• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynana gelin hep düşman mı

Fitil fizikli, elma yanaklı, kiraz dudaklı Necla:confused:

valla durup durup bu cümleye gülüyorum

[
QUOTE="Neclaa26, post: 44133461, member: 722853"]Gayet cazibe fitil fiziği çok hoş mavi gözlüyüm elma yanaklı kiraz dudaklıym[/QUOTE]

Fitil fizikli, elma yanaklı, kiraz dudaklı Necla:confused:

valla durup durup bu cümleye gülüyorum

[
QUOTE="Neclaa26, post: 44133461, member: 722853"]Gayet cazibe fitil fiziği çok hoş mavi gözlüyüm elma yanaklı kiraz dudaklıym
[/QUOTE]

Aaaaayyyhuu bunu yeni gördüm koptum durdurun beni :KK70::KK70::KK70:

Kaynana gelin diye bir çatışma yok.
İyi insan ve haset insan çatışması var.
Bu haset kişi kayınvalide de olabilir, gelin, baldız, görümce, elti de olabilir veya hiçbiri olmayabilir.
Benim hayatımda mesela bu haset durumuna örnek yok.
Karşılıklı saygı sevgi sınırı var.
İlla ki kayınvalidemi yüzde yüz onaylamıyorum ya da dediklerini yapmıyorum, o da beni aynı şekilde ama bu onun ya da benim saygı sınırını aştığım anlamına gelmiyor.
Bizim ilişkimizde büyükler önerilerini sunuyor ve ben kafama uyanı yapıyorum, bu kadar basit.
Bir şeyleri büyütmek isterse insan, pireyi deve yapar.
Her ilişkide herkes haddini ve saygısını bildiği sürece büyük olayların çıkması mümkün değildir.

Son düzenleme:
Valla ben daha hiç denk gelmedim kıskançlıktan validesine çamur atıp çirkeflik yapıp burda dem vuran. Senin tuzun kuru suyun oluktan ağzına direkt akıyor galiba. Allah ağzının tadını bozmasın ne diim nazar değmesin diyelim. Valla bende validemi çok severdim ama şimdi 'çok' olan kısmı gitti malesef. İyice tanıdıktan teşviki mesai yapa yapa değişik tuhaf taraflarıyla müşerref olduk malesef. Daha 2 gün önce onlardaydık kendi köyünün derneği takvim bastırmış onu gördüm aa anne köyün güzelmiş die incelerken ben sana vermedim onu oğlum oynasın die verdim demez mi (oğlum dediği torunu) eşim yüzüme baktı bi an o da şaşırdı ne dicem die bekledi ama hiç bozuntuya vermedim kendimi çok ezik hissetim yapcak bişey yok böle değişik laflar söleye söleye soğutuyor kendinden zateb yapı itibari ilede soğuktur kendi kardeşleriyle bile arası yoktur. Ama samimiyet bekler sıcakkanlılık bekler muhabbet ister karşısındakinden enteresan yani. Napalım şimdi konu sahibi annecim annecim diye eteklerinde mi dolaşalım şimdi.

Aaaaayyyhuu bunu yeni gördüm koptum durdurun beni :KK70::KK70::KK70:
kaynanasiyla sürtüşüyomuymustan beri aralıksız kahkaha ayiyorum.
bi koltukta keyif yaptirmadiniz diyerekten terki diyar eyledi beyim:KK70::KK70::KK70::KK70:[/QUOTE]

Hint kumaşı cagirdiysa :-)

Back
X