Selam arkadaşlar uzun zamandır yokum rahatsızım biraz çok şükür iyiyim şuan, kaynana aradı açmadım telefonu, kaynana gelicekmiş hafta sonu, gelsinde iyi bir rezil edicem, evlendiğim günden bugüne kadarki tüm söyliceklerimi söylicem, düğünden bu yana yapmadıklarınımı, söz veripde kandırdıklarınımı, kendilerini acındırıp sağ gösterip sol vurmalarınımı, onların gibi bir aileye gelin gittiğim için ne kadar pişman olduğumu, evime geldiklerinde yaptığım emeklerimin size değmez olduklarını söylememmi oooooooooooooooooooooooooğğğğğğğğğğğğğ daha neler neler, gelsin yatakdan kalmıcam, zaten hamileyim onla uğraşamam, yok artık eskisi gibi onlar için işe gittiğim halde, gecelerden sofra masalar hazırlamalar yemekler yapmalar, geldiğinde beni yatak odasında uyur vaziyette, ayrıca dolapda eğer bir gün önceden kalan varsa yemek onu görür, zaten annem sagolsun hamileyim diye yapıp getiriyor artık, hafta sonu yapmaz ben evdeyim bende yapmıcam bilerek, otursunlar içeride oğluyla, aç susuz, yada kalkar kendileri yaparlar ne yaparlarsa, sonra yallah evine.