• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynana gelin hep düşman mı

Hop yeni üye sakin her kaynana sizinki gibi iyi olmayabilir sıkıntılar olabilir anlaşmazlıklar olabilir

cadı gelin olmana bile gerek kalmıyor
oğlunu kıskanması iyi olmanızı mutluluğunuzu kıskanması
bile yetiyor kayinvalideyle aranızın soğuk olmasına bile yetiyor sen ne kadar iyi olsanda

Birisinin için de zaten kıskançlık ve fesatlik
Varsa yapacak bişi yok

Ayrıca Gelinleri sopa nedir?

Gelinlere sopa nedir?

Eğer bir kayinvalide isen pek iyi bir kayınvalide olmadığın bu cümlenden anlaşılıyor.

Kusura bakma iyi bir insan değilsin.
İşin şaka tarafı yok dedim ya ben kv değl daha 25 yaşndaym

Burası BDV oldugu icin genelde sorunlu iliskiler mevcut.......bizde bunları okuyup yorumluyorum.
Ayy çok iyi anlasiyoruz şuraya bi mutluluk derdi iliştirivereyim mi desinler.

Hop yeni üye sakin her kaynana sizinki gibi iyi olmayabilir sıkıntılar olabilir anlaşmazlıklar olabilir

cadı gelin olmana bile gerek kalmıyor
oğlunu kıskanması iyi olmanızı mutluluğunuzu kıskanması
bile yetiyor kayinvalideyle aranızın soğuk olmasına bile yetiyor sen ne kadar iyi olsanda

Birisinin için de zaten kıskançlık ve fesatlik
Varsa yapacak bişi yok

Ayrıca Gelinleri sopa nedir?
Gelinlere sopa şakası ama burdaki gelinler çok fena cadı gibiler

Sorun olur da en ufak şeyi dağ gibi büyütüyorlar ayrıca burda bütün gelinler bence masum rolünü oynuyor
Fazla genel konuşmuyo musunuz?
Kimse kimseye ben kötüyüm demez.
Bunun gelin olmakla kaynana olmakla alakası yok.
İnsanlar yaşadıklarını 3 5 paragrafla da anlatamazlar.

Ayrıca çok gereksiz bir konu ve yaklaşımınız da aşırı artniyetli.

Burası BDV oldugu icin genelde sorunlu iliskiler mevcut.......bizde bunları okuyup yorumluyorum.
Ayy çok iyi anlasiyoruz şuraya bi mutluluk derdi iliştirivereyim mi desinler.
Benim demek istediğim burdaki gelinlerin çoğu eşinin ailesiyle görünmemek için bahane üretiyorlar yani mağdur rolü oynuyorlar

Önce 2 yıllık gelinim var. Sonra 25 yaşındayım.:KK53:

Ama her neyse iyi bir insana benzemiyorsun.
Kincilik var galiba

Fazla genel konuşmuyo musunuz?
Kimse kimseye ben kötüyüm demez.
Bunun gelin olmakla kaynana olmakla alakası yok.
İnsanlar yaşadıklarını 3 5 paragrafla da anlatamazlar.

Ayrıca çok gereksiz bir konu ve yaklaşımınız da aşırı artniyetli.
Hmm sen de kaynana düşmanısın sanırım

Burda okuyorum da herkes kaynasından görüşmesinden eşinin ailesinden şikayetçi toplum olarak neden bu kadar bencillik ta kızlar ilerde siz de kaynana olacaksnz eşinin ailesini bu kadar da çekişyitmeye ne gerek var ıyyyyyyyy eşimin ailesi başlığıyla başlayan konulardan gına geldi sanki burdaki gelinler masum rolünü oynuyor kim bilir burda ne kötü gelinler var sanki onlar kendileri mükemmel

Burada herkes bugunun mukemmel gelini yarinin da mukemmel kaynanasi :27:

Önce 2 yıllık gelinim var. Sonra 25 yaşındayım.:KK53:

Ama her neyse iyi bir insana benzemiyorsun.
Kincilik var galiba
Mesajı yanlış yazdım ben 2 yılda evliyim kinci olan burdaki gelinler sürekli eşlerinin ailesini çekiştirenler

nişanlılık döneminde anlasmamazlik yaşadık birbirimizi kırdık.ama kv benim için çok önemli bi insan puan gayet güzel anlaşıyoruz gelin kv iliskisinden çok arkadaş gibi dertlesiyoruz seviyorum kadını ne yapayım kiyamiyorum arada kizdirsada gormemezlikten duymamazliktan geliyorum öyle gecinip gidiyoruz :-)

Öncelikle konuya net cevabım size ne ? Herkesin derdi kendine.

Öte yandan sizin eşiniz niye sizi hiç kıskanmıyor ? Yoksa sizi yeterince sevmiyor mu ? Yoksa siz kıskanılacak kadar cazip bir kadın değil misiniz ? :KK53:

Yeni üye değilim ki diğer üyeliğim iptal olmuştu

Back
X