Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim demek istediğim burdaki gelinlerin çoğu eşinin ailesiyle görünmemek için bahane üretiyorlar yani mağdur rolü oynuyorlar
Şükür benim de öyle burda kendi kendine eşinin ailesine düşman olan gelinler var ne kıskançlık ya
Bende gelinim beni örnek alBen gelinim 2 yıldır evliyim burdaki Gelinleri örnek almam
nerden bilebilirsin?Benim demek istediğim burdaki gelinlerin çoğu eşinin ailesiyle görünmemek için bahane üretiyorlar yani mağdur rolü oynuyorlar
Insanlarin hayatini verdikleri yazili bir kac örnekle degerlendiremezsiniz...size basit gelen seyin karsi tarafi ne hale getirdiginide burdan göremezsiniz!!!
Ah şu gelin milletini bi sopayla falanda yatırcaksın
Mesajı yanlış yazdım ben 2 yılda evliyim kinci olan burdaki gelinler sürekli eşlerinin ailesini çekiştirenler
Kaynana mısınız yoksa siz![]()
3 doğum yaptım 3üde kız.Konu sahibi kesin oğlan doğurdu ,başladı başımıza kaynana kesilmeye
Hülya Avşar benziyorum. Arkadaşlar öyle der eşimin huyu öyle ona göre güvenmek daha önemli sana güvencem her konuda kıskanmayın gerek duymuyorum diyorÖncelikle konuya net cevabım size ne ? Herkesin derdi kendine.
Öte yandan sizin eşiniz niye sizi hiç kıskanmıyor ? Yoksa sizi yeterince sevmiyor mu ? Yoksa siz kıskanılacak kadar cazip bir kadın değil misiniz ?![]()
İnsan kınadığını yaşamadan ölmezmiş. Bunu hiç duydunuzmu?Sadece bi kızım var ama oğlum olması gelin derdi çekemem![]()
peki öyleyse niye bunu bir dert olarak görüp konu açtınız?Hülya Avşar benziyorum. Arkadaşlar öyle der eşimin huyu öyle ona göre güvenmek daha önemli sana güvencem her konuda kıskanmayın gerek duymuyorum diyor