Gitmek ıstemıyorum esım zorluyo ya yurtdısından akrabaları gelecekmıs cumartesı gunu gomecekler 1saat once vefat ettı kadın. Benım salak kocamda sureklı arıyo bıseye ıhtıyacınız varmı dıye kendısı ıs ıcın sehır dısında kanadı olsa takıp gelecek adamın umrunda degıl bıze demedıklerı bassaglıgı ve gecmıs olsunGitme :)
Kocan tek başına gitsin o zaman yani seni zorlamasına gerek yok benceGitmek ıstemıyorum esım zorluyo ya yurtdısından akrabaları gelecekmıs cumartesı gunu gomecekler 1saat once vefat ettı kadın. Benım salak kocamda sureklı arıyo bıseye ıhtıyacınız varmı dıye kendısı ıs ıcın sehır dısında kanadı olsa takıp gelecek adamın umrunda degıl bıze demedıklerı bassaglıgı ve gecmıs olsun
Her gün gider en yakın akrabaları cunku. Hergun gıtmez hatta o okumalar bıtene kadar kalır orda ölen kadınla arkadas gıbıler yasıt sayılırlar.Kaynananız her gün cenaze evinde olacak değil ya.. Nasıl olsa yeri gelir söylenmesi gerekeni söylersiniz ama bence bu kadar kindar olmayın. Anneleri ölmüş neticede.10 dakika dursanız yeter.
Ama bu anneleri vefat edenler de konu sahibine hiç bir şekilde hastalıkta vefatta arayıp sormamışlar o yüzden böyle düşünüyor sanırımKaynananız her gün cenaze evinde olacak değil ya.. Nasıl olsa yeri gelir söylenmesi gerekeni söylersiniz ama bence bu kadar kindar olmayın. Anneleri ölmüş neticede.10 dakika dursanız yeter.
Zaten görünce ahh güzel gelin ahh bılmem ne gelın dıyıp muhabbetteler ama bı telefondanda bassaglıgı dılemelerını bekledım bebegını kaybetmıssın gecmıs olsun demelerını bekledım. Sımdı onlarda benden beklıyomus esım oyle dıyo bana al arabayı gıt yarın orda bulusuruz dıyo. Vallahi benım kocam süzme salakŞu koca kişilerinin bu duyar kasmaları beni bitiriyor.
İnsanlar size hangi alanda değer veriyorsa siz de onlara aynı değeri göstermelisiniz, gereğinden fazlası denklemi bozuyor. Bir anlayamadılar.
Haklısınız siz de büyük bir acı yaşamış ve kırgınlıklarınızı iyileştirememişsiniz gitmeyin, gitmek istiyorsa eşiniz gitsin.
Bu arada başınız sağolsun. İnşAllah bebeğinizi sağ salim kucağınıza alırsınız :))
Ay ne kadar kindarsınız. Şu yoruma inanamadım resmen. İnsan akrabasını arayınca salak mı oluyor? Ben olsam kendim söylerim ara sor diye. İnsan en çok böyle günlerde ihtiyaç duyar çünkü. Demedilerse o onların kabahati. Eşiniz insanlıgını yapmasın mı? Kalbinizi bu kadar karartmayın. Yazık..Gitmek ıstemıyorum esım zorluyo ya yurtdısından akrabaları gelecekmıs cumartesı gunu gomecekler 1saat once vefat ettı kadın. Benım salak kocamda sureklı arıyo bıseye ıhtıyacınız varmı dıye kendısı ıs ıcın sehır dısında kanadı olsa takıp gelecek adamın umrunda degıl bıze demedıklerı bassaglıgı ve gecmıs olsun
Zaten görünce ahh güzel gelin ahh bılmem ne gelın dıyıp muhabbetteler ama bı telefondanda bassaglıgı dılemelerını bekledım bebegını kaybetmıssın gecmıs olsun demelerını bekledım. Sımdı onlarda benden beklıyomus esım oyle dıyo bana al arabayı gıt yarın orda bulusuruz dıyo. Vallahi benım kocam süzme salak
Kaynanamla hala konusuyoken ölen kadın rahatsızlanmıs bıze yakın bı hastanede yogun bakımda kalmıstı kaynanam da bılıyo benı hıcbıseyde aramadıklarını esımı arıyo fatma halanı yogun bakıma kaldırmıslar loveıtrede soyle arasın fazıl amcanı bı gecmıs olsun desın hastane yakın yarında gecmıs olsuna ugrar dıye ben duydum dedıklerını esımde bana buyukluk sende kalsın ınsanlık halı unutmuslardır senı bassaglıgına gecmıs olsuna aramayı dıyo. Unuttularda 1senedır hıcmı musaıt olmadınızAma bu anneleri vefat edenler de konu sahibine hiç bir şekilde hastalıkta vefatta arayıp sormamışlar o yüzden böyle düşünüyor sanırım
Valla canım benim zor günüm de yanımda olmayan insanın bende yanında olmam ama eşime bişey diyemem o gidebilir . Aslında tam tersi senin zor gününde yanında olmayanın sen onun zor gününde yanında ol ki utandırKaynanamla hala konusuyoken ölen kadın rahatsızlanmıs bıze yakın bı hastanede yogun bakımda kalmıstı kaynanam da bılıyo benı hıcbıseyde aramadıklarını esımı arıyo fatma halanı yogun bakıma kaldırmıslar loveıtrede soyle arasın fazıl amcanı bı gecmıs olsun desın hastane yakın yarında gecmıs olsuna ugrar dıye ben duydum dedıklerını esımde bana buyukluk sende kalsın ınsanlık halı unutmuslardır senı bassaglıgına gecmıs olsuna aramayı dıyo. Unuttularda 1senedır hıcmı musaıt olmadınız
Kalbımı nıye karartayım bende bı can tasıyodum sımdı tekrar bı can tasıyorum. Onlarda benı aramadılar sormadılar onların kalbi pür-i pakta benım kı zından karası mı? Cıkın konumdanAy ne kadar kindarsınız. Şu yoruma inanamadım resmen. İnsan akrabasını arayınca salak mı oluyor? Ben olsam kendim söylerim ara sor diye. İnsan en çok böyle günlerde ihtiyaç duyar çünkü. Demedilerse o onların kabahati. Eşiniz insanlıgını yapmasın mı? Kalbinizi bu kadar karartmayın. Yazık..
Ya inanın benim hiç huyum değildir böyle karşılıklı şeyler yapmak. Hele konu ölüm olunca.. Empati kuramadım konu sahibiyle.Ama bu anneleri vefat edenler de konu sahibine hiç bir şekilde hastalıkta vefatta arayıp sormamışlar o yüzden böyle düşünüyor sanırım
Kızlar kaynana konumu bılıyorsunuz. Artık gorusmuyoruz kesınlıkle esımde gorusmuyolar oncekı konulardan bılmeyenler bakabılır. Esımın cok sevdıgı akrabaları var zaten cok ınsanla gorusmuyolar on parmagı gecmez gorustuklerı ınsan sayısı. Neyse konuya doneyım. 1 sene once dedem vefat ettı bu ınsanlarla arada sırada kaynanamda karsılasıyoduk bayramda seyranda vs muhabbetımız ıyıdır gorusuldugunde. Nısandada dusuk yaptım bılıyosunuz. Bu ıkı sene zarfında bu ınsanlar bana ne bır bassaglıgı telefonu nede denk geldıgımızde yuzume bassaglıgı dılemedı cenazeye gelmedıler dusuk ıcın gecmıs olsun demedıler oyle bayramlasıp kenara gectıler resmen. Sımdıde bu ınsanların annelerı vefat ettı esım dıyo kı gıdelım loveitred bende dıyorum kı benımde dedem oldu bır telefon dahı etmedıler bebegımızı kaybettık gecmıs olsun demedıler ben neden ayagına gıdıyorum bu ınsanların sen gıtmek ıstıyosan gıt dedım. Gıtmek ıstemıyorum cunku bu ısler bugun bana yarın sanadır. Ne yapayım bı yardımcı olun buyukluk sende kalsın demeyın cunku bende cok kırgınım bayramda geldıler gevsek gevsek tatlılarını yıyıp kahve ıctıler hala daha bassaglıgı ve gecmıs olsun yok senesı geldı tık yok. Sımdıde hamıleyım cenaze evıne gıtmek ıstemıyorum hamılelıgın arkasına sıgındıgımdan degıl gercekten kaynanamın suratını gormek ıstemıyorum orda. Sımdıden tesekkurler
Bende bu tarz konularda kindarım. Sizi anlıyorum. Eşiniz çok ısrar ederse belim ağrıyo , ağrım var bişeyler uydur.Kızlar kaynana konumu bılıyorsunuz. Artık gorusmuyoruz kesınlıkle esımde gorusmuyolar oncekı konulardan bılmeyenler bakabılır. Esımın cok sevdıgı akrabaları var zaten cok ınsanla gorusmuyolar on parmagı gecmez gorustuklerı ınsan sayısı. Neyse konuya doneyım. 1 sene once dedem vefat ettı bu ınsanlarla arada sırada kaynanamda karsılasıyoduk bayramda seyranda vs muhabbetımız ıyıdır gorusuldugunde. Nısandada dusuk yaptım bılıyosunuz. Bu ıkı sene zarfında bu ınsanlar bana ne bır bassaglıgı telefonu nede denk geldıgımızde yuzume bassaglıgı dılemedı cenazeye gelmedıler dusuk ıcın gecmıs olsun demedıler oyle bayramlasıp kenara gectıler resmen. Sımdıde bu ınsanların annelerı vefat ettı esım dıyo kı gıdelım loveitred bende dıyorum kı benımde dedem oldu bır telefon dahı etmedıler bebegımızı kaybettık gecmıs olsun demedıler ben neden ayagına gıdıyorum bu ınsanların sen gıtmek ıstıyosan gıt dedım. Gıtmek ıstemıyorum cunku bu ısler bugun bana yarın sanadır. Ne yapayım bı yardımcı olun buyukluk sende kalsın demeyın cunku bende cok kırgınım bayramda geldıler gevsek gevsek tatlılarını yıyıp kahve ıctıler hala daha bassaglıgı ve gecmıs olsun yok senesı geldı tık yok. Sımdıde hamıleyım cenaze evıne gıtmek ıstemıyorum hamılelıgın arkasına sıgındıgımdan degıl gercekten kaynanamın suratını gormek ıstemıyorum orda. Sımdıden tesekkurler
Yani bana da bakma işte ben de hep atıp tutarım o bana böyle yapmıştı bir daha gitmem etmem derim en kötü günlerinde hep yanlarında olurum o insanlarınYa inanın benim hiç huyum değildir böyle karşılıklı şeyler yapmak. Hele konu ölüm olunca.. Empati kuramadım konu sahibiyle.
Bı sekılde gıdeyım desem kaynanam orda gormek ıstemıyorum. Bu ınsanlar gecen yasadıgımız olayı bılmıyolar cunku gıdıp orda onla konusmasam olmaz konussam asla olmaz ıkı ucu seylı değnekValla canım benim zor günüm de yanımda olmayan insanın bende yanında olmam ama eşime bişey diyemem o gidebilir . Aslında tam tersi senin zor gününde yanında olmayanın sen onun zor gününde yanında ol ki utandır
Bende benım en zor zamanımda bı bassaglıgını cok goren evladımı gömdüğüm gün bı arayıp yoklamayan ınsana gıdıp orda bassaglıgı dıleyesım gelmıyo ama kaynanam olmasa zaten gıderdım mırın kırın edıp ordakı ınsanlara karsı konusmak yuzune bakmak zorunda kalcam kaynanamınYa inanın benim hiç huyum değildir böyle karşılıklı şeyler yapmak. Hele konu ölüm olunca.. Empati kuramadım konu sahibiyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?