kaynana , görümce , ben ve nişanlım :(

pinklove0

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2015
632
232
103
31
merhaba arkadaşlar benim bir derdim var :(
şuan nişanlıyım benim sorunum nişanlımın annesine olan düşkünlüğü şuan kafam çok karıışık aynı sorunu yaşayan varmı ? nişanlım özel günlerde hep annesi ve ablaıyla olmak istiyor onların evinde adetmiş.. ben çok rahatızım bu durumdan ! dile getiriyorum aldığım cevap evlenene kadar böyle evlenince ikmizin bi evi hayatı olck tabiki özel günlerde başbaşa olcaz diyor. yani annesinin anlayıslı olup basbasa olun demesi gerekmezmi nişnlm sırf annesnin kalbi kırılmasın diye özel günleri onunla geçirmek istiyor.. mesela şuan nişanlım çalışıyor ve aldığı bütün maaşı annesine veriyor çünkü annesi istiyor nişnlmda kıramadığı için veriyor evlnince böyle olmıck diyor. aslnda anneyle aram iyi bi kötülüğnü görmedm ama görümcem çok dolduruyor annesni ve annesnin nişanlmn maaşını almsı özel günlerde birlkte olmazsak bozulması benim aklmı karıoştırıyor. mesela nişnlımn doğm gününde başbaşa çıkcaz dedk annesi bende geliyim dedi (tövbe tövbeeeee) nişnlmda hayr biz başvbbaşa çıkcaz dedi konu kapandı ama yılbaşnda çıkmyz şimdye kadr hep annemle oldum kırılır diyo yani sormk isteiğim nişanlılık sevgililk dönemnde bunları yaşayıp evlenince eşi düzelen oldmu yada benmi abartyrm normlmi bunlar ? ama bi erkeğin maaşını annesne vermedn önce benm nişnlm şuan işssiz ihtiyacı vardır ona biraz yardım edeyim vs die düşünmesi gerekmezmi ?

Nişanlın parayı anneye veriyorsa düğün için para biriktirmeyi düşünmüyor anlaşılan.

düğünü seneye yaza düşünüyoruz ben şuan çalışmıyorum çalıştığımda düğün için birikim yapmayı düşünüyorum şimdiden ama nişanlım tüm paraını eve verecek yani tamam bana yardım etmesn ama bari geleceğimiz için biriktirsin bunu annesinin söylemesi gerekmezmi vsen biriktir oğlum evlenceksin diye. benimde borçlarım var hadi al şunu borçlarn hafiflesn demesni geçtim ama annesne vermesi zoruma gidiyor

düğünü seneye yaza düşünüyoruz ben şuan çalışmıyorum çalıştığımda düğün için birikim yapmayı düşünüyorum şimdiden ama nişanlım tüm paraını eve verecek yani tamam bana yardım etmesn ama bari geleceğimiz için biriktirsin bunu annesinin söylemesi gerekmezmi vsen biriktir oğlum evlenceksin diye. benimde borçlarım var hadi al şunu borçlarn hafiflesn demesni geçtim ama annesne vermesi zoruma gidiyor
Eeee adama söyleyesene.
Para biriktirmek gerek diye.
Senin borcunu ödemesi komik olur bence.

bunu onun akıl etmesi ggerekmezmi ben evlenmek istiyorum biraz birikim yapıyım seneye evlencem demesi gerekmezmi ben zaten bana versin demiyorum ama gelecek için birikim yapmıyorsa annesine veriyorsa tüm parayı bende eşi olcaksam al şu parayı biraz borcunu öde demesi gerekmezmi madem ilerisi için değil annesne veriyor hepsini

Eeee adama söyleyesene.
Para biriktirmek gerek diye.
Senin borcunu ödemesi komik olur bence.
bunu onun akıl etmesi ggerekmezmi ben evlenmek istiyorum biraz birikim yapıyım seneye evlencem demesi gerekmezmi ben zaten bana versin demiyorum ama gelecek için birikim yapmıyorsa annesine veriyorsa tüm parayı bende eşi olcaksam al şu parayı biraz borcunu öde demesi gerekmezmi madem ilerisi için değil annesne veriyor hepsini

valla ben durumu pek parlak görmedim...evlenince imzayı atınca birden bire herşey değişmeyecek. yılların getirdiği alışkanlıklar kaybolmayacak inan. bence çoktan yavaş yavaş çekmeye başlamalıydın nişanlını. işin zor gibi.

uyarıyorum aldığım cevap şuan evli değiliz hayatım evlenince evimiz yuvamz ayrı olcak basbasa olcaz cevabı

Bu bermuda şeytan üçgeni(nişanlı,kaynana,görümce) konusundan bdv de 123588754321 tane konu var arkadaşım aç hemen okumaya başla bakalım çözüm bulan olmusmu???

bence çözüm eşlerde bitiyor .. ama bu kaynanalar neden bu kadar anlayışsız anlam veremiyorum..

belki kv sizin için biriktiriyordur, ne yapacak parayı eğer kendi maaşı falan varsa?

Orası öyle.
Demek ki adamın evlenmeye niyeti yok.
Bence ayır yollarını.

Evlenmeden önce de bütün özel günlerimizi ailelerimizle geçirdik evlendikten sonra da öyle. Bu başbaşa geçirmeye takıntılı olma durumunu anlamıyorum ben. Gerekirse başbaşa ayrı kutlanır aileyle ayrı. Doğum günümde ailem yanımda olmazsa mutlu olmam ki ben. Bu sebeple eşimi de bundan mahrum etmem. Ailelere bu kadar takık olmayın.

Para meselesine gelince sevgiliyken nişanlıyken dahil olmak bana çok mantıklı gelmiyor.

Sana yardım etmesi, işsizdir para vereym demesi gerekmez. Nişanlılarınızla maddi alışverişte bulunmanızı gerekli haller dışında doğru bulmuyorum. Harçlık verse kabul edecek olman kötü. Onun dışında annesi ile olan durumu da yanlış. Tüm maaşı eline saymak..
Ben pek parlak görmedim, evlenince düzeleceğini sanmıyorum. Veya düzeldi, elin kızı bizden uzaklaştırdı deyip doldururlar. Özel günlerde çıkınca annem kırılır, bunda kırılacak ne var. Sizin başbaşa birbirinizi tanımanız lazım. Valla bu hanım evinizin hesabına bile karışır bence..

Özel günler için yorum yapmıcam çünkü bana biraz saçma geliyor özel gün olayı. Benim eşimle başbaşa olmam gereken tek özel gun var oda evlilik yıldönümü. Onun dısında zaten pek takmam. Ama parayı direk annesine vermesi bence daha büyk mesele.seneye ya dediğin nedir ki mi anda geliverir sen tek başına çırpınıp duran olursun. Nişanlına soyle hiç bişey yapmıyorsa bi hesap açsın aylık 300-500 bişey koysun bi senede 6 bin falan yapr

Evlenmeden önce de bütün özel günlerimizi ailelerimizle geçirdik evlendikten sonra da öyle. Bu başbaşa geçirmeye takıntılı olma durumunu anlamıyorum ben. Gerekirse başbaşa ayrı kutlanır aileyle ayrı. Doğum günümde ailem yanımda olmazsa mutlu olmam ki ben. Bu sebeple eşimi de bundan mahrum etmem. Ailelere bu kadar takık olmayın.

Para meselesine gelince sevgiliyken nişanlıyken dahil olmak bana çok mantıklı gelmiyor.

konu dahil olmak değil ben istemiyorumda ama gelecekle ilgli düüğün vs için biriktirmesi gerekmezmi ? ben ilk yılbaşı ilk doğum günlernde basbasa olmk istiyrm yani özel günlerde ikimiz olalım diğer günler yine gideriz ailesne ben kendi aileme gidelm seninkne gtmeyelm demiyorum kızdığm nişanlım değl annesinin anlayışlı olmaması

BEnce evlenince daha beter olabilir
Burda ki konuları okuyunca bana hak vereceksınız.

Özel günler için yorum yapmıcam çünkü bana biraz saçma geliyor özel gün olayı. Benim eşimle başbaşa olmam gereken tek özel gun var oda evlilik yıldönümü. Onun dısında zaten pek takmam. Ama parayı direk annesine vermesi bence daha büyk mesele.seneye ya dediğin nedir ki mi anda geliverir sen tek başına çırpınıp duran olursun. Nişanlına soyle hiç bişey yapmıyorsa bi hesap açsın aylık 300-500 bişey koysun bi senede 6 bin falan yapr

evet ben bunu konuşcam çnkü az bi zaman kaldı eşya salon gelinlik vs derken gelcek o gün ve ortada birikim yok ve annesde oğlum paranı al biriktir diyemiyor buna kızıyorm ben.. şmdi ben onunla konuşnca belki onun parasını istiyorum sanacak..

BEnce evlenince daha beter olabilir
Burda ki konuları okuyunca bana hak vereceksınız.

evet okudum maalesef.. evlilk kumar gibi ya düzelcek yada daha kötü olacak benm nişnlm normlde bunları anlıyor farknda ama annesni kıramıyor burda annesinin devreye girip anlayışlı olması lazım..

Back
X