle şeylerde ben o güne yakın tekrar hatirlatirim eşime çünkü yoğunlukta unutur sizce tekrar hatirlatmaliyim yoksa o hatirlarsa mi gidelim. Siz hangisini yapardınız? ( benim dogumgünümü eşim onlar var diye 2 gün önce pasta aldı fakat iki gün sonra olduğunu bildiği halde KV beni aramadi)

Beni aramayan kvdeye ne pastası? Otur kendin ye canın çektiyse. Değer bilmeyene 5 kuruş harcamam.

ben pasta almadim. kendim yapmışım pastayı hele de hediye felan da almamişim. kaynanama sürpriz yapmıştık eşimle. çok sevindi.. :) kendin bile yaparsin canim:)

K.v ile Aran pek iyi değil sanırım. Çok iyi niyetli biriyse elbette hatırlat eşine. Ama sana zaten kusurlu davranıp duruyorsa hatırlatma. Konusu olursa bak görüyor Musun ben de ne planlar yapmıştım çocuktan akıl mı kaldı bende unutmuşum falan deyip geçiştirirsin...

Merhaba arkadaşlar fikirlerinizi bekliyorum. Öncelikle KVile ilgili derdimi yyazmıştım daha önce ki bebekle ilgili olanlar çabası daha onları yazamadim. Neyse sorum su haftaya cumartesi KV dogumgünü eşime cumartesi pasta alıp anneme gidelim sürpriz yapalım teyze oğlunu falanda Çağırırız değişiklik olur o akşamda orda kalırız dedim bakariz dedi böyle şeylerde ben o güne yakın tekrar hatirlatirim eşime çünkü yoğunlukta unutur sizce tekrar hatirlatmaliyim yoksa o hatirlarsa mi gidelim. Siz hangisini yapardınız? ( benim dogumgünümü eşim onlar var diye 2 gün önce pasta aldı fakat iki gün sonra olduğunu bildiği halde KV beni aramadi)
Hatırlat tekrar kocana.

sana nasıl davranıyorsa öyle davran.ötesi riyakarlık olur ve aksi muamele görürsün

Eski konunu bilmiyorum ama tavırlarından tutarsız
Hem sevmeyip hem doğumgününü unutmuyorsun, unutturmuyorsun
Şahsen ben hiç kayınvalidemin doğum gününü kutlamadım. Zaten bilmiyorum
1 yaş partisi neyse de yetişkin partilerini sevmiyorum, bana da yapılmasın eşimle kutlarız olur biter. Curcuna sevmem

Gece kalmak neden ki ? Eşin kalalım demiyorsa senin kalalım demen çok gereksiz.Üstelik kayınvalideni pek sevmiyorken.
Ben olsam sadece hediye alıp ziyarete giderdim.Pasta alıp teyze oğlunu çağırmak,gece kalmak filan olayı farklı boyuta getiriyor.
Kayınvaliden senin doğumgününü kutlamış,birlikte pasta kesmişsiniz.Ben de önce veya sonra toplanıp kutlanmışsa, ayriyeten gününde aramaya gerek görmüyorum.

Böyle gelinlerde varmiydi yaa.. Bence fazla iyi niyetlisin, senin doğum gününü hatirlamayan KV ne pastası Allah aşkına, eşine de hatirlatma. Bu KV milleti bi kere yüz buldumu bir daha ister, seneye pasta yapıp kutlamazsan suçlu bile cikabilirsin :KK14:

böyle jestler içten gelirse yapılır. ayrıca doğum gününe herkes önem vermez. biz hiç önem vermeyiz mesela. gelmiş, pastanızı yemişsiniz tekrar araması aramaması ölçü olmamalı. içinizden geliyorsa, mutlu edeceğini biliyorsanız, onun mutlu olması sizin için öemliyse hatırlatın gidin.

Teyzeoglu bekar ayrıkaliyo arada ttoplanıp gideriz öyle onu cçağıralım demem o mantıkla büyük bir kutlama için değil. Benim annemlere gittiğimizde kalıp pazar döneriz KVdaha yyakın ama cçocuk olmadan önce orda kalmışlığımiz da var o nedenle o teklifi sundum. Bana eşim aldı ppastayi oda oturduğuyerden neden ddoğumgünün olduğunu söylemedin doğumgünün kutlu olsun dedi o kadar

benimde sorunlarım var kayınvalidemle ama olsun senede 1 gün kadının kimse doğrum gününü kutlamamıştır tatlışlık bende kalsın dedim ve iş çıkışı eşime söyledim aaaa öyle mi falan dedi pasta aldık kutladık eşim özellikle pembesu hatırlattı demesine rağmeen ve o sosyal medyaya

canıııım oğluşumla doğuum günü qeyfiiiiii :KK53: yazıp oğluyla fotosunu attı ben yokmuşum gibi...

bende sana bu lazım işte diye kendi kendime kızdım... yani canım arkadaşım sen bilirsin pişman değilim ama bir daha yapmam çünkü kıymet bilmiyorlar.

benimde sorunlarım var kayınvalidemle ama olsun senede 1 gün kadının kimse doğrum gününü kutlamamıştır tatlışlık bende kalsın dedim ve iş çıkışı eşime söyledim aaaa öyle mi falan dedi pasta aldık kutladık eşim özellikle pembesu hatırlattı demesine rağmeen ve o sosyal medyaya

canıııım oğluşumla doğuum günü qeyfiiiiii :KK53: yazıp oğluyla fotosunu attı ben yokmuşum gibi...

bende sana bu lazım işte diye kendi kendime kızdım... yani canım arkadaşım sen bilirsin pişman değilim ama bir daha yapmam çünkü kıymet bilmiyorlar.
sizinkinde de hiç nezaket yokmuş, ne kadar ayıp. demek ki mutlu falan da olmamış. seni hala sallamıyorum, önemli olan oğlum demiş gibi. ne tuhaf insanlar var yahu:KK43:

kv min doğum gününü bilmem bile
onlar öyle şeyleri kutlamazlar yani aile biraraya gelmez özel gün anlayışları yoktur

yerinizde olsam eşime hatırlatmazdım
nede olsa annesi unutmasaymış canım

Back
X