Kaynana&Gorumce kabusu!

Haklisin valla bi yandanda gelsin gelsin yorulsun biraksin diyorum, sonra gelip acizlaniyo kendi evim yetmezmis gibi birde gelinin evi cikti diyor.

Boşver bıkana kadar yapsın.şikayet edincede espriyle karışık iğnele.Kötü olmaya değmez bence hatta söyle akşam yemeğinide yapsın,sende kocanla keyif yap,ne güzel sizede romantik takılmak için vakit kalır:)

Bide gecenlerde noldu,

Yine kaynanam bizdeydi temizlikte...

Bizde esimle baya siddetli kavga yaptik yatak odasinda, ben sinir krizi geciriyorum ama elime ne gectiyse firlattim bagiriyorum agliyorum, hic yukari cikipta bu kizin hali ne diye bakmadilar ne kaynanam ne gorumcem, cok gucume gitti o anda Annemin degerini cok iyi anladim. Insan ayirmaya gelir yada merak eder noldu diye bu kiz niye delirdi diye ama tik yoktu cok uzuldum gercekten.

Bence öyle düşünme en iyisini yapmışlar.Eğer onlarda olaya dahil olsalar daha kötü sonuçlanırdı.Karı-koca arasına kimse girmemeli bu annen dahi olsa.

Bence öyle düşünme en iyisini yapmışlar.Eğer onlarda olaya dahil olsalar daha kötü sonuçlanırdı.Karı-koca arasına kimse girmemeli bu annen dahi olsa.

bence de ne bekliyorsun ki onlar olaya müdahale etsin diye mi daha cok bagırıp cagırdın ?? ne annen ne kayınvaliden kavganıza karısmamalı. siz karı kocasınız. ailenize müdahale edilmesine alıskınsın yada cok seviyorsun sanırım..:19: anlayamadım seni

ahh keske benim evimi temizleyen biri olsada birseylerin yerini degistirse simdi ne kadaar sinir olsanda eminim ilerde sevinirsin :9:

Saka bir yana is esinde biter canim…annesiyle konussun sen bosuna arani bozma

Haklisin valla bi yandanda gelsin gelsin yorulsun biraksin diyorum, sonra gelip acizlaniyo kendi evim yetmezmis gibi birde gelinin evi cikti diyor.

Böylelerinide ifrit olurum.Ne demek bide gelinin evi çıktı başıma... Ben mi diyorum gel temizle diye Temizleme Allaha şükür elim kolum var rabbim güç verdikçe evimin her işini yaparım ben...

Bence karıştırmaaa anahtarı vermenizde hata.Benimde öyle bir durumum oldu anahtar vermek gibi sonra aldım gerisin geriye gerçi senın ki yine temizlik memizlik yapmış benım kı fareler gibi buzdolabını boşaltırdı ttobe yaranbbım yaaaaaaaa

bence yol yakınken iste anahtarını yoksa işler sarpa sarar ben sana solıyım aranı bozmadan yapmackta olsa annecim yorulmana kıyamıyorum sen temizleme evimizi sende duran anahtarımızı da alayım gibi vs vs

şaka gibi ya.. valla böyle evlilikleri okudukça inanılmaz şaşırıyorum. kaynana geliyor gelininin evine temizlik filan yapıyor, ona buna karışıyor. gelin ağzını açamıyor. açsa ortada yetişkin egosu gelişmemiş bir koca müsvettesi var. hala annesinin etekleri altına saklanıyor..şaka gibi. valla biran önce tavrınızı koyun. ne biçim iş bu anlamadım. ya siz çok pasifsiniz yada karşı taraf kara cahil.

Vay arkadaş bu anne baba eşe dosta anahtar verilmesinede bi anlam veremedim gitti ya evde bişey kaybolsa boşyere milletin günahına girer insan...

Kendi anahtarını kaybet yada çöpe at ve kilidi değiştirmemiz gerekiyor diyerek anahtar verme bence kimseye dünyanın en iyi insanı bile olsa kendi annem bile olsa evimin anahtarı o evde yaşayanlar dışında kimsede olamaz.

Karşındaki kim olursa olsun kayınvalide veya öz anne her zaman temizlik yapmaları bana mantıklı gelmiyor ben annemide kayınvalidemide evime geldiklerinde iş yapmalarını istemem rahatsız olurum benden büyükler neden koştursunlar hamilelik lohusalık vb. zaruri durumlar dışında tabi benim kayınvalidemde yapmaz zaten bende doğumumun ertesi günü kayınvalidem içerde otururken mutfakta iş yapıyordum ağlayan bebeğimi bile kucağına alıp gazını çıkarmadı o durumlarda yapmaları gerek bence yoksa böyle sen bilmezsin ben bilirim havaları boş işler...

samimiyet sınırlarını biraz aşmışsınız sanırım
ne hakla sizin evinizde temizlik yapıyor ki
benim kendi annem bile çekinir evimde
ayınvalidem 1 sene kızıma baktı ve hafta içi bende kaldı benim kayınvalidem de titizdir
ama bende kaldığında ben ona sadece kızımla ilgilenmesini başka bir şey yapmamasını münasip bir dille anlattım
işten gelip yemeğimi de yaptım temizliğimi de
bence müsade etmeyin uygun bir dille rahatsızlığınızı ifade edin

Iyi gunler arkadaslar,

4 aylik evliyim ama kaynananin ne demek oldugunu evlenince anladim.

Kaynanam cok kotu bir kadin degil belkide ben yanlis anliyorum..

Cok titiz bir kadin cok pinpirikli benide rahatsiz ediyor..

Evimi temizlemeye gelir haftada bir, sen bisey bilmezsin sen yapamazsin der benide uzer..
Sonra evimdeki yorganlarin yerini degistirir, sakladigim yastiklarin yerlerini degistirir sormadan..

Guya benim iyiligim icin yapiyormus, ben cahilmisim ben bisey bilmiyormusum ama cidden cok kiriyor bu sekilde.

Evim gayet temiz, 2 gunde bir supururum cocugum olmadigi halde, ama kaynanam gelince dipten temizlik yapar dolablarin uzerindekileri kaldirir toz alir camlari siler.

Bende ondayken bisey yapmiyorum el surmuyorum temizlige zaten begenmiyor, laf ediyor, sen anlamazsin oglum bile daaha iyi yapir..

O anda demek istedigim tek sey 'Once kizina bak'

Bir kizi varki sormayin kiz 25 yasinda, ama odasinda yasiyor, temizlige el surmez, yemek masasinda tabagini kaldirmaz surekli uyur odasinda odasindan cikmaz..
Ona laf gecirememis ya icinde kalmis kadinin acisini benden cikarmaya calisiyor herhalde.

Napmaliyim, cok rahatsiz oluyorum, esimede soyledim, Napalim annem boyle diyor.
boş ver cehalet işte geneli boyle sen cahilsin der.kızı gibi düşündüğünü düşün rahatla seviyeni koy.kendini sinir etmen bişi değiştirmez herşey dahada kötü olur.

Back
X