Evet inanın bende çok şaşırdım ve anne demiştim üstelik çünkü kendisi çok cana yakın davranmıştı ama kızı varken bambaşka biri çok mesafeliBir kerede iyilikten maraz doğmamış olsun ya. Buna rağmen dolmuş mu kayınvalideniz? Ne ayıp.
Evet bende net şekilde eşimle konuştum hatta kaynanama kayınbabama da söyledim bu durumu kabul etmiyorum daha fazla diyeKirayı eşiniz ödüyor. Ev sizin, onlar sonradan gelmiş. Anne babasının yanında kalsın yukarıda.
Böyle misafirlik olmaz. Tepenize çıkmış.
Konuyu halledecek kişi eşiniz.
Eşim de bende anlattık ev tutma sürecinde olduğunu söyledi ama ondan asla pozitif hiç bişey duymadım ve görmedim hem evimi açmışım hem üzerine surat ve laf sokma durumlarını görünce şartellerim atıyor
Bide tek değiller bi şey değiller karı koca kapatsın kapısını otursun sizin yanınızda ne işleri var. Kesinlikle kabul etmeyin, bebeğinizde olunca annem yardım eder bilmem ne diye senelerinizi sinirlerinizi çürütmeyinMerhametim bunu yap dedi ama şuan bu iyilik için bile beni pişman ettiler ne diyebilirim ki bilmiyorum söz tükendi
Evimin ayrılmasını istiyorum ve eşimle konuştum bu konuyu oda farkında haklısın bu şekilde biz zarar görüyoruz dedi
Evet bende net şekilde eşimle konuştum hatta kaynanama kayınbabama da söyledim bu durumu kabul etmiyorum daha fazla diye
Kaynanam kızını savunmak istedi ama sonra diyecek bişey bulamado
Eşinizin ailesiyle yaşamayı kabul etmemeniz gerekirdi başta. Onların kızıda, başka misafirleride gelir ziyarete, ne diyeceksiniz? Ev dubleks yani tek bir ev, dış kapıları ayrı iki katlı apartman değil. Görümceniz ve çocukları salon yerine nerede oturacaklardı, yatak odasında mı? Görümceniz haklı değil ama sizde pek haklı sayılmazsınız.
Evet, eşinin ailesi kapıda kalacaklarmış konu sahibi de merhametli davranmış. Aslında çok güzel bir davranış ama görümcesini ve kayınvalidesini tanıyordu, bu durumdan kötü etkileneceğini öngörebilirdi. Alt kat-üst kat konusunda hâla aynı düşüncedeyim. Görümce kesinlikle haklı değil, kendi mutsuz herkes mutsuz olsun istiyor belli ki. Çocuklarına dur diyebilmesi gerekir.Tüm yorumları okudunuz mu?
Hanımefendi salonuma geldiler de çıkın mı dedim kadın annesine diyoki salonda oturmasın ben oturucamEşinizin ailesiyle yaşamayı kabul etmemeniz gerekirdi başta. Onların kızıda, başka misafirleride gelir ziyarete, ne diyeceksiniz? Ev dubleks yani tek bir ev, dış kapıları ayrı iki katlı apartman değil. Görümceniz ve çocukları salon yerine nerede oturacaklardı, yatak odasında mı? Görümceniz haklı değil ama sizde pek haklı sayılmazsınız.
Anladım, üzücü bir durum, Allah kolaylık versinHanımefendi salonuma geldiler de çıkın mı dedim kadın annesine diyoki salonda oturmasın ben oturucam
Gelse yanıma beraber otursak ben ona oturma kalk mı diyeceğim
Zaten kendisi yukarda annesinin yanından inmiyo beni salonda görünce
2 çocuğu benle salonda oturuyo gün boyu
O çocuklara pasta yapan yiyin alın diyen biriyim
Ama konunun ve ne kadar değişik bi görümceyle karşı karşıya kaldığımın farkına varmayabilirsiniz bende şok içindeyim
Görümcenin hiç bir haklı tarafı olamazŞıt baksana böyle bir sitenin böyle bir sayfası var de görünceye söylesene bide o anlatsın olayı
nede olsa aynı evdesiniiz
Efenim olayı birde sanıktan dinleyelim:)))
Ha bu arada bu haliyle siz haklısınız
Keşke dediğiniz gibi tanıyabilseydim ama kaynanamdan bunları görmek beni şoka uğrattı ve herşeyden önce görümcemin diğer yüzünü o kadar net gördüm kiEvet, eşinin ailesi kapıda kalacaklarmış konu sahibi de merhametli davranmış. Aslında çok güzel bir davranış ama görümcesini ve kayınvalidesini tanıyordu, bu durumdan kötü etkileneceğini öngörebilirdi. Alt kat-üst kat konusunda hâla aynı düşüncedeyim. Görümce kesinlikle haklı değil, kendi mutsuz herkes mutsuz olsun istiyor belli ki. Çocuklarına dur diyebilmesi gerekir.
Kiralar yüksek falan dedi ama demin de 2 art 1 bi daire atmış bize yeter en azından kafamız rahat olur diyeÇok haklısınız bir kere onda hemfikiriz ama yöntem doğru değil hele de hamilesiniz sinir strese gerek yok. Sizin kadar bebeğiniz de etkileniyor ve baktığınız da kimki bu insanlar onlar için bebeğinizi üzün evliliğinizi tehlikeye atın. Kocanıza söyleyin anlatsın müdahale etsin ve kendisini dinletsin. Baktınız yapamıyor o zaman siz müdahil olun.
İnanın oturdum kendimi bile sorguladım ama eşim bile diyokiGörümcenin hiç bir haklı tarafı olamaz
Babasının evine gelmiyor
herkes yerini ve haddini bilmeli
konu sahibi fazla merhametli davranmış.
Kiralar yüksek falan dedi ama demin de 2 art 1 bi daire atmış bize yeter en azından kafamız rahat olur diye
Benim gerçekten acilen sadece kendi düzenime geçmem lazım
Evet ve yaşlı insanlar biri 66 biri 78 yaşında özellikle kayınbabam karaciğer nakli olmuş birisi kapıma gelince onları yok sayıp hayır demeye içim el vermedi eşim en küçük çocuklarıKendi anne babanız benzer bir durumda kalsa oluşturmaya özen göstereceğiniz imkanları oluşturmaya çalışmışsınız Allah razı olsunbu tarz dubleks dairelerde aradaki merdiveni kapatacak tertibatlqr yapılabiliyor eğer öyle bir şey yapabilirseniz iki ailenin de mahremiyeti sağlanmış olur. Ya da anne baba için bir artı bir daire tutup kardeşler ödeyecek şekilde anlaşıp her ihtimale karşı siz de bütçeniz dahilinde daha küçük bir yere geçebilirsiniz
Asla tavizim yok çünkü evliliğim herşeyden önce karnımdaki bebeğimin sağlığı çok büyük etkilenirKiralar yüksek deyince asla sessiz kalınmamalı. Evet zor tabi ama yine de herkesin düzeni önemli gibi cümleler edilmeli. Hiç başınıza çıkartmayın. Tekrar söylüyorum ki hamilesiniz strese girmeye değmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?