- 20 Ocak 2010
- 47.608
- 178.756
- 1.123
- 44
Sen bu zekayı burda harcama bence zaten bu kafayla da çok yaşamazsınEşim çok kibardır asla horlamaz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen bu zekayı burda harcama bence zaten bu kafayla da çok yaşamazsınEşim çok kibardır asla horlamaz
Ooyy kuzum beniimm. Arkadaşsızmı kaldın sen, canın mı sıkkın senin.Vayy be horlama da çekilmez
birbirlerine sürtünerek cogaliyolar bunlar kesin kanaat getirdim....
Gayet sosyalim rehberimdekilrti sayamsm o dereceOoyy kuzum beniimm. Arkadaşsızmı kaldın sen, canın mı sıkkın senin.
Yerim seni yerim![]()
Eşim çok kibardır asla horlamaz
Hımmm ok.Gayet sosyalim rehberimdekilrti sayamsm o derece
Yok kız tuşlarım mı bozuk ne harfler iç içe giriyoryazııık eli ayağı dolaştı birden, yazamıyor![]()
Evet çok yazık. Hem kaynanamı seviyorum hemde eşim kıskanıyor. Hayat bana güzel ayolÇok kırılmış ühüüü zaten kocişide kıskanmıyor![]()
Tadını çıkar cımbız geliyooooorrrrYok kız tuşlarım mı bozuk ne harfler iç içe giriyor
Neden işinize gelmeyene trol Fake muamelesi yapıyorsunuz
Yok kız tuşlarım mı bozuk ne harfler iç içe giriyor
Kıskanç değil ama kibar modern görgülü osmanlı beyefendisiEvet çok yazık. Hem kaynanamı seviyorum hemde eşim kıskanıyor. Hayat bana güzel ayol![]()
Cadı, gelin, kaynana, dağ, kıskanmak, sopa, koca, koca, gelin, kaynana, dağ, cadı
Tamam anladık
![]()
Allah çirkin bahtı versin. Üzüldüm beyfendiyeKıskanç değil ama kibar modern görgülü osmanlı beyefendisi