Kaynana&Gorumce kabusu!

Kedicikk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2010
282
-1
96
Iyi gunler arkadaslar,

4 aylik evliyim ama kaynananin ne demek oldugunu evlenince anladim.

Kaynanam cok kotu bir kadin degil belkide ben yanlis anliyorum..

Cok titiz bir kadin cok pinpirikli benide rahatsiz ediyor..

Evimi temizlemeye gelir haftada bir, sen bisey bilmezsin sen yapamazsin der benide uzer..
Sonra evimdeki yorganlarin yerini degistirir, sakladigim yastiklarin yerlerini degistirir sormadan..

Guya benim iyiligim icin yapiyormus, ben cahilmisim ben bisey bilmiyormusum ama cidden cok kiriyor bu sekilde.

Evim gayet temiz, 2 gunde bir supururum cocugum olmadigi halde, ama kaynanam gelince dipten temizlik yapar dolablarin uzerindekileri kaldirir toz alir camlari siler.

Bende ondayken bisey yapmiyorum el surmuyorum temizlige zaten begenmiyor, laf ediyor, sen anlamazsin oglum bile daaha iyi yapir..

O anda demek istedigim tek sey 'Once kizina bak'

Bir kizi varki sormayin kiz 25 yasinda, ama odasinda yasiyor, temizlige el surmez, yemek masasinda tabagini kaldirmaz surekli uyur odasinda odasindan cikmaz..
Ona laf gecirememis ya icinde kalmis kadinin acisini benden cikarmaya calisiyor herhalde.

Napmaliyim, cok rahatsiz oluyorum, esimede soyledim, Napalim annem boyle diyor.

yaptırma canım ya. hiç hoşlanmam oyle evime girilsin eşyalar değişitirilsin temizlensin felan. orası benim evim sanane be kadın. bence soyle kaynanana anne temizliği ben yapacağım hoşlanmıyorum de. ayıpsa ayıp çokmu biliyo ayıbı sana bunları yaşatıyo

Iyi gunler arkadaslar,

Evimi temizlemeye gelir haftada bir, sen bisey bilmezsin sen yapamazsin der benide uzer..
Sonra evimdeki yorganlarin yerini degistirir, sakladigim yastiklarin yerlerini degistirir sormadan..

Guya benim iyiligim icin yapiyormus, ben cahilmisim ben bisey bilmiyormusum ama cidden cok kiriyor bu sekilde.

Evim gayet temiz, 2 gunde bir supururum cocugum olmadigi halde, ama kaynanam gelince dipten temizlik yapar dolablarin uzerindekileri kaldirir toz alir camlari siler.

Bende ondayken bisey yapmiyorum el surmuyorum temizlige zaten begenmiyor, laf ediyor, sen anlamazsin oglum bile daaha iyi yapir..

Bir kizi varki sormayin kiz 25 yasinda, ama odasinda yasiyor, temizlige el surmez, yemek masasinda tabagini kaldirmaz surekli uyur odasinda odasindan cikmaz..
Ona laf gecirememis ya icinde kalmis kadinin acisini benden cikarmaya calisiyor herhalde.

İnanmıyorum sana ya bunuda takıyosun ya.Salla gitsin eşin biliyosa annesini sana laf söylemez zaten.Boşver çalışsın çalışsın yorulsun.Sende tadını çıkar.Olayı fırsata dönüştür derim:)

yaptırma canım ya. hiç hoşlanmam oyle evime girilsin eşyalar değişitirilsin temizlensin felan. orası benim evim sanane be kadın. bence soyle kaynanana anne temizliği ben yapacağım hoşlanmıyorum de. ayıpsa ayıp çokmu biliyo ayıbı sana bunları yaşatıyo

Valla yaptirmasam nolcak anahtari var girer yinede yapar, evime misafir bile gelmiyor ama temizlige gelince bende 3 gun kaliyor 3 gun temizlik yapio bende biyere cikamiyorum kafayi yiyorum, herseye karisio bunlar burda olurmu bunu burdan kaldir bu buurda olmaz sen bisey bilmiosun sen cahilsin, karsilikda veremiyorum duymamazliktan geliyorum he he diyorum ama artik cildircam

İnanmıyorum sana ya bunuda takıyosun ya.Salla gitsin eşin biliyosa annesini sana laf söylemez zaten.Boşver çalışsın çalışsın yorulsun.Sende tadını çıkar.Olayı fırsata dönüştür derim:)

Haklisin valla bi yandanda gelsin gelsin yorulsun biraksin diyorum, sonra gelip acizlaniyo kendi evim yetmezmis gibi birde gelinin evi cikti diyor.

Iyi gunler arkadaslar,

ay kuzum hiç üstüne alma bence kadın titizlik hastası başkasının yaptığınıda beğenmedinden kızı temizlik yapmıyordur senle alakalı değil yani.

anahtarımı var yuh:53: oldu olacak sizinle yaşasın bari. canım tepkini koy ya senden yuz bulmasa yapmaz bence bukadar

ay kuzum hiç üstüne alma bence kadın titizlik hastası başkasının yaptığınıda beğenmedinden kızı temizlik yapmıyordur senle alakalı değil yani.

Haklisinda cok can skci, onun evinde hic rahat edemem yani boyle haziroldayim.

anahtarımı var yuh:53: oldu olacak sizinle yaşasın bari. canım tepkini koy ya senden yuz bulmasa yapmaz bence bukadar

Evet var ama aramadan gelmez o kadar yakin degil aramiz, tepkimi koysam esimle aram acilcak cok duskun biricik anasina, azcik sesimi yukseltsem deliriyor o derece.

hele şükür temiz bir kaynana gördük:1::1::1:

Bence de senden kaynaklanan bir durum değil . Titizlik hastası bence.

Bu durumu fırsata dönüştür iş mi yapıyor bırak yapsın. Sen de kabullenmişsin zaten baştan koyacaktın tavrını malesef.

Karşılık vermezsen,kayınvaliden rahatsız olduğunu nerden anlayacak?Uygun bir dille anne ben evimi çekip çekirebilirim sen rahatsız olma diyebilirsin.Hem anahtarın kayınvalidenizde olması sizi rahatsız etmiyor mu?O üzülcek bu kırılacak diye sessiz kalırsınız üzülen siz olursunuz.

ya cnm boşver ne takıyorsun. demekki kızınada aynısını yapıyromuş oda odasına geçip hiç iş yapmamış bide böyle düşün. benim kaynanamda masadan kalkarız oturun oturun ben kaldırırım, ben yıkarım. bizde oturuyoruz yaparsan yap derim. mesele bir keresinde çay içti eşim bardağını yıkadım koydum aman yıkamadı demesin diye eşime şikayet ediyor şekerli koymuşum yuh anne dedi eşimde onun hiç öle yıkadığını görmedim sen kötülemek için yapıyorsun deyiverdi. evini dip bucak süpürdüm koltuklaırnı halılaırnı sildim belim koptu bir hafta sonra halılarını yıkadı. bende bir daha elimi sürmedim. sende ona gdnce işlerni yapma ama kendi evin içinde konuş ben yapıyorum gelmene gerek yok de mesela. iş yapacak olduğunda otur sen ben misafirsin deyiver. allah sabır versin

:18::18::18: allah korusunnnnnnn yahu korktummmmmmmm

evin anahtarı hangi amaçla onda varki :20:
illa evini temizlemek zorunda mı
nekdr sürecek böyle
senin cocugun olsa anlarım yardım ediomş iyi oluyodr derim amaaa
yok cahilsn yok bilmessin cok fenaa
nerden buldu bu yüzü dicemde biricik oglundan sanırım
madem annesnden ayrılamıcaktı neden evlendide
farklı bi eve geçti ki hala annesi yanında hatta evnde
bu erkekleri anlamak cok zor
kızlar anneye daha fazla baglı olur ama bırakıp evini bulmasını da blir erkeklerde neden böyle bişi yok çözemiyorum

sen acık bi dille temizligini istemedigini söyle ilk iş anahtara bi çözüm bulll..
evimin düzenini kendim ayarlamk istiyorum böyle hiç bişeyin yerini bulamıyorum falan de de yani bişiler 4 aylık evlilik haftada 3gn kaynana evde pff
çok dolmuşm sanırım patladım bnde :emir_bebek:

hep söylerim, ilk olayda verdiğiniz tepki gidişatı belirler.

kayınvaliden evine gelip temizlik yapmak istediğinde (eğer sen istemiyorsan) teşekkür ederim. yapa yapa öğrenirim. hem yorulmanı istemem anne deyip kestirip atacaktın. eşyaların yerini değiştirince anne aradığımı bulamıyorum, lütfen eşyaların yerini değiştirme. ben böyle seviyorum diyebilirsin.

anahtar vermen gayet doğal bir şey. zaten telefon etmeden gelmiyormuş.

keşke anahtarı vermeseydinn en baştan ne demek canım orası senin yuvan , bende nişanlıyım ve kayınvalideme yakın oturucam şimdiden söyledim nişanlıma sakın dedim anahtar olayına girme bozuşuruz olurmu öyle şey dedi tabiki vermem dedi bakalım... Ben senin yerinde olsam o temizlik yaparken alır kahvemi açar tv yi bacaklarımı uzatır seyrederim hiç de umursamam, o eşyaların yerini değiştirdiğin de de gittiğinde eski yerlerine kaldırırım eşyalarıı, birşey derse de ben bu düzene alışkınım der geçerim... Anne olabilir ama biraz saygıyı öğrenmesi lazım....

Yapsın bırak millet temizlik yaptırmak için ücretli kadın tutuyor , senin ki beleş :9: dermişim :27:

Arkadaşım sen taviz vermişsin zaten nasıl başlarsa öyle gider o işler, geçmiş olsun :19:

Karşılık vermezsen,kayınvaliden rahatsız olduğunu nerden anlayacak?Uygun bir dille anne ben evimi çekip çekirebilirim sen rahatsız olma diyebilirsin.Hem anahtarın kayınvalidenizde olması sizi rahatsız etmiyor mu?O üzülcek bu kırılacak diye sessiz kalırsınız üzülen siz olursunuz.

Valla 50 kere dedim, hatta o kadar tatli dille dedimki beni aramisti temizlige gelmek icin bende ' anne buyur gelde temizlige degidle oturmaya gel dedim, niye yoruyorsun kendini beline yazik dedim' sonra demezmi oldu o zaman pislik icinde yasayin yazik ogluma dedi :S ne denirki baska o zaman iyi napcaksan yap ben bisey yapmiyorum temiz evi temizlemek gibi adetim yoktur dedim.

ya cnm boşver ne takıyorsun. demekki kızınada aynısını yapıyromuş oda odasına geçip hiç iş yapmamış bide böyle düşün. benim kaynanamda masadan kalkarız oturun oturun ben kaldırırım, ben yıkarım. bizde oturuyoruz yaparsan yap derim. mesele bir keresinde çay içti eşim bardağını yıkadım koydum aman yıkamadı demesin diye eşime şikayet ediyor şekerli koymuşum yuh anne dedi eşimde onun hiç öle yıkadığını görmedim sen kötülemek için yapıyorsun deyiverdi. evini dip bucak süpürdüm koltuklaırnı halılaırnı sildim belim koptu bir hafta sonra halılarını yıkadı. bende bir daha elimi sürmedim. sende ona gdnce işlerni yapma ama kendi evin içinde konuş ben yapıyorum gelmene gerek yok de mesela. iş yapacak olduğunda otur sen ben misafirsin deyiver. allah sabır versin
Dedim dedim anlamiyor, sen bilmezsin sen cahilsin diyor halbuki kendisi cahil neyse.

ben de şuna takıldım, hadi kaynana kabus, görümcenin suçu ne?

Gorumcenin vurdumduymazligina sinir oluyorum erkek gibi, mesela bize gelir yemek yer tabagini bile kaldirmaz, kendi evindede oyle annesi odasina yemek servisi yapar, oyle kaynana bana laf ediyor ya ona gelemiyorum, once kendi kizina ogret herseyi adabi temizligi vvs vs

:18::18::18: allah korusunnnnnnn yahu korktummmmmmmm

evin anahtarı hangi amaçla onda varki :20:
illa evini temizlemek zorunda mı
nekdr sürecek böyle
senin cocugun olsa anlarım yardım ediomş iyi oluyodr derim amaaa
yok cahilsn yok bilmessin cok fenaa
nerden buldu bu yüzü dicemde biricik oglundan sanırım
madem annesnden ayrılamıcaktı neden evlendide
farklı bi eve geçti ki hala annesi yanında hatta evnde
bu erkekleri anlamak cok zor
kızlar anneye daha fazla baglı olur ama bırakıp evini bulmasını da blir erkeklerde neden böyle bişi yok çözemiyorum

sen acık bi dille temizligini istemedigini söyle ilk iş anahtara bi çözüm bulll..
evimin düzenini kendim ayarlamk istiyorum böyle hiç bişeyin yerini bulamıyorum falan de de yani bişiler 4 aylık evlilik haftada 3gn kaynana evde pff
çok dolmuşm sanırım patladım bnde :emir_bebek:

Evet erkekleri anlamak cok zor ana kuzusu olduklari halde niye evleniorlarki

keşke anahtarı vermeseydinn en baştan ne demek canım orası senin yuvan , bende nişanlıyım ve kayınvalideme yakın oturucam şimdiden söyledim nişanlıma sakın dedim anahtar olayına girme bozuşuruz olurmu öyle şey dedi tabiki vermem dedi bakalım... Ben senin yerinde olsam o temizlik yaparken alır kahvemi açar tv yi bacaklarımı uzatır seyrederim hiç de umursamam, o eşyaların yerini değiştirdiğin de de gittiğinde eski yerlerine kaldırırım eşyalarıı, birşey derse de ben bu düzene alışkınım der geçerim... Anne olabilir ama biraz saygıyı öğrenmesi lazım....
Valla en son geldiginde oyle yaptim aldim cayimi tv bakiyorum, oda lambalarin tozunu aliyordu hahaahha, sanki o gelin ben kaynana, napim ona is veren yokki kendi kasiniyor kadin.

hep söylerim, ilk olayda verdiğiniz tepki gidişatı belirler.

kayınvaliden evine gelip temizlik yapmak istediğinde (eğer sen istemiyorsan) teşekkür ederim. yapa yapa öğrenirim. hem yorulmanı istemem anne deyip kestirip atacaktın. eşyaların yerini değiştirince anne aradığımı bulamıyorum, lütfen eşyaların yerini değiştirme. ben böyle seviyorum diyebilirsin.

anahtar vermen gayet doğal bir şey. zaten telefon etmeden gelmiyormuş.

Anahtari esim vermis napabilirimki benim ailemdede var ama onlar habersiz gelmezler, uzagiz baya.

Yapsın bırak millet temizlik yaptırmak için ücretli kadın tutuyor , senin ki beleş :9: dermişim :27:

Arkadaşım sen taviz vermişsin zaten nasıl başlarsa öyle gider o işler, geçmiş olsun :19:
Evet en iyisi firsattan istifade etmek :47:
Herseye karisiyor cidden sinir bozucu her geldiginde 3490350343 makinelik sey cikiyo, 1 kere kullandigim havlulari elbezlerini makineye atar

seni sessiz bulmuş eziyor.. böyle sessiz olmaya devam etme... benim kayınvalidemde herşeye karışmayı sever. ama en baştan dişimi gösterdim ama saygımıda korudum kesin ve net ben uygun görmüyorum. ben öyle istemiyorum diye belirttim. eşyamın yerini mi değiştirdi aldım aynı yerine koydum ben evimde böyle olmasını istiyorum dedim...tavsiye ederim daha yolun çok başındasın ileride dahada bunalırsın. şimdi kayınvalidem bana gelirken 1 hafta öncesinden haber veriyor.. izin versem senin ki gibi olurdu yada ona yakın bişey..arada mesafe olmalı herkes yerini bilmeli.. sen kendi değerini bil önce, sonrada ezdirme kimseye kendini..

Back
X