Kira ama kocam ödüyoEv kimin
Niye??? Evlenirken o eve gelin mi gittin?öyleyse malesef söz hakkın yok. Evleri ayırınKira ama kocam ödüyo
Ben evlendikten sonra kayınvalimdemler benim yanıma geldiler hanımefendi ben gitmedim yanlarınaNiye??? Evlenirken o eve gelin mi gittin?öyleyse malesef söz hakkın yok. Evleri ayırın
Kayınvalidemin evi olduğunu kim söyledi? Onlar benimle yaşamaya geldiler ben bu evi kocamla yalnız tuttumSiz neden kayınvalidenizin evinde oturuyorsunuz? Kızı annesinin evine tabi ki gelebilir.
Ben evlendikten sonra kayınvalimdemler benim yanıma geldiler hanımefendi ben gitmedim yanlarına
Evet belki hamilelik de bana bunu yaptırttı ama çok fazla negatif cümle laf sokma duydum kendi evimde beni dışlamaya kalktıGayette söz hakkınız var katlarınız ayrı anladığım kadarıyla. Biraz fazlaca dolmuş ve pasif agresif davranmışsınız ancak yine de bu onlara o hakkı vermiyor. Fırsat bu fırsat evinizi ayırmaya bakın.
Birlikte oturmayı kabul etmeseydiniz o zaman keşke, kimin evi olduğunu tabi ki bilemeyiz ama yazdığınız kadarıyla birlikte oturduğunuz sonucuna varılıyor.Kayınvalidemin evi olduğunu kim söyledi? Onlar benimle yaşamaya geldiler ben bu evi kocamla yalnız tuttum
Diğer oğulları istemeyince kapıda kaldılar ben evlendikten 6 ay sonra geldilet ve üst katı normalde kendime kitap spor alanı yapmama rağmen bozdum birer odada kalıyorlarBirlikte oturmayı kabul etmeseydiniz o zaman keşke, kimin evi olduğunu tabi ki bilemeyiz ama yazdığınız kadarıyla birlikte oturduğunuz sonucuna varılıyor.
Ben kocamla ayrı oturuyordum kaynanam kayınbabam biz evlendikten 6 ay sonra geldi yanıma diğer çocukları istemediği için benim evim baştan ayrıydıKadın annesinin babasının yanına geliyor, siz neden böyle üst üste yaşam tercih ettiniz. Kocanız ayrı bi ev açamadıysa size bunlar daha fragman
Evet belki hamilelik de bana bunu yaptırttı ama çok fazla negatif cümle laf sokma duydum kendi evimde beni dışlamaya kalktı
Yinede asla bi kelime etmedim sadece mesafeli durdum
Ha kendime çay koyduysam ona da koydum orası ayrı mesele ama gerçekten kaynanamı bile doldurmuş bana karşı gerçi o da dolmaya müsaitmiş onu da anladım bu süreçte
Neden kabul ettiniz ki böyle bi şeyi, evleri ayırmanız lazım. Yoksa görümceyi falan sallayın böyle sorunlar bitmez olan sizin evliliğinize olurBen kocamla ayrı oturuyordum kaynanam kayınbabam biz evlendikten 6 ay sonra geldi yanıma diğer çocukları istemediği için benim evim baştan ayrıydı
Diğer oğulları istemeyince kapıda kaldılar ben evlendikten 6 ay sonra geldilet ve üst katı normalde kendime kitap spor alanı yapmama rağmen bozdum birer odada kalıyorlar
Eşim de bende anlattık ev tutma sürecinde olduğunu söyledi ama ondan asla pozitif hiç bişey duymadım ve görmedim hem evimi açmışım hem üzerine surat ve laf sokma durumlarını görünce şartellerim atıyorPasif agresif olmayan birisine hamilelik bunu yaptırtmaz zannetmiyorum kendinizi kandırmayın nasıl bir tepki vereceğinizi bilemeyip muhtemelen bu yolu seçmişsiniz. Net olmanız daha faydalı. Hele de sizin yanınıza taşındıysa eşinizin ailesi hatırlatmakta fayda var. Huzurunuzun bozulmasını istemediğinizi ve bunun daimi bir kalış olmayacağını anlatsın eşiniz.
Merhametim bunu yap dedi ama şuan bu iyilik için bile beni pişman ettiler ne diyebilirim ki bilmiyorum söz tükendiNeden kabul ettiniz ki böyle bi şeyi, evleri ayırmanız lazım. Yoksa görümceyi falan sallayın böyle sorunlar bitmez olan sizin evliliğinize olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?