• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynana gelin hep düşman mı

Benim demek istediğim burdaki gelinlerin çoğu eşinin ailesiyle görünmemek için bahane üretiyorlar yani mağdur rolü oynuyorlar

Insanlarin hayatini verdikleri yazili bir kac örnekle degerlendiremezsiniz...size basit gelen seyin karsi tarafi ne hale getirdiginide burdan göremezsiniz!!!

Şükür benim de öyle burda kendi kendine eşinin ailesine düşman olan gelinler var ne kıskançlık ya

Her hareketten bir anlam çıkarmamak lazım. Ben öyle pek detaylı hesaplar yapan biri değilim. Erkek arkadaşım hep çok safsın diyor annem gibisin artik iyi anlamda diyordur umarım:KK70:

Ama ben bu söylediklerimi genellemiyorum kesinlikle. Bazı kayınvalideler cidden çok fena mesela babannem. Asla gelini olmak istemezdim:rolleyes:

Benim demek istediğim burdaki gelinlerin çoğu eşinin ailesiyle görünmemek için bahane üretiyorlar yani mağdur rolü oynuyorlar
nerden bilebilirsin?
belki haklısın ,belki dEğil!
hicbirimiz bilemeyiz
mağdur rolü oynuyorlar demek hoş değil.
biz burda
anasının gaziyla karısını tekme tokat dovenide okuyoruz.
kasinın üstünde gözü var kaynanamin bana ters bakıyor diyenide okuyoruz.
ona görede cevaplar veriliyor
okuduğunuz konulardan böyle bir genelleme yapmanız doğru olmaz.
tekrarliyorum burasi dertlerin anlatildigi bir başlık.

Mesajı yanlış yazdım ben 2 yılda evliyim kinci olan burdaki gelinler sürekli eşlerinin ailesini çekiştirenler

Burada 45+ üstü kadınlar olsaydi gelinlerinden şikayetçi kv konularından geçilmezdi.

Sen iyi.olabilirsin herkes iyi olmak zorunda değil. Herkes kötü olmak zorunda da değil.
İnsanlar burada dertlerini paylaşıyor. Saygı sinirini asanlar da oluyor fakat bu kişilerin üslubu ile alakalıdır buradan yola çıkarak tüm gelinlere cadı deme hakkına sahip olmuyorsunuz.

Eğer tüm gelinler cadı ise tümden gelim yöntemine göre sizde cadı oluyorsunuz.

Öncelikle konuya net cevabım size ne ? Herkesin derdi kendine.

Öte yandan sizin eşiniz niye sizi hiç kıskanmıyor ? Yoksa sizi yeterince sevmiyor mu ? Yoksa siz kıskanılacak kadar cazip bir kadın değil misiniz ? :KK53:
Hülya Avşar benziyorum. Arkadaşlar öyle der eşimin huyu öyle ona göre güvenmek daha önemli sana güvencem her konuda kıskanmayın gerek duymuyorum diyor

Sadece bi kızım var ama oğlum olması gelin derdi çekemem:KK70:

Burayada çömmek lazım nereye çömsem konu patlıyor gidiyor :KK14: senin trend bi konu yaratmaya çalıştığını hissettim gelinlere sopayla dayak ne işsin hacı sen :KK14:

Gayet cazibe fitil fiziği çok hoş mavi gözlüyüm elma yanaklı kiraz dudaklıym

Back
X