Kaynana geliyor gelsinde iyi bir rezil edeyim :)

canım boşa yorma kendini,canını boşa sıkma,kaos yaratıyosun demekten kastım natlusun üslubu,karakteri,konuşma tarzı belli malzeme veriyosun oda cevap veriyor..gittikçe tartışmaya gider olay...yazdıklarında haklısın ama yazdıklarımızın hiç birini idrak ettiğini düşünmüyorum.. :34: kendimi ifade edebilmişimdir umarım..

Çok uyardık yapma etme dedik dinlemedi bile kimseyi.
Sorun yok merak etmeyin :34:

Tartışmayalım hanımlar:34:

Müdürüm saygılar,:ssz:

Allah senin kaynanaya eşine hattta sülaleye yaşadığın yere ve seninle muhatap olan herkese sabır versin ne diyelim :ssz::1:
Dikkat et kaynanaya laf sayıcam diye stresten doğurma :ssz::51:

ilginç...:19:
ne yaşadın bilmiyorum ama biraz fazla saygısızlık etmiş olursun.
senin onu yatak odanda uyuyor olarak karşılaman, kalkıp misafirine yemek, ikram hazırlamaman kendine olan evine olan saygısızlığını gösterir.
bizlerde hamileyiz, ne olursa olsun kapıya gelen insan düşman dahi olsa tanrı misafiri sayılır.
bu kadar sert düşünme derim.

ilginç...:19:
ne yaşadın bilmiyorum ama biraz fazla saygısızlık etmiş olursun.
senin onu yatak odanda uyuyor olarak karşılaman, kalkıp misafirine yemek, ikram hazırlamaman kendine olan evine olan saygısızlığını gösterir.
bizlerde hamileyiz, ne olursa olsun kapıya gelen insan düşman dahi olsa tanrı misafiri sayılır.
bu kadar sert düşünme derim.

senin hamilelik iyi geçiyor herkesinki güzel geçicek diye bişey yok benimki zor geçiyor düşük tehditim var ALLAH KORUSUN . istirahat verdi doktor ama nerde borç yüzünden çalışıyorum bu halde, hafta sonu hanfendi gelince insansa geldiğinde yemek yapsında biz yiyelim, benim gelen kaynanaya yemek yapmıcamı eleştiricene, gelen kaynananın yemek yapıp getirmemesini eleştir derim. eve geleni aç gönderdiğimiz yok tabikide, ama insan olan hamile gelinine hizmet eder, hamile gelin kaynanaya değil benim bildiğim.

Çok uyardık yapma etme dedik dinlemedi bile kimseyi.
Sorun yok merak etmeyin :34:

Müdürüm saygılar,:ssz:

HANIMKELEŞİMİ GETİR LAKAPLI BAYAN, NASIL BİRİ OLDUĞUN AVATARDA BELLİ YENİ FARKETTİM, BANA KİBARCIK OYNUYORSUN AMA KOYDUĞUN RESMİ FARKEDİNCE AVATARINDA KONUŞTUKLARINLA BAĞDAŞTIRAMADIM ayyyy gülüyorum sana :52::52::52: inanılmazsın.

senin hamilelik iyi geçiyor herkesinki güzel geçicek diye bişey yok benimki zor geçiyor düşük tehditim var ALLAH KORUSUN . istirahat verdi doktor ama nerde borç yüzünden çalışıyorum bu halde, hafta sonu hanfendi gelince insansa geldiğinde yemek yapsında biz yiyelim, benim gelen kaynanaya yemek yapmıcamı eleştiricene, gelen kaynananın yemek yapıp getirmemesini eleştir derim. eve geleni aç gönderdiğimiz yok tabikide, ama insan olan hamile gelinine hizmet eder, hamile gelin kaynanaya değil benim bildiğim.

uslubun o kadar sertki buz gibi itiyorsun insanı kendinden. allah bebeğini korusun düşük tehliken olmasına üzüldüm.
benim söz ettiğim şey her ne olursa olsun hizmet edemiyorsan bile en azından kendi evinde saygılı ol. istemezsen onun evine gitmezsin ' di. fakat dedimya uslup.
herneyse ben sadece fikrimi söyledim.

Eziyetçi kaynanaya eziyetçi gelin yap valla, ama bebeğini strese sokma.

(İstediği avatarı koyar natluscum herkese çekmiş hareketini, herkes memnun görmüyor musun? Senle ben hariç. Sen niye belirterek bunu çizgiyi aşıyorsun ki aa? Lütfen. Sen yapamazsın ama o istediğini yapar!)

uzun zamandır mı yoktun :27: şaka yapıyosun sanırım..

sultancım geçmiş olsun ama seni içinin bu fenalığı bu kini hasta etmiştir benden söylmesi.o bebeciğe yazık annesinin stresi aynen geçiyo yavrucağa..

haydi gazan mübarek olsun sakın lafını sakınma senden beleneni hakkıyla yerine getir.bayramlar zaten küçükler büyüklerin ağzının payını versin diye değil midir!

az bile yapıyorsun devam et :46::46:

*

Yöneticilere birşey danışmak istiyorum.. Natlusben sürekli konu açıyor ve genelde üyeler arası kışkırtma oluyor ..Bu kişi daha önce UI yapıldı tekrar böyle konular açmasına neden izin veriliyor merak ediyorum.:ssz:

Eziyetçi kaynanaya eziyetçi gelin yap valla, ama bebeğini strese sokma.

(İstediği avatarı koyar natluscum herkese çekmiş hareketini, herkes memnun görmüyor musun? Senle ben hariç. Sen niye belirterek bunu çizgiyi aşıyorsun ki aa? Lütfen. Sen yapamazsın ama o istediğini yapar!)

Pardon..
Şİkayetçiyseniz eğer buyurun edin sizde sorun yok.

natlus,
burası mahalle değil, bizlerde eşinin sülalesi değiliz, burası kk, kuralları var, burda öyle millete ağzına geleni sayamazsın, seni defalarca üyelikten attık, bumerang gibi geldin, hiçbirşeyden ders almamışsın ki eski tavırlarına devam ediyorsun, üyenin avatarıyla ilgili sorun olsa biz bostan korkuluğu değiliz, müdahale ederiz, sorun görmemişiz ki işlem yapmamışız.

Konu üstüne konu açıyorsun eyvallah ama eşine kaynana diş geçirememenin hıncını üyelerden alamazsın, alırım dersen konuların açıldığı gibi kapatılır, ya site kurallarına uygun davranırsın ya da topiklerim kapatılıyor diye hayıflanırsın.

Back
X