- Konu Sahibi pamuksekeri
-
benim gibi bir cok kisi eşinden bu neden yüzünden soğuyorBen bu tür catismalarin en büyük kaynagi olarak esleri yani erkekleri görüyorum...bircok erkek malesef karisinin ve ailesinin yerini bilemiyor...
Dengeyi onlar koymali karsini haksiz yere ezdirmeyen yeri geldimi savunan bir erkek ailesi tarafindan kilibik veya tabiri caizse kari köyle görülmekten korktugu icin cogunlukla susmayi hatta tam tersi eslerine saldirmayi tercih ediyorlar...halbuki adam gibi hakliyi haksizi ayirt edebilse bu tür sorunlar pek olmicak
Tabiki bu cizgiyi cok iyi koruyabilen erkeklerde var lakin cok cok azinlikta...
benim gibi bir cok kisi eşinden bu neden yüzünden soğuyor
evlenmek aileni bırakıp yeni bir aile kurmak icin ama koca ailesini bırakmayıp sizi ikinci planda hep onlar onlar ne derse yapacak yat derse yatacak kalk derse kalkacak ve karısına onlar yüzünden sürekli laf söyleyecek bu eşe nasıl sevginiz ve sayğınız kalır ben ailesini bıraksın demem hic bir zaman ama herkesin yere ayrı bu sınırıda korumalı malesef yapmıyor bunu erkekler
ve sonuc olarak kadın kaynanadan görümceden ve diger üyelerinden nefret ediyor cünki onlar yüzünden bir türlu huzuru yok ekstra kocası otarafta kadın hep kendini yalnız hisediyor
böyle kocalara bu layık iste:tomato::tomato::tomato::tomato::tomato::tomato::tomato:
cok sağol canım insallah ama biz ümitsiz vakayız helede kayın pederim vefat etti öbür kaynım ise eşinin tarafını tutup restini cektigi icin kaynanam bizim üzerimize daha cok düsmeye basladı esim ise baslarında erkek yok herseyleriyle ben ilgilenmek zorundayım düsüncesinde tabi olan bana oluyorBazi erkekler bir zaman sonra anliyor anyayi konyayi...bu davranislarinin sonucta sadece kendi yuvalarina evliliklerine zarar verdigni...fakat is isten geciyor malesef...kirilan kirilmis dagilan dagilmistir bazi olaylari sözleri unutamiyor insan...
Yasadinimi diye sorarsan hayir hic yasamadim...10 yilik evliligimde bir kere bile olsun ne kaynanamla nede görümcelerimle bir tartismam olmadi sükür...ama ablamin evliliginde en yakin sahit oldum...ve ben bile nefret ettim...dogal olarak oda benim canim kanim ona zarar veren herkese bende öfke ve kin duydum..
Bu durum devam ettikce insan sadece erkege kaynanaya görümceye nefret duymuyor onlarla ilgili herseyden ve herkesden soguyor ve nefret ediyorsun...
Umarim senin esinde bunu anlar canim...allah yardimcin olsun:teselli:
cok sağol canım insallah ama biz ümitsiz vakayız helede kayın pederim vefat etti öbür kaynım ise eşinin tarafını tutup restini cektigi icin kaynanam bizim üzerimize daha cok düsmeye basladı esim ise baslarında erkek yok herseyleriyle ben ilgilenmek zorundayım düsüncesinde tabi olan bana oluyor
görümcelere laf söylemiyor kaynanaya söylemiyor
bana o gün kaynanımın dedigi bir lafı diyeyim benim on yıldan sonra oldu bebegim ve bende biraz korkuyla arka arkaya yaptım kücük kızımı benden istiyor büyütmek icin ve vermeszem beni babam evine yollayacakmıs ve eşimin yanında söylüyor
oda bana oğlunu vermis nasıl verdiyse artık
bende al oglun senin olsun dedim eve geldik ve eşime annen neden böyle söylüyor gönder beni derse gönderecekmisin dedim bir sürü azar işittim bu kocadan hayır gelirmi sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?