Aynisini sevgili kayinvalidecigim yapiyor bende icimden hazimsizlik boyle bisey diyorum eltimden bahsederken gozleri parliyo ama eltime benden icin nesini begenmis bu kizin diyomus 13 yil oldu 13 yildir ayni mevzuMerhaba benim kaynanam güzellik konusu açıldıgında insanlar güzel dediginde gaz veriyolar gibisinden laflar kullanıyor yanı ben güzel değilmişim gibi begenmiyormuş gibi dile getiriyor ama onun yanında da insanlar güzel oldugumu dile getirir veya becerikli örnek anlatıyorum en yakın zamandan eşim iş yerinden kadın arkadaşlarının çok iyi oldugunu ve beni çok beğendiklerinin konusu açıldı bi şekilde nereden hatırlamıyorum kaynanamda alakası yok sana gaz veriyorlar sadece dedi ve bunu sürekli yapıyor acaba neden olabilir ? Kaynanam öyle kıskanç bir kadında değil görmedim yani yada hissettmedim ama aşırı ayrımcılık yapan bir kadın büyük gelinine herşeyi yapar eder bana veya eşime hiç bişey bizden bekler bi çok şeyi hatta büyük gelini üst katında oturuyor ben ise kiradayım ayrıyım onlardan halbuki tam tersi olması lazım kaynatam bile hep benim iyi becerikli oldugumu begendigini dile getirir ama kaynanam her seferinde küçümser mi desem bilmiyorum farklı davranıyor neden olabilir ?
Kesinlikle öyle ama sürekli olarak dile getirdigi için istemsizce psikolojik acaba bu kadın neden böyle diye kendi kendime düşünmeye başlıyorum teşekkürlerO da tüm kv ler gibi geçmişte çok acılar çekmiştir kimse sevmemiş begenmemistir. Sizin de öyle olmanızı istiyor olabilir. Alt üst oturmaktansa kirada ayrı olmak en iyisi. Sen kendini seviyorsan diğerlerinin ne dediği önemli değil
Takılmıyorum zaten ama bunu ortam içerssindede yapıyor istemsizce her gelin gibi düşünmeye başlıuorım yllsa Allahın yarattıgı kulum ne çok ugraşıyor bizi yaratmak için Rabbim umrumda Değil ki zaten kendimi begeniyorum herkeste dile getirir kaynanamın yaptıgı aşırı farklı bişey istemsizce düşünüyorumYani siz kendinizi biliyorsanız boş verin derim niye bu konuyla canınızı sıkasınız ki.
Bu arada ayrı oturmanız bence daha iyi.
Takılmayın böyle şeylere derim.
Yok üst katında oturmamı istedi ben gitmedim istemedim istemiyorumda zaten ki ben istesem eşim asla istemiyor zaten ben normalde asla takılmam ama dediğim gibi istemsizce olan düşünülen bişey bu sebebini düşünüyorum yani ki eltimi görseniz yani kendimden eminim bin kat daha iyiyyim ama hep onu tutar begenir ve severBeğenmesin ,sevmesin, üst katında oturtmasın. Uzak durun şu kaynanalardan yaa. Kendinizi güzel buluyorsanız laflarına çok da takılmayın ağzı olan konuşuyor.
Boşver. Onlara göre bizler iş de yapmayız. Zaten makineler var bla bla. Devam eder. Dinleme. Başka şeyler düşünKesinlikle öyle ama sürekli olarak dile getirdigi için istemsizce psikolojik acaba bu kadın neden böyle diye kendi kendime düşünmeye başlıyorum teşekkürler
Beğenmiyordur, ki olabilir yani güzellik görecelidir çünkü. Bence siz bu kadar takılmamaya çalışın, beğenmesi gereken beğeniyorsa (eşiniz) sorun etmeyinMerhaba benim kaynanam güzellik konusu açıldıgında insanlar güzel dediginde gaz veriyolar gibisinden laflar kullanıyor yanı ben güzel değilmişim gibi begenmiyormuş gibi dile getiriyor ama onun yanında da insanlar güzel oldugumu dile getirir veya becerikli örnek anlatıyorum en yakın zamandan eşim iş yerinden kadın arkadaşlarının çok iyi oldugunu ve beni çok beğendiklerinin konusu açıldı bi şekilde nereden hatırlamıyorum kaynanamda alakası yok sana gaz veriyorlar sadece dedi ve bunu sürekli yapıyor acaba neden olabilir ? Kaynanam öyle kıskanç bir kadında değil görmedim yani yada hissettmedim ama aşırı ayrımcılık yapan bir kadın büyük gelinine herşeyi yapar eder bana veya eşime hiç bişey bizden bekler bi çok şeyi hatta büyük gelini üst katında oturuyor ben ise kiradayım ayrıyım onlardan halbuki tam tersi olması lazım kaynatam bile hep benim iyi becerikli oldugumu begendigini dile getirir ama kaynanam her seferinde küçümser mi desem bilmiyorum farklı davranıyor neden olabilir ?
işte sadece “sana gaz veriyorlar”a kadar dışarı vurabiliyor kıskançlığını gerisini içinde tutuyor ki tepki almasın. ne fenalar bu kayınvalideler ya onaylamıyorsun bari yorum yapma gaz veriyorlar diye.. siz özgüvenli duruşunuzdan ödün vermeyin konuşsun dursun.Merhaba benim kaynanam güzellik konusu açıldıgında insanlar güzel dediginde gaz veriyolar gibisinden laflar kullanıyor yanı ben güzel değilmişim gibi begenmiyormuş gibi dile getiriyor ama onun yanında da insanlar güzel oldugumu dile getirir veya becerikli örnek anlatıyorum en yakın zamandan eşim iş yerinden kadın arkadaşlarının çok iyi oldugunu ve beni çok beğendiklerinin konusu açıldı bi şekilde nereden hatırlamıyorum kaynanamda alakası yok sana gaz veriyorlar sadece dedi ve bunu sürekli yapıyor acaba neden olabilir ? Kaynanam öyle kıskanç bir kadında değil görmedim yani yada hissettmedim ama aşırı ayrımcılık yapan bir kadın büyük gelinine herşeyi yapar eder bana veya eşime hiç bişey bizden bekler bi çok şeyi hatta büyük gelini üst katında oturuyor ben ise kiradayım ayrıyım onlardan halbuki tam tersi olması lazım kaynatam bile hep benim iyi becerikli oldugumu begendigini dile getirir ama kaynanam her seferinde küçümser mi desem bilmiyorum farklı davranıyor neden olabilir ?
Sevmemesi daha iyi canım benim boşver. En iyi kaynana mesafeli olduğundurYok üst katında oturmamı istedi ben gitmedim istemedim istemiyorumda zaten ki ben istesem eşim asla istemiyor zaten ben normalde asla takılmam ama dediğim gibi istemsizce olan düşünülen bişey bu sebebini düşünüyorum yani ki eltimi görseniz yani kendimden eminim bin kat daha iyiyyim ama hep onu tutar begenir ve sever
E beğenmiyorsa da yüzüne söylemek çok kırıcı. Ben de kendimi beğenmiyorum. Eş ailesine değil ama kendi aileme arkadaşlarıma eşim benden daha iyi derim görüntü olarak. Tabiki onlar oo ne alaka senin kaşın gözün gibi varmı derler. Ama biri kaldırıp derse haklısın çok bozulurumBeğenmiyordur, ki olabilir yani güzellik görecelidir çünkü. Bence siz bu kadar takılmamaya çalışın, beğenmesi gereken beğeniyorsa (eşiniz) sorun etmeyin
Yani şöyle diğer oğlunu daha çok seviyor benim eşimi ne çok seviyor ne az ama diğer oğlu ömeri seviyor diyor yani çok karışık bi durum ben bile senelerdir içlerinde çözemedimEşinizin annesi ile arası nasıl. Eğer iyi ise en çok sizin eşinizi seviyor ise oğlunu paylaşmak zoruna gidiyordur. Kaynınızı daha az seviyordur yada paylaşımı daha azdır o yüzden eltinizle de derdi yokturdur
Yüzüne de beğenmiyoum dememiş zaten, üstü kapalı yorumlarıyla belli etmiş konusu açıldığı zamanlarda. Ayrıca adı üstünde kv. yani kv lerden nezaket beklememeyi kabullenmedik mi çoktanE beğenmiyorsa da yüzüne söylemek çok kırıcı. Ben de kendimi beğenmiyorum. Eş ailesine değil ama kendi aileme arkadaşlarıma eşim benden daha iyi derim görüntü olarak. Tabiki onlar oo ne alaka senin kaşın gözün gibi varmı derler. Ama biri kaldırıp derse haklısın çok bozulurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?