- 10 Nisan 2014
- 43.051
- 114.877
- 798
kudüsteki ağlama duvarı daha etkili olur oraya gidinGel her cuma tellı babaya gidip 1 saat aglıyalım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kudüsteki ağlama duvarı daha etkili olur oraya gidinGel her cuma tellı babaya gidip 1 saat aglıyalım![]()
Eyup ssultanda da seker dagitalim mutlaka![]()
![]()
ayyy hatırlatmayın o kurdu bir de ayrıntılı anlattı kaç kere iyyyyyAyy bide o vaka vardı 2 metre![]()
İşte bunu bekliyodum![]()
Seker firmasiyla mi anlassak giiKutu kutu dagıtalım bak 35 kadar bulamazsak bız zaten femınısttız evlılık bıze uzak dıye tavır takıncaz tamamı
İşte bunu bekliyodum![]()
Mune ablanin cimbizi yarin beni cok acitacak amma sana degeerr necla.. dostluklar bugun icin.![]()
Eyup ssultanda da seker dagitalim mutlaka![]()
![]()
Fötibor! konusunda banlar çıkmamış ama galiba
yok yok, banlanmayız biz
banım daha bugün açıldı yapmayın etmeyinKız deme ya hep hafta sonları cimbizliyo beni kikonuyu taşıdı belki acitmaz bizim gibi fitil ficutlu üyeleri nerden bulcek
![]()
Kız deme ya hep hafta sonları cimbizliyo beni kikonuyu taşıdı belki acitmaz bizim gibi fitil ficutlu üyeleri nerden bulcek
![]()
Cumadan çıkan ilk kişiye kapalı kilit açtırın.![]()
Ben sımdı kahve falımı okudum bana yenı yılda evlılık varmismo senı yarı yolda bırakabılırım bılıyosun koca bulunca arkadaşlar satılır
![]()
Kaçalım bence![]()
Bak bir de bu konusu var.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/patatesli-boregim-ve-basima-gelenler.680127/
aslında bütün konuları ayrı olaydı.Başka bir konuya da ben adetli iken asla banyo yapmam hepi topu 9 gün zaten yazması ile olay yaratmıştı sevgili üye
![]()