Kaynana geldi maalesef

Günaydın kızlar.
Dün sürpriz yapıp kaynana geldi. Kendisinden tiksinecek kadar nefret ediyorum. Eşim haberim yok dedi ama bence haberi var.
Kaynana gelince ruhum, bedenim kasılıyor. Bir kabız oluyorum, bir ishal. O varken iştahım kaçıyor. Yüzüne bakmıyorum, ayrı odada oturuyorum.

Çocuklarım çok seviyor maalesef. Kaynana torun bahanesiyle geliyor ve ben bu bahaneyi ortadan kaldırmak istiyorum. Çocuklarla oynuyor ama vurarım, kırarım, yakarım şeklinde hep cümleleri.

Çocuklara ne kadar kötü biri olduğunu anlatsam yanlış olur mu?
Eeeee pesss

Günaydın kızlar.
Dün sürpriz yapıp kaynana geldi. Kendisinden tiksinecek kadar nefret ediyorum. Eşim haberim yok dedi ama bence haberi var.
Kaynana gelince ruhum, bedenim kasılıyor. Bir kabız oluyorum, bir ishal. O varken iştahım kaçıyor. Yüzüne bakmıyorum, ayrı odada oturuyorum.

Çocuklarım çok seviyor maalesef. Kaynana torun bahanesiyle geliyor ve ben bu bahaneyi ortadan kaldırmak istiyorum. Çocuklarla oynuyor ama vurarım, kırarım, yakarım şeklinde hep cümleleri.

Çocuklara ne kadar kötü biri olduğunu anlatsam yanlış olur mu?
büyükler ile geniş ailede büyüyeen çocuklar her zaman daha mutlu, merhametli çocuklar olarak geliyor bana, babanne torun arasına girmeyin .

bizde kv lerimize kp lere bayılmıyoruz ama eşimizin anne ve babası sevmek zorunda değilsiniz , nefret etmeyin allaha havale edin daha mutlu olursunuz
Allah'a havale ettim zaten benim yerimde başkası olsa çok farklı şeyler yaşanırdı.

Çok zor bı durum. Gelmesiyle ilgili şıklığı duzenliycrk olan kişi eşiniz. Sizin yapabilicel bisiyiniz yok. Ama ben eve güvenlik için kamera takip kayınvalide eve geldiğinde çocukların tüm bakımını kayinvalidenize bırakmanız taraftariyim. Belki o zaman bıkar ve gelmez. Pis falan diyorsunuz ama gelecekte birçok mikrop tasiycaklar dışardan zaten.

Ben kayınvalidemle görüşmüyorum. Ama çocuklarıma da engel olmuyorum. Bu doğru bir şey değil. Eşim alıp istediği zaman çocuklarımızı götürebilir babaannelerine. Eşim mesela çocuklarla gidip yatılı da kalıyor. Çocukların yanında olumsuz şeyler söylememek lazım. Kayınvalide ile bir arada olamıyorsanız eşiniz götürsün çocukları ara sıra. Çocukların nefretle büyümesi ileride kişiliklerini kötü etkiler.

Oğlunun çocukları.
Valla,benim de olan çocukları görmek onlarla güzel vakit geçirmek istiyorsa kayınvalide,bana düzgün davranacak önce.Benim senelerce emek verip yetiştirdiğim çocuklarla,bana saygısı olmayan bir kişi öyle uzun süre vakit geçiremez.çocukları seviyorum özledim diye gelip günlerce evimde kalamaz.
İyi yapmışsınız da yollamışsınız evine kadını.

Valla,benim de olan çocukları görmek onlarla güzel vakit geçirmek istiyorsa kayınvalide,bana düzgün davranacak önce.Benim senelerce emek verip yetiştirdiğim çocuklarla,bana saygısı olmayan bir kişi öyle uzun süre vakit geçiremez.çocukları seviyorum özledim diye gelip günlerce evimde kalamaz.
İyi yapmışsınız da yollamışsınız evine kadını.
Üslubunuz çok üstten. Bu mantıkla bakarsak kayınvalidenin senelerce emek verip yetiştirdiği çocukla, kayınvalideye saygısı/sevgisi olmayan bir kişi öyle uzun süre vakit geçirip evli kalamaz.

Üslubunuz çok üstten. Bu mantıkla bakarsak kayınvalidenin senelerce emek verip yetiştirdiği çocukla, kayınvalideye saygısı/sevgisi olmayan bir kişi öyle uzun süre vakit geçirip evli kalamaz.
Ben saygısız sevgisiz bir kayınvalideyle,eşimin hatırına geçinirim.Uzun süre evli de kalırım.Ama kayınvalide benim çocuklarımı bahane ederek bana haber vermeden istediği zaman evime gelip kalamaz.Çok sevdiği oğlunun olduğu kadar hiç sevmediği gelinin de o çocuklar.

Ben saygısız sevgisiz bir kayınvalideyle,eşimin hatırına geçinirim.Uzun süre evli de kalırım.Ama kayınvalide benim çocuklarımı bahane ederek bana haber vermeden istediği zaman evime gelip kalamaz.Çok sevdiği oğlunun olduğu kadar hiç sevmediği gelinin de o çocuklar.
Sorun sizin sevmediğiniz kayınvalideye katlanmanızda değil. Hani siz anne olduğunuz için söz sahibisiniz ya bakalım kayınvalideniz daha uzun annelik yaptığı oğluyla evli kadına katlanmak istiyor mu? Ben size ayna tutmaya çalıştım. Çocuklar bize ait değiller. Sevmediğimiz insanları onlar pekala sevebilirler ve biz araya giremeyiz. Nasıl ki konu sahibinin kayınvalidesi oğlunun sevmediği bir kadınla evlenmesine karışamazsa, konu sahibi de kendi evlatlarının babaanneleriyle olan ilişkisine, geçirecekleri vakte karışamaz.

Kayınvalide kaç yaşına gelmiş oğluna,oğlunun yaptığı tercihe,seçtiği eşe karışabilecek hakkı kendisinde görüyor ya hani.Ben de küçücük olan iyiyi kötüyü ayırdedemeyebilecek çocuklarımın kayınvalideyle geniş geniş,istediği zaman görüşemeyeceğini anlatmak istiyorum işte.Zamanında kadın,oğlunun eşine seçimine karıştıysa şimdi başına gelenleri haketmiş yani.

Ucuna gelecek bir akıl bırakmamış sızde de ondan. Ates benı yakıyorsa elimi cekmeyecekmiyim, bu mu normal olan🙄
ben konunun ic yüzünü bilmiyordum konu sahibindende cok özür diliyorum zatende özel mesajlada yazdigim yorumdan dolayi pismanligimi yazdim mkendiside Allah razi olsun özürümü kabul etti gercekten pismanimkendimde kayinvalide oldugumdan sanirim ucu bana dokundu gibi hissettim kötülük yapmis kayinvalidesi inanamiyorum bu kadar ruhunu seytanlastirmis insanlara ne var sanki oglunun karisini kizin gibi görsen sana torunlar vermis vs neyse bundanraki yorumlari dikkat edecegim kimsenin kul hakkina girmek istemiyorum Rabbim hepimizi iyi insanlarla karsilastirsin amin

Mesela ben yeni evliydim kaynanam bize geldi kocası kendisi bir oğlu ve torunu.
Sabah kalktiginda on yaşındaki torununa annesi ile ilgili mevzu açıldı.
Baktım kaynanam diyorki senin annen deli deli diyor.
Şimdi bu kadın çocuğa annesini kötuluyor ve çocuk da bozuldu haliyle.
Kaynana torununu görmek zorunda diyoruz da bu tarz kaynanaya ne kadar çocuk bırakılır bilemiyorum.
Bırakıp gitsen bunu yapacak belli.
Hep gelinlere doldurmayın diyoruz ya kaynana fena doldurdu gözümün önünde şahit oldum.
Bende öyle demeyin o onun annesi dedim.
Şuan düşünüyorum benim kaynana beni sevmez bende onu.
İleride çocuğumla karşılaşınca kesin daha beterini yapacak.
Allah iyi niyetli insanlarla karsilastirsin.
Ben pozitif başladım gelinlige ama kaynanamin çok ağzı bozuk.
Kimseyi sevip begenmeyen ve ağzına geleni sayan biri.

ben konunun ic yüzünü bilmiyordum konu sahibindende cok özür diliyorum zatende özel mesajlada yazdigim yorumdan dolayi pismanligimi yazdim mkendiside Allah razi olsun özürümü kabul etti gercekten pismanimkendimde kayinvalide oldugumdan sanirim ucu bana dokundu gibi hissettim kötülük yapmis kayinvalidesi inanamiyorum bu kadar ruhunu seytanlastirmis insanlara ne var sanki oglunun karisini kizin gibi görsen sana torunlar vermis vs neyse bundanraki yorumlari dikkat edecegim kimsenin kul hakkina girmek istemiyorum Rabbim hepimizi iyi insanlarla karsilastirsin amin
Teşekkür ederim bu nazik davranışınız için. Bazen yorumlar okunmayınca yanlış anlaşılmalar olabiliyor. O yüzden sorun değil.

Mesela ben yeni evliydim kaynanam bize geldi kocası kendisi bir oğlu ve torunu.
Sabah kalktiginda on yaşındaki torununa annesi ile ilgili mevzu açıldı.
Baktım kaynanam diyorki senin annen deli deli diyor.
Şimdi bu kadın çocuğa annesini kötuluyor ve çocuk da bozuldu haliyle.
Kaynana torununu görmek zorunda diyoruz da bu tarz kaynanaya ne kadar çocuk bırakılır bilemiyorum.
Bırakıp gitsen bunu yapacak belli.
Hep gelinlere doldurmayın diyoruz ya kaynana fena doldurdu gözümün önünde şahit oldum.
Bende öyle demeyin o onun annesi dedim.
Şuan düşünüyorum benim kaynana beni sevmez bende onu.
İleride çocuğumla karşılaşınca kesin daha beterini yapacak.
Allah iyi niyetli insanlarla karsilastirsin.
Ben pozitif başladım gelinlige ama kaynanamin çok ağzı bozuk.
Kimseyi sevip begenmeyen ve ağzına geleni sayan biri.
Benim kayınvalidem çocuklara çok düşkün biri değil. Kızlardan olan torunlarına asla yüz vermez. Onun için önce erkek için evlatlar erkek torunlar önemli ama erkek çocuğundan olursa.
Bana gelme amacı da sırf torun sevmek değil gövde gösterisi yapmak. Burası benim oğlumun evi demek istiyor. Bir de şu an rahatsızlıkları var ve benim evime yerleşmek istiyor ama ben buna izin vermem.

Benim kayınvalidem çocuklara çok düşkün biri değil. Kızlardan olan torunlarına asla yüz vermez. Onun için önce erkek için evlatlar erkek torunlar önemli ama erkek çocuğundan olursa.
Bana gelme amacı da sırf torun sevmek değil gövde gösterisi yapmak. Burası benim oğlumun evi demek istiyor. Bir de şu an rahatsızlıkları var ve benim evime yerleşmek istiyor ama ben buna izin vermem.
Benim kaynanam da eşime senin ve diğer abilerinin çocukları çok seviyorum kızımı da seviyorum ama cocuklarini sizinkiler kadar sevemiyorum demiş.
Hep aynı kafa.

Teşekkür ederim bu nazik davranışınız için. Bazen yorumlar okunmayınca yanlış anlaşılmalar olabiliyor. O yüzden sorun değil.
evet dogru söylüyorsunuz birde su var ne yazikki yanlisi düzeltmek istesekte yazilan yorumlarda bir zaman sonra düzelitlemiyor silinmiyor en azindan cok sevindim yorumlar hala acik biraktiginiz icin pismanligimi KK üyeleride okuyabilecek cok tesekkür ediyorum size anlayis ve inceliginiz icin banada ders verdiniz iyi bi ders oldu insaAllah yorumlarimi yazarken anlamadan dinlemeden empati yapmadan atlamam hemen :)

Çocuklara yansıtmayın. Bu şekilde çocuk yetiştirmiş olursunuz. İlerde zararını siz görürsünüz .Genelde çevremde gördüğüm kadarıyla kaynanası yada aile büyükleri ile bu tür sorunlar yaşayan kişiler çocukları büyüdükten sonra benzer davranışları kendisi yaşıyor

Back
X