Merhabalar... öncelikle şunu söyleyeyim eşimin ailesi ile aramuzda bi soğukluk var, laf sokmalar inceden inceden (bu llaf sokma olayından tam emin değilim ben alıngan olabilirim onlara karsı..) .. ya ben bu duruma çok üzülüyorum eşlm görüşmek zorunda değilsin diyo ama ben eşimin değer verdiiği ailesiyle kötü olmak , kötü kalmak istemiyorum..çünkü o benim aileme cok saygılı. ama cok büyük kırgunluklarımda var.. şimdi sorum şu; sizce annesiyle konusmalı mıyum bu konuyu , nasıl arayı yumusatırım ? Ya da yumuşatmalı mııyım? Yoksa zamana mı bırakmalıyım ? Kafam çok karışık napacağım ben ya?
Hahaja kahkaha attım bu saatteEşiniz "görüşmek zorunda değilsin" mi dedi
Nerde yaşıyorsunuz
Neyle besliyorsunuz
Ne yer ne içer :)
Nedir işin sırrı
Eşiniz "görüşmek zorunda değilsin" mi dedi
Nerde yaşıyorsunuz
Neyle besliyorsunuz
Ne yer ne içer :)
Nedir işin sırrı
Konuşma bence kendi annene davrandığın gibi davranmaya çalış aradaki buzları sen erit adım at en azından eğer hala aynı davranışlarda bulunurlarsa o zaman görüşme yapacak birsey yok yaniMerhabalar... öncelikle şunu söyleyeyim eşimin ailesi ile aramuzda bi soğukluk var, laf sokmalar inceden inceden (bu llaf sokma olayından tam emin değilim ben alıngan olabilirim onlara karsı..) .. ya ben bu duruma çok üzülüyorum eşlm görüşmek zorunda değilsin diyo ama ben eşimin değer verdiiği ailesiyle kötü olmak , kötü kalmak istemiyorum..çünkü o benim aileme cok saygılı. ama cok büyük kırgunluklarımda var.. şimdi sorum şu; sizce annesiyle konusmalı mıyum bu konuyu , nasıl arayı yumusatırım ? Ya da yumuşatmalı mııyım? Yoksa zamana mı bırakmalıyım ? Kafam çok karışık napacağım ben ya?
Yani muhtemel söyleyecekleri bunlar ama en azından eşim uğrastığımı görsün istiyorumBence boşuna konuşma. :)
Ne demelerini bekliyorsun?
" Nereden çıkarıyorsun Sesa4, hiçbir sorunumuz yok bizim seninle" vs vs. diyecekleri en fazla bu olur.
Birde üzerine seni kompleksli yaparlar.
Yani ben kendi annemle de çok samimi olamadım hiç aramasa annem aramam onu da mesela ama annemi de aşırı seviyorum ve evlendiğimden beri çok özlüyorum yine de belli etmem ki ben genel olarak yapım bu soğuk bi insanım ama eşimin ailesinin davranışlarına da tahammül edemiyorum burda burda şu yanlışı yapıyosunuz diye söylemek istiyorum ..Konuşma bence kendi annene davrandığın gibi davranmaya çalış aradaki buzları sen erit adım at en azından eğer hala aynı davranışlarda bulunurlarsa o zaman görüşme yapacak birsey yok yani
Bacım bizde sayıyoruz, seviyoruz, sevişiyoruz :) ama "sinemcim anam bilmem kaç yaşında bunadı farzet he de geç,ciddiye alma" dan öteye gidemedikHahah var boyleleri biri de bende :))) isin sirri saygi ve karsilikli hosgoru :)
O sizin tatlılığınızHahaja kahkaha attım bu saatteyaaaaa asdgjhgd cok tatlısınız
Biraz tiyatro yap ben yapamıyorum bari sen yap yoksa ömür geçmez böyle gerçi benim sorunum iki eltimle ama yinede geriliyor insan ister istemez... Gorme duyma bazen anlamazliga vur gül umursamaz davran eşin için yap el öpmekle ağız asinmaz diye bir laf var bilirmisin atalarimiz boşuna dememiş valla....Yani ben kendi annemle de çok samimi olamadım hiç aramasa annem aramam onu da mesela ama annemi de aşırı seviyorum ve evlendiğimden beri çok özlüyorum yine de belli etmem ki ben genel olarak yapım bu soğuk bi insanım ama eşimin ailesinin davranışlarına da tahammül edemiyorum burda burda şu yanlışı yapıyosunuz diye söylemek istiyorum ..
ayy gaza gelip noktalama işareti kullanamadım, affedin.
Sanırım çok takıntılıyım .. ama onların hatasını bilmesi gerekmez mi ? Eşim de annem babam da bu konuda benim soğukluğumu öne sürüyo hep..O sizin tatlılığınız
Zaten bu saatte bu konuyu açmanızdan belli iyi biri olduğunuz
Şahsen benim eşim o lafları söylese başka bir yol aramam bile
"Tamam şekerim" derim kapatırım mevzuyu
Ben de anlamadım ki :)Konu ne ki ben anlamadım.
Size ne yapıyorlar bir kaç örnek verseniz. Laf sokma kısmı benim alinganlığım olabilir yazmışsınız. Eşinizin görüşme demesini de anlamadım :) Tahammül edemediğiniz nedir?Ben de anlamadım ki :)
Sanırım çok takıntılıyım .. ama onların hatasını bilmesi gerekmez mi ? Eşim de annem babam da bu konuda benim soğukluğumu öne sürüyo hep..
Konuşursam ses kaydı yapayım bari eşime karsı bi savunmam olur sonuçta kavga etmeye gitmiyorum kendimi izah etmeye gidiyor um
Ya kız çılgın
Milletin arayıpta bulamadığı fırsatı beyazatlı prensin vermiş
“İstemiyorsan görüşme “
Peh peh peh analar ne Yiğitler doğurmuş
Kocanın sözünü dinle kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?