Kaynana geliyor gelsinde iyi bir rezil edeyim :)

Bence hic gerek yok laf sokmaya. Guzelce dinlen rahatina bak ilgisiz dur ama lafta sokma yani.
Ne kadar istenmeyen annede olsa sonucta o kocanin annesi.
Bir sure sonra onunda zoruna gitmeye basliyacak.

Seni cok seviyor olabilir ama annesi icin karsilik beklemeden canini bile verir her insan.

Bak bazi konularda annesinden ne sikayeti olan insanlar bile onlardan vazgecemiyo.

Zaten icinde esine karsi buyuk bir ask varsa onun hatirina susmayi, esini kirmamak adina olcusunde saygi gostermeyi secersin.

HIMMM ben saygısızım şimdi anladım , maşallah kaynanan huri melek sende, allah bol iyi geçimelr versin ozaman gözümüz yokki, sen her kaynanayı yada eşin tarafını bir tutma, ne yani büyük diye saygımı göstercem haksızlığa uğrayıp buna saygı değil ENAYİLİK denir.

Sanırım sapla samanı karıştırıyorsun sana yapılan her eziyete boyun ey diyen yok tabii hakkını savun söylenen laflara cevabını ver ama üsturuplu bir şekilde ver saygı sınırlarını geçmeden.

Az önce bi konu okudum
1 yıllık evli kadına bayramda 70 kişilik sarma sar, et kavur, sütlaç yap bizim çevre geniş diyomuş eşi
Kızda üzülüyo

Asıl o aile sen gelin gitcekmişsin de görürlermiş sütlacı ama nerdeee :6:
Senin Ous ta pek mülayim mesela

natlus cennet mahallesindeki pembe gibisin
:1::1: buna çk güldüm gözümden yaş geldi

Bizim kaynanalara senın gıbı elı maşalı bı gelın lazım kı akılları baslarına gelsın...
bencedeee buldular bizim gibi sessiz gelinleri her türlü dengesizliklerine göz yumuyorum :ssz:

natlus bacım Allah sana kolaylık versin kaynanayla bozmuşsun kafayı :34:

Bence hic gerek yok laf sokmaya. Guzelce dinlen rahatina bak ilgisiz dur ama lafta sokma yani.
Ne kadar istenmeyen annede olsa sonucta o kocanin annesi.
Bir sure sonra onunda zoruna gitmeye basliyacak.

Seni cok seviyor olabilir ama annesi icin karsilik beklemeden canini bile verir her insan.

Bak bazi konularda annesinden ne sikayeti olan insanlar bile onlardan vazgecemiyo.

Zaten icinde esine karsi buyuk bir ask varsa onun hatirina susmayi, esini kirmamak adina olcusunde saygi gostermeyi secersin.

AHHHHH Bir yapabilsem mantığım yapma kalbi ise yap diyor,

Sanırım sapla samanı karıştırıyorsun sana yapılan her eziyete boyun ey diyen yok tabii hakkını savun söylenen laflara cevabını ver ama üsturuplu bir şekilde ver saygı sınırlarını geçmeden.

eee iyide rezil edicez dedikse küfür edicez demedik yahu sende alemsin :52:

AHHHHH Bir yapabilsem mantığım yapma kalbi ise yap diyor,

Kalbini dinle hersey daha guzel olur.

Samimi olma mecbur kalmadikca iletisime gecme ama yanyana gelince esinin hatirina sus.
O zaman esin seni daha cok sevicektir eminim:)

kaç kez laf vurdum soktum anlamamazlığa geldiler, aptal ayağına yattılar, bu sefer anlıcak şekilde söylicem ister anlasın artık ister anlamasın :52: valla hakedecek biri olmasa zaten böyle davranmam dimi durup dururken, bende insan evladıyım, duygusuz, bencil, kötü bir ideğilimki zulüm edeyim, YAPANA DEĞİL YAPTIRANA, SÖYLEYENE DEĞİL SÖYLETENE bakıcaksın derler bizim oralarda :52::52::52: Bİlmem anlatabildimmi kız bacım :52:

doğru demişssin umarım bunları yaparken arkanda duran bi eşin vardır canmm

Natlus hani kayınvalidenin ayaklarını kesmiştin,ne oldu görülüyor ki kestiğin kör bıçakmış işe yaramamış :6::6:

İlginç bir kadınsın..
Ama ALLAH var korkarım ben.
İnan bana benim kayınvalide adayım da çok fena..
Bana neler dedi neler..
Ama sustum. ALLAH var çünkü..
Zamanı geldiğinde yine hala ısrarla yaparsa saygımı aşmadan cevabımı veririm..
Senin yaptıkların çok çirkin.
Yapmayın,sende bir anne adayısın sonuçta..:31:

:36:
Sen bana hangi hakla ''kızım'' diye hitap edebilirsinki,bu ne cüret böyle söylermisin!
Senin mahalle arkadaşın değilim ben..

senin yaptıgın yorumlar 40 yıllık arkadaş gibi maşallah ,:52: hem sen kim oluyorsunki cüret felan , sende biz ve k.k üyesi olmuş sıradan bir insansın dimi hepimiz gibi İNSAN. hepimiz gibi sıradan bir İNSAN yok başka sıfatınız varsa söyleyin efendim.

*** MAHALELDEN ARAKDAŞIM GİBİ MAŞALAHH AKIL VERMELER NE OLUYOR SEN BANA 40 YILLIK DOSTUMMUŞ GİBİ YORUM YAPARKEN İYİ AMA:36:

Son düzenleme:
Back
X