Kaynana görümce elti gına geldi:(:(:(:(

Normalde evlilikler kızın ailesi yuzudnen degilde erkegin annesi yüzünden bitiyor eşimle ciddi sorunlarımız var kv bıktım bana sevgililer gununde aldigi yuzuk 200 tl onun hesabini yapip bi daha bu kadar pahalı olmaz hediyesi diyen ve bana yüzük aldı diye oturma grubu isteyebilen kaynanam var tek oglu eşim olmamasina ragmen boyle herseye karisir

valla ben biraz çingene bi gelinim.
kendimi hiiç ezdirmem ne eşime ne de kv ve görümceye.
eşimin yalvarmalarıyla ayda bir gider 1 saat oturur gelirim.
laf sokmaya kalkarsa da oğlunu ayartıp yollamam 3 ayda bir görür.
hiç aramam sormam,arayınca da canım istemiyosa açmam.

sevmiyorum zorla mı.hayatımda yoklar yani.gayet de mutluyum.
Kız onu nasıl yapion bize de soyle adam uç ay nasıl gitmiyor iyimis yaa:KK76:

2,5 yıldır evliyim.kayınvalidemden çekmedim görümcemden çektiğim kadar.sürekli bi kapris ben büyüğüm havaları.eşimi işten çıkardılar.geçmiş olsun diye aramadı bile.neymiş efendim bizden bekliyomuş biz aramalıymışız zaten hiç aranmıyormuş.halbuki haftadabikere kahve içmeye gideriz.ben anlamadımki neyin kaprisi bu.hep alttan aldım yüzgöz olmayalım falan diye.ama yok yaranamıyosun.bende aramayı düşünmüyorum ne hali varsa görsün.ama sinirimden kendi kendimi yiyorum.....:(

Gelinler neden bu kadar ezik duruyor bi cesaret alın sesinizi çıkartın
sesini cikarttigin zamanda yok saygisiz yok kustah vb muameleye maruz kaliyorsun :/
valla bu kayinvalideleri anlamakta gucluk cekiyorum. hem oglu evlenip yuva kursun isterler hemde gelini olunca ariza cikarirlar.. (arizadan kastim ya kotu davranirlar ya kiskanclik yaparlar gibi gibi)ogullari olene kadar bekar kalacak degil.. neyin kafasindalar merak ediyorum acikcasi.
gorumce ve eltiyi cozdumde kayinvalideyi durumunu cozemedim :D neyse kizlar sonucta bu durumlarinda bir cozumu var Allah baska dert vermesin :)

Back
X