KAYNANA GÖRÜMCE TERÖRÜ

Asla tavizim yok çünkü evliliğim herşeyden önce karnımdaki bebeğimin sağlığı çok büyük etkilenir

Eşinizde bu fikirdeyse dertlenmeyin nankörlükleri de kendi ayıpları. Hadi görümce çözülür de şu durumu yaşasam ben kayınvalidemle kayınvabama da kızardım. Eşiniz onlarla ilgili bir şey diyor mu?

Konu sahibi çok agresif geldi bana
Acaba diyor genede insan

Diyelim ki konu sahibi yalan söylüyor eee bu durumda kendisini kandırır ancak doğru söylüyorsa da %100 haklı. Evet pasif agresif davranmış belli ki bir hışımla da buraya yazmış ama ben anlatıldığı gibi olduğuna inanıyorum öteki türlü biz böyleyse haklısın diyoruz değilse değil bunu bilerek bir iç rahatlaması sağlayamaz ki

Salon tek kişilik mi birlikte oturamıyor musunuz ben anlayamadım

Kendimi kandırmak bana iyi gelebilecek bi şey değil şuan ben sadece yüzgöz olma raddesine gelmeden kendimi frenlemeye çalışıyorum

Evet özellikle annesinin tavrına şaşırdı ve annesine de kızının haksız olduğunu bildiğin halde adaletsizlik yapma anne dedi yanımda

Aynen benim ailem dubleks de oturuyodu. Aradaki merdiveni kapatıp üst katı ayrı daire gibi ayırdılar.

Aynen benim ailem dubleks de oturuyodu. Aradaki merdiveni kapatıp üst katı ayrı daire gibi ayırdılar.
Evet şuan mantıklı duruyor ama en güzel ve kökten çözüm tamamen özel hayatlar sanırım
Çünkü bu kadının bi daha bu eve gelmeyeceği ne malum huzursuzluk konusunda 1 numara kendisi

Tam tersi bana da çok sabırlı geldi :)
Ben çoktan cinnet geçirmiştim
Acaba bu durum kendi başlarına gelse ne yapacaklar
Merak ettim acaba ben mi çok agresif davranıyorum diyorum hayır anlattığım şeylerden ibaret bütün olaylar ve gerçekten yorgunum artık özellikle de ruhen aşırı yorgunum

Bana biraz garip geldi ev sizinse neden odaya kapattınız kendinizi

Yani eşiyle küsmüş gelmiş görümce hangi bahaneyle salona çıkıp oturmayacaksın kavgası yapıyor sizle . Kira kaynana kayınbaba maaşından ödenme ihtimali nedir ?

Eşiniz de suç var görümceye gereken şekilde tepki vermiyor.o kim oluyor sizin evinizde size bağırıyor.baslarim ona da boşanmasına da.yiyosa bunları kocasina yapsın siz onu çekmek zorunda misiniz

Kayınbabam maaşını vermiyor daha doğrusu eşime ve bana teklif etti ama kabul etmedik
Köye ev yapmak için para biriktiriyolar eşiyle
merak etmeyin onun maaşıyla kira verip buraya bunları yazmıyorum ne demek istediğinizi anladım ama öyle bi durum yok
Onun maaaşına güvenip tutmuş olsak 6 ay biz kendimize ayrı bi düzenle yapmış olmazdık bu eve
Odaya kapanma sürecime gelirsek
Bilmiyorum muhatap olmak istemediğim için çıkmadım

Eşiniz de suç var görümceye gereken şekilde tepki vermiyor.o kim oluyor sizin evinizde size bağırıyor.baslarim ona da boşanmasına da.yiyosa bunları kocasina yapsın siz onu çekmek zorunda misiniz
Kocası son iki çocuk için dna testi bile istedi buna rağmen o adamla barışıyor gerisini siz düşünün
Ama ona asla sesi çıkmıyor benim evimde surat bana laf sokmalar bana

Görümcenizi evden gonderın gitsin o zaman ne diyim yani hamileysenız stres e gerek var mı zaten anne babasına bakıyormuşsunuz . Bide kardeşi ne alaka çocuklarıyla . Abisine sordu da mı kocasını attı geldi ?

Atsın kardeşini demiyorum ama kardeş de eğer anlattığınız hersey doğruysa normal bi misafir gibi davranmıyor

Yalan diyemem illaki doğrudur kendi cephesinde gayette haklı bencede
Ama öte taraftan görümceyi düşününce
4 çocukla aldatılmış parasız pulsuz terkedilmiş çaresiz anne babanın yanına gelmiş kirayı kardeş ödüyor kardeşin karısıyla kanlı bıçaklısınız
Haksızda olsa görümceyi dinlemek isterdim

Yine de görümcenin yaptığı terbiyesizlikleri haklı çıkarmaz.
Konu sahibi evinde misafir olmuş, o ev sahibi olmaya kalkmış.
Psikolojisi bozuk, zor zamandan geçiyor diye başkasına böyle yapmasına gerek yok.
Her şey hoş görülmez. Daha fazla yüz görse neler yapacak acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…