Kaynana gelininin üzerine kızgın yağ dökmüş!!

Kocası ve kocasının akrabaları baskı yaparlar, kadını sindirirler. Kaynana da ceza falan almaz.
Zaten bizim ülkemizdeki tolere etme meselesi iyice abartıldı. Her olayda "yapmış bir hata" denebiliyor ve bir şekilde üstü örtülüyor.
Fakat bazı şeylerin telafisi, affı olmaz. Bazı şeyler gitti mi bir daha geri gelmez. Bu gibi durumlarda gerekli yaptırım uygulanmazsa, bugün kızgın yağla adam yaralayan, yarın o adamı öldürür işte.
Maalesef bazı insanlarda sağduyu, otokontrol mekanizması yok. Bu gibi insanları ancak cezalar kontrol altına tutabiliyor.

2gun once gormustum haberi.
Kavga ediyolar sonra gelin uyurken dokmus.
Kadinin ifadesini alip serbest birakmislar.
İz kalabilir ve his kaybi da olabilirmis bundan sonra.
Resmen öldurmeye tessebus nasil serbest kalir.
Hani kavga etmisler tahrik felan desekte zaten gelin uyyomus ne gibi bir savunma yaptiki.

Dün haberlerde gördüm agzım açık kaldı ya allahın cezası bolca bela okudum ama hapse de girmesini isterdim o kadından beter olmasını da isterim ama nafile. işe bak serbest kalmış bir de. o kadının mahvettiği hayatı ne olacak şimdi yüzünü bu kadar mı kıskanıyordun ey kalpsiz yaratık. tek duamız cehennem ateşinden çıkamaması olucak.

hukukta bir olay var ya bu da emsal teşkil ediyor, diğer bu tarz olaylar bu sonuçla sonuçlanıyor bildiğim kadarıyla. yani kaynanalara kızgın yağ olayının kapısı açılmış olur bu şeytan serbestse.

Allah lime lime etsin o iti. İnsan bile diyemiyorum. Canavar pislik. O kocası o kadına hala anam derse yuhhh olsun.

Serbest bırakılmasına çok şaşırdım acaba kanıt olmadığı için mi serbest bıraktılar?

Insan öldürmeye teşebbüs var nasıl serbest bırakılıyor? Kadın kendi kendine kızgın yağ dökmedi ya neden araştırmadan serbest bırakmışlar?

Kaldı ki cani kadının oğlu da hastaymış, gelini zaten ona bakmak zorunda olduğu için kendisi çocuğa bakmaya gelmiş.
Insan oğlunu da mı düşünmez "ben böyle yaparsam oğlum ne yapar sonra" diye?

İnanamadım bu habere nasil bir caniliktir bu ya. hadi diyelim ki gelinin de hatalari var ama hicbir sekilde hicbir insana yapilacak bir hareket deģil bunu yapan insan degildir yaa hersey biryana torununun annesi o kadın ne olcak şimdi nasıl aynaya bakcak rabbim şifa versin yaa Allahım islah etsin boyle kotüluk yapanları bu kadar olmaz pess yani.

Gördüm haberlerde
Allah bildiği gibi yapsın inşallah bu ne vicdansızlık !
Zavallı kadının canı nasıl yanmıştır :sinirli:
Neden böyleleri cezasını çekmiyor ??!

Eşim vardı yanımda haberi okuduğumuzda tepkisi aynen şı oldu "ulan orası senin evin değil oğlunla gelininin evi kocandan ayrılmışsın oğlun sana evini açmış kır k.ç.nı otur ne karışıyorsun geline" dedi. Geliniyle birlikte oğluda şikayetçi olmuş kadından genelde alışkın olduğumuz şey aksi olduğu için şaşkın bi tepki verdim ama eşim ben olsam bende şikayetçi olurdum dedi. "Kızgın yağ dökmek planlı bişey beklicen yağı kızdırıcan gidip dökücen. O zamana kadar aklın başına gelmiyorsa o sinir geçmiyorsa zaten ruh hastasısındır çeksim cezasını" dedi. O an düşündüm o kadar kötü şey oluyor ki evliliklerde kv kp yüzünden, nelere şaşırır olmuşum.

Sonra bi haber daha gördüm 72 yaşındaki kadın gelinini av tüfeğiyle vırmuş sonra da kaçmış.
Ne günlere kaldık.

Evet gordum dun haberde.
Kadnin yuzunu gostermiyorlar haberlerde.
Su an gordum resimde ve icim cekildi ya.
Allahim nasil bi acidir kim bilir o yaniklar.
Insafsiz kayinvalide.
Bide dediki gelin icinde kizgin yagda vardi.
Plan program yapmis resmen karisim yapmis pislik mahlukat.
Allahim nez zamanda iylestirir insallah gelini.

Cok daha dikkatimi ceken, kv serbest birakilmis??

Aaaaaaaa ne diyecegimi bilemedim
Bu ne gaddarlik
Allah bildigi gibi yapsin
Vicdansiz kopek

Pislik kadin..
Kodin diye bir roman vardi annesi oğluna döküyordu..
Böylesi insanlara psikopat demek onlari akliyor.
böylesi vicdanini kaybetmis nasil olabilir!!!!
Dünyanın en kötü kavgasini ettigin adama bile yapılmaz.
Adalet yerini diger dunyada bulacak ama inşallah bu dünyada da bulsun.

Back
X